https://i.hizliresim.com/6JNRA9.jpg
Printable View
Sabah yüksek açıp sonra akşama kadar kademeli olarak düşen kağıt kendinden nefret ettiriyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/oOVQDR.jpg
15 DK ÖNCEKİDİR.
ink Bilgisayar birkaç aya satılabilir.
Link Bilgisyar Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kasaroğlu, Bloomberg'e yaptığı açıklamada şirketin birkaç aya satılabileceğini söyledi.
Öncesinde şirket, KAP'a Kanal İstanbul'un geçtiği dört ilçeden biri olan Arnavutköy'de bulunan tarlasının değerleme sonuçlarını göndermiş ve bu deüer defterdekinden 34,3 kat fazla çıkmıştı.
Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkulleri arasında bulunan İstanbul Arnavutköy'deki 6 bin 543 metrekarelik tarla vasfındaki taşınmazın değeri 12 Aralık tarihli değerleme raporuna göre 2 milyon 225 bin lira olarak belirlendi.
Bilançoda bu değer 64 bin 810 lira olarak görünüyordu. Bu da metrekare için daha önce 9,9 lira olan değerlemenin 340 liraya çıkması anlamına geliyor.
http://www.businessht.com.tr/piyasal...at-fazla-cikti
Değerleme çalışması Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) kayıtlı listesinde yer alan Emek Taşınmaz Değerleme tarafından yapıldı.
Bu 14.930 daki 11 bin lotu kim satabildiyse ve insanda kim aldıysa bu tahtanın sahibidir.
Bu günden sonra çık yoksa ben bir satmaya baslarsam seni çıktığın yere geri sokarım ey spek
1 aylik takas atabilirmisiniz birde 1 aylik ortalama maliyet tesekkurler
Cay arkadaş. Takas atabilecek yatırımcı bile yok kağıtta. Kim neden alsın ki.
Kağıda girdigim güne lanet olsun
4 emirle % 3 düşüyor kağıt. Ne alan nede paralı takip edeni var.
Endeks bozulsa direkt 13.xx de alacak soluğu kansız.
bir haber olsa gider inş
Bilanço açıklandı tık yok ,ortada satış/ ortaklıkla ilgili haber yok.Çok süründürdün bizi spek.Sabreden derviş spek i severmiş :)))) Alakasız bir zamanda; 13 ler,tekli rakamlar konuşulurken, herkesin ümidinin bittiği anda ; Aha da +%10 oldu ,devre kesici girdi. 25 i görmeden satmayacağım ,ahım kalır yoksa sende.
Şahsi fikrim ve takıntımdır.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Vebal falan almam.
Eşleşme 15.75 görünüyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
15,80 açtı
Sadece 19 şubatta Kap a bildirilen yıllık geçiçi vergi beyannamesi bildirimi var.Bu rakam 3 milyon küsür olarak telafuz ediliyor.Ancak asıl beklenti ortaklardan CEO Muat kaşar oğlunun ekimden bu yana söylediği şirketin satışı/ ortaklık olasılığı
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...z/76000/76927/
İki ihtimal var.
Birincisi bu işin neticelendiği ( şirketin satılması özellikle) ,o zaman hissenin yönü yukarı olması gerekir.
İkincisi bu işin olmadığı; bu durumda spek heyecan yaratarak ky ilgisini çekiyor ve ele veriyor.
Her halukarda gerçek haberi en son ky alacak..
Hayatta en son Babalar;
Borsada en son KY duyarmış .
(Şahsi fikrim ve takıntımdır.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Vebal falan almam)
Tuvalet kağıdı gibi bir kağıt sen 16.40’ı gör sonra gel 14 95’e düş
The END... diyelimmi artık spek,müsade etde üzerine bi kürek toprakta biz atalım istersen.hiç bir açıklama yok sorumsuz şirketin teki.tamam rahatım sıkıntım yok,elimdeki malın 3/2 sini 17-19 aralığında salladım ama..bu kadarda süründürülmez bi kağıt 16,40 yap arkasından 14,60 çek,şakamısın sen yaa.
Klasik hareketler. 1 milyon lottan fazla işlem olmuş fiyatın yerine bak. Spek hareket cekiyor resmen. Ky söğüşleniyor. Birazdan 14.50 altına cekecektir.
İsters e 11 düşsün ben 50 den aşağıya satmam 😏
tavan 17,12 mi :):)
Hemen hemen 40 gün sonra artı kapatacak belki. %2 ve üstü olarak.
Bu günkü pastayı atabilecek varmı...
Linkin takastaki lot sayısı kaç arkadaşlar? Teşekkürler,Saygılar.
ne zaman ne yazmışım dikkat ki twitter kullanırken 6.90 al verdi dedim sabr eden ikili fiyatları görür de dedim yalnız forumlarda görüyorum ki genel konusuyorum örnek tahta 1 yl den 4 tl olmuş gelip yazmamış ama tahta primli rsi 90 'larda yorum yapılıyor uçacak kaçacak deniyor buraya neden yazdım vakti zamanında kim ne zaman ne yazmış oratada belgeli diye buradaki hickimseyi hedef almıyorum sadece uyanık olun diyorum zaten twitter hocaları sessiz artık sıkar hedef fiyat vermek ben de diyorum ki ulan tahtalar ucuz iken neredeydiniz arkadaşlar dikkatli olun arkadaşlarınızı da uyarın primli hisselerden uzak dursunlar yine diyorum link ile alakalı değil yazdıklarım ben link 8-9 iken de rahat 19-20 olur dedim ama bunu ucuz iken
dikkat link örnek sadece uyanık olun diyorum sizler de benim gibi az da olsa teknik temel öğrenin ben kendim öğrendim Allaha emanet olun rızkınızı koruyun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mobil de sayfa 47 de vakti zamanında yazdım üstüne basa basa ona istinaden yazdım
kardeşim sağlam ama indes var prim yaptı ama amiral gemisi o karar sizin hergun çaktırmadan gidiyor yavas yavas desp ani ataklari var ama ağır cok ağır
14 e yavaş yavaş gidiyor. Satış olayında kesin bir yamuk var. Endeks nereee bu neree. Endeks yarın düzeltme yapar buda 13 lere Demir star.
Takintim var Logo olmadan asla 😵😵😵😵😱
Finans Yatirim, gecen hafta sattiklarini dusuk fiyattan yerine koydu bugun, net 50bin lot alim yapti 15.0 ortalamayla.
Sirket satis haberi gelse de (olumlu ya da olumsuz) rahatlasa artik tahta.
Neden gelsinki. O beklenti sayesinde kaldırıp indiriyor spek istediği gibi. İyi de bir beklenti. Daha çok ekmek yer bu işten.