Grafik: Yandı gülüm keten helva
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Grafik: Yandı gülüm keten helva
Siz alıcı olduğunuz sürece malı kucağınızda bulacaksınız. Boşuna kahramanlık yapmayın. Gidişat gösteriyor ki hedefleri 12 civarları.
15 yazdım gelmedi hattım kaldı, icbct koyduğunu satamadı bugün . Her gün baskılar artık
İcbct aşağıdan mal topluyor galiba
Satış baskısı kuruyor yalandan, satanların malını başka kurumla alıp virman yapıyor benim kişisel senaryom.
Ibct artik caktirmadan satisa gecti dun 6 bin kusur satmis
Burada yazılanlar gelecekte ky'nin davranış biçimi, öngörüleri ve borsa stratejileri açısından referans olacak.
ıcbt malı 18.50 19.20 arasında topladı 15.70 e kadar verdi.madem çıkacaktın en azından yükselterek çıksaydın.amacın ne.
borsacı böyle çıkmaz
lotu koy sat çık
çıkma çaycının yaptığı gibi olur avgyo mepet vb
bunda bişi var hareket sasa nın 5 li hareketlerine benzio orada bi geri alım açıkladılar 2 katlatı hisse
bence burada da güzel bi haber var
icbct lot arttıryor hergün , sattığına bakmayın.
tahtayı devralacak sanırım...
vakıf yanıltıcı matrisk aynısını gösteriyor.
Ek 14563 hangi günün kü bu
bir pasta denilen günlük alan satanı gördüğünüz aracu kurum dağılımı var
bir de 2 gün sonra virmanlanmış son takas bank verilerini görürsünüz
icbc ye finans tan virmanlandı lotlar pastada sış gözğktğ fakat 2 gün sonra netleşiyor
Cok kritik yerlerde dolaniyor... 15 e kadar bosluk var..insallah döner buralardan. Y.T.D.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
MAALT Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2436114 Yıllık Değ%:158
Şerefsizler bugün toplamlarından belliydi
endeksle artmayan kağıt endekle düşüyor , hepinizin abv
Yine 40 bin lot alisim vardi bugun yarin yine yazacam
At yalani tutarsa.. hangi araci kurumdan ne kadar lot aldin soylede inanalım
Pardon hakkını yememek lazim bu kağıt 13 lere gelecek dedin oraya doğru gidiyor bu arada speklerden biride sen misin:))
İcbt 28000 lot satmış. Sata sata bitiremedi. Kurtulsak şu icbt den.
80 bin kaldı icbct de. Cefri dediğin çıktı 13,5 değecek herhalde . Bundan sonra ne olur anlat biraz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...493de01b14.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen türkçeyi nerden ögrendın yada ulkeye baska bır ulkedenmı geldın alısım var demek aldım demek mı zekı arkadas masallahın var sana cevap vermeyecektımde dayanamadım bak bakıyım tahtada ne kadar alıs varmıs yıne yazacam 50 bın lot alıs sen bu cumlelerı bırıne sor ne demek dıye sonra buraya cevap yaz
tahtada tabana kadar kac lot alıcı tavana kadar kac lot satıcı var ogren buraya yaz ben okuduktan sonrada bak kac lot alıcı var dıye ogrenırsın nekadar alsı emrı gırıldıgını 45000 yazacam yarın
yaz kardeş sağol, çiz tahtayı da .... gitsn şu çinliler. bir de özel mesaj attım ona bakıver.
Sen eksik anlatirsan başta yazdiklarin şüphede kalir. Benim matriks programraminda ilk 10 alış kademesini gösterir bundan fazlasını göstermez ve ilk 10 kademede toplam alış miktarı 5000 yada 6000 lotu gecmez. Onun için sana inanmak zor dostum.
Maalesef talya otel inşaat izni süreci arzu ettiğimiz istikamette gitmiyor. Fakat bu demek değildir ki bu varlık kaleminin değeri sıfırlandı. Gelin bir bakkal hesabıyla maaltin potansiyelini ortaya koymaya çalışalım.
Piyasa değeri: 85 milyon lira
Dönen varlik net: 20 milyon lira
Mares marmaris + talya= 65 milyon lira=17.500.000 USD
Maresten yillik 2 milyon dolar kira geliri var. Maresin kira suresi malum kanun değişikliği ile 49 yila uzatıldı. Ecri misil vs giderleri 1 milyon dolar kabul edelim.
1×49=49 milyon dolar ileriye dönük kira geliri. İskonto uygulayalım. 40 milyon dolar olsun.
Talya otelin degerinin sifirlandigini varsayaysak bile ki bu mümkün degil; sadece maresin değeri muhafazakar ve karamsar hesaplamalar ışığında mevcut piyasa fiyatinin iki katından fazla.
Enseyi karartmayalim.! :)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 de borsaya başladım. İlk günden beri takip listemdedir. Güzel tatil parası da bana kazandırmıştır. Ama en sağlam desteği 10.40 bekliyorum seni :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus_V3_5020 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.