3 adet arsa ihalesini yüzde 99 bağlı ortağın olan seha inşaat 38 trilyona alsın, ama senin piyasa değerin 126 trilyon olsun...
Söylenecek tek şey sabır...
Printable View
3 adet arsa ihalesini yüzde 99 bağlı ortağın olan seha inşaat 38 trilyona alsın, ama senin piyasa değerin 126 trilyon olsun...
Söylenecek tek şey sabır...
https://i.hizliresim.com/ZOVBdg.jpg
2.08 dirençi gecerse iyi olacak
2.08 dirençi geçtik 2.11 gördük :)
2.16 gördük yavaş yavaş ilerliyoruz
Hissede bir bayrak yarışı vardı. Spek in adamları bu ara cılız.
Adesenin yüzde 86 sı ittifakın, adesenin piyasa değeri 273 trilyon (2,17 hisse fiyatı)- ittifakın piyasa değeri ise 130 trilyon (2,17 hisse fiyatı); Bu arada adese türkiyenin en büyük ilk 500 şirketinde 260 ıncı sırada. http://www.fortuneturkey.com/fortune500
diğer iştirakleri hiç yazmıyorum bile, seha inşaat katrilyonluk inşaat işi çeviriyor, selva gıda, avrupanın en büyük yumurta çiftliği vs vs vs;
Sabır, sabır, sabır
Şşşşşşşşt Sessizlik her zaman iyidir Aman diyeyim. Biz bilmeyiz spek bilir
Böyle devam Arkadaşlar biz ekmeğimizin peşindeyiz az laf çok iş Biz borsadan anlamayız biriktirdiğimiz 3.....5 tl yi buraya yatırdık bırakın Kocamanlar düşünsün
neler oluyor???
olması gereken oluyor :) ne olacak ki
tavan istemiyorum
2.36 ve üstünde kapat yeterli :)
yolun uzun nasılsa
bugün resmen KY yi ters köşe yaptı, umarım zararda olanlar elden çıkarmamıştır. ekranımdaki 30 kağıttan tek artıda olan bu öküz kağıt. maşallah diyelim :)
güzel kapanış. sonraki direnç 2.63. bu hafta bekliyorum. asla tavsiye değildir. sadece şahsi beklentim.
28 ay olmuş bu kağıdı alalı. Bu kadar zamandır ne sattım ne de üstüne ekleme yaptım. 15 temmuzuda bu gırtlağıma kadar bu kağıtla geçirdim. Bu kadar zamandır hiç iki gün üst üste yükselmedi. Bütün göstergeler güçlü al derken bu kağıt düştü.
Fakat ilk defa bugünkü gibi bir hareket gördüm. Endeks düşerken bizimki çıktı. Çok anlamsız. Uçacak kaçacak deyipte birbirimizi gaza getirmeyelim bence. Çok kötü çarpıyorlar adamı. Üzülürsünüz sonra.
olağandışı hareket açıklaması istenmiş. serbest düşüşte de bu açıklamayı talep etseniz ya. neden serbest düşüşlerde de bu açıklama istenmez. neden neden neden. bu durum art niyet değilse nedir? unutkanlık mı?
ahmaklık mı?
liyakatsizlik mi?
düşüncesizlik mi?
adaletinizi s2yim... tüzüğünüzü tikeyim...
accccaaayip ifrit oldum şu açıklamaya..
sabır allahım. sabır ver ki ağzıma geleni şuraya yazmıyayım
isiniz gücünüz hükümete çakmak.. Bide şöyle düşünün. SPK çalışanlarının 657 ziyniyetinde olması olabilir mi! Çalışmadan para kazanmak!
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya siyaset yapmaya gelmedim. Konu hukumet degil.Hangi hukumet olursa olsun Insanlarimiz boyle. Amerikan borsalarinda boyle at oynatabilir misin? Ittfh yuzde 3 gidince aciklama istemek adalete sigmaz.
bu hisseyi almayı düşünenlere sesleniyorum. bu hisse senedinden bir cacık olmaz. ky alıma başladımı düşürüler mal elinizde kalır.paraya ihtiyacınız olduğunda da düşük fiyattan satmak zorunda kalırsınız.
elinde hisse olanlara sat demiyorum çünkü zarardalar. yeni alacak olanlara almayın diyorum. bu bir yatırım yapmayın tavsiyedir. spk ya falan güvenmeyin. isteyen istediği gibi at koşturuyor.
bu hissenin sahipleri her bir lotu sayıyorlar. küçükler bu hissede kaybetmeye mahkum. almayın. gidin spekülatif ve manilatüf olmayan, temettü veren hisseleri alın.
ADESE'de olduğu gibi sizi yolmasınlar. başınızı taşa vurmayın
Ya arkadaş bir susun Ne güzel sessiz sessiz seyrediyorduk
SPK olayını öğrenemediniz mi bunlar götün önde gideni hepsi aynı kaba sıçıyorlar
bugun yukselemedı ya 10 gün düşer artık :thumbdown:
Bu haber niye KAP'ta açıklanmıyor da emlak kulisinde veriliyor...
GT-I9060 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftayı 2.51 ile kapatsak tadından yenmez
at hırsızları tane tane lot sayıyorlar
SPK :
İttifak Holding A.Ş.nin (Şirket) 11.05.2017 tarihli genel kurul kararı çerçevesinde belirlenen yönetim kurulu üye ücretleri ile
ilgili olarak; aylık net ücreti 24.000 TLden 80.000 TLye artırılan yönetim kurulu başkanı ve aylık net ücreti 20.000 TL den 30.000
TLye artırılan yönetim kurulu başkan vekili ile ücretlerinde değişen oranlarda artış yapılmış diğer yönetim kurulu üyelerinin
ücretlerinin,
- Şirketin finansal durumu,
- Şirketin yüksek halka açıklık oranı,
- Anılan genel kurul toplantısına düşük katılım oranı,
- Şirket yönetim kurulu toplantılarına katılım durumları
__________________________________________________ __________________________________________________ ______
dikkate alınarak, Şirkette yönetim kurulu üyeleri dışındaki Şirket personeline 2017 yılında yapılan ortalama konsolide genel
ücret artış oranı olan % 8,14 oranını geçmemesini teminen, yönetim kurulu başkanı için 25.953 TLyi, yönetim kurulu başkan vekili
için 21.628 TLyi ve diğer üyeler içinde aynı oranda yapılabilecek artışı aşmamak suretiyle yeniden belirlenmesi bu suretle
hesaplanan tutarı aşan ücretlerin yasal faizi ile birlikte 30 gün içinde iadesi hususunda Şirketin bilgilendirilmesine karar verilmiştir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
linki var mı?
Bu kapak oldu iste
60 bin çarpı 5=300 bin
×12 ay
Yıllık 3.6trilyon karda holding
Cimere çok yazılmış
Cumhurbaşkanı olaya müdahalemi ediyor ?
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzlemedeyiz
dinsizin hakkından imansız gelirmiş
İştirakleri sürekli büyük işler yaparken hisse fiyatının neden bu kadar düşük olduğunu da sorgulamak lazım bu konudaki şüphelerimizi de cimere yazalım arkadaşlar halka arz fiyatına bak bu günkü fiyatına bak olması gereken rakama ulaşmasını engelliyor baskı kuruyorlar bu mantıkla hiçbirşey olmaz sayın yönetim hissene itibarına sahip çık dosta düşmana sana inanıp yatırım yapan insanları kandırmadığını göster
Spk nın bu yazısı üzerine yönetimin istifa etmesi gerekmez mi? resmen herşeyi yemeye kalkan bu zihniyet var oldukça bu hisseden bir cacık olmaz. suç A sınıfı hisselere sahip olanların bu duruma ses çıkarmamaları. artık nasıl bir çıkarları varsa! allah hepsinin belasını versin. ne diyelim
link verebilir misiniz arkadaşlar ? ben bu haberi netten baktım teyit edemedim
şimdi buldum :)
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=35
haram lokma yemektense soğan ekmek yemeyi öğretmedi analarınız atalarınız? allah belanızı versin, çolugunuz cocugunuzdan çıksın diyemiyorum onlar günahsız, ama sizlerin burnundan fitil fitil aksın.