103 bin lot çevirmiş, yaklaşık dört b,n ekside zirrratt yani bu ne demek oluyorr
ytd değildir
Printable View
103 bin lot çevirmiş, yaklaşık dört b,n ekside zirrratt yani bu ne demek oluyorr
ytd değildir
gumarrrhanenin 5 kağıtındannn eksi olanı sadece buuu,o da bizim kısmetsizliğimiz...
ytd değildir
bu kadar çalkaladında ne oldu sanki, bir arpa boyu yol aldın mıı????
ytd değildir
4.52 altında 4 30 a kadar vereceğin her kademede aktiften alırım buyur ağalar bekliyorum...
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
sanki iğne yuttu mıgggroppp işlemle minimuma indi...
ytd değildir
zirrrat 174 bin mal çevirdi ,,, işşş 40 bin lot nette sattı.. oyunu zirrraatt oynuyorr
ytd değildir
en ıyısı ğlü taklidi yapmak. 4.33 lere gelirse canlan:party:mak
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
yav kışkırtma...
4.31 32 33 34 den almadan olurmu ))))) sen düşürürsün de almazmıyız))))
öyle sanırım dökemedikleri içn üzülüyor, seni üzmeye devam edeceğiz tahtacı bozuntusu...
ytd değildir
Uzunca bir aradan sonra , hisseye yeniden giriş yaptım. iki gündür alım yapıyorum. 4,30 TL. ortalama ile , kendimce, yüklü miktarda hissem oldu. Son iki gündür ,onlar düşürdü ben aldım. Sonunda param bitti ve 4,30 TL. ortalama ile ful Acsel deyim. Bakalım satanlar mı karlı çıkacak yoksa ben mi . Bekleyip göreceğim. Kısa vadede, onlar belki kazançlı gibi görünebilirler, fakat orta ve uzun vadede , kazançlı çıkacak ben olurum diye düşünmekteyim....... Tek dileğim , şu günlerde şirketten güzel bir haber gelmesi ve satış yaparak hisseyi düşüren speklerin paniğe kapılarak, sattıkları fiyatın çok çok üstünden yerine koymak zorunda kalmalarıdır.
Yeni ortakların gelmesine ben seviniyorum, tahtacının hüznü umrumda değil, yaşasın ky ortaklığı...
ytd değildir
İnşallah hep beraber kazanacağız. Şirket özsermayesini sürekli arttırıyor. Aldığı iki ihalenin karları bilançolara yansıdığında durum daha da güzelleşecek. Tahtacının yaptığı düşürme hareketleri , lot kaybetmesine neden olur. Kısa zamanda bundan vazgeçeceğini ve alıma geçeceğini tahmin ediyorum.
Son günlerde, Yavuzas kardeş yazmıyor. Yoksa hisseden çıktı mı. Çıktıysa ,hazır hisse düşmüşken yeniden girmesini isterim. Onun sohbetleri de çok düzeyli , paylaşımlarını özledim doğrusu.
Önceki bilançolarına baktığımda , yatırım amaçlı gayrımenkulune , her 6 ayda bir 4,5 Milyonluk bir değerleme geliyor. 12 Aylık bilançosunda da aynı şekilde olursa , bir 5 Milyonluk değerleme , bir de aldığı 2 ihaleden 1,5 Milyon kar gelse , bir de diğer esas faaliyetlerinden 2 Milyon kar gelse ve ayrıca Verusa holdinge verdiği paradan 1 Milyona yakın faiz geliri gelse , toplamda , eder 9 milyonu geçen bir kar. 6 Aylık kar olan 5,8 Milyonu da bunun üzerine koyunca 12 Aylık bilançoda , kabaca 14 Milyon civarı bir kar gelebilir diye hesapladım. Fazla mı abarttım acaba?
Bütün bunları yazınca 2 kişi olan okuyucu sayısı birden 10 a yükseldi. .....Kimse yazdıklarımdan etkilenerek hareket etmesin. Bunlar benim tahminlerimdir ve ille de gerçekleşebilir diye bir şey yok..... Yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin. Herkez, kendi hesabını ,tahminini yapıp ona göre hareket etsin. Saygılar..... Ben bu hisseyi daha önceleri 3,80 TL. den aldım. 4,5 TL. yaptılar satmadım. Sonra hisseyi 2,70 TL. lere kadar düşürdüler. Tekrar 3,44 TL. lere yükselttiklerinde , yine düşer diye çekinerek 3,44 TL. den sattım ve büyük bir zararla hisseden ayrıldım. Aradan geçen uzunca bir zaman sonra , şu aralar 4,30 TL. maliyetle hisseye tekrar giriş yaptım. ....Bunların sağı solu belli olmaz ,yine önceden yaptıkları gibi hisseyi düşürerek 3,5 - 4 TL. aralığına bile çekebilirler. Ben, bu riski de göze alarak, uzun vadeli düşünüp, hisseyi aldım.
çakallll 4.16 2.18 arası canınımı sıktım?
3.90 kadar her kademede bekliyorum.. sadece uzun vade yatırım için. böylebir şirkete yatırım yapılmazmı ?
yt değildir
hangi arada okuduysa 4 17..18 verdi.......4 16..15 14 13 bekliyorum
yt değildir
versin versin.. 3-5 alalım cep harçlığından..
ytd değildir
9 aylikta 6,5 yillikta 8 milyon kar beklentim var. Arsa degerlemesi haric. Bu yili 6 uzeri kapar. Seneye bu zamanlar 10 uzeri islem gorur. YTD...
Kardeş onlar lot kaybetmez
Kaç kişi bu hisseyle ilgilenirki
Al gülüm ver gülüm yaparlar
Sonra birbakmissin seri alımlar gelir
Bu kâğıtta satmak herzaman kolay değil
Ama alım herzaman mümkün
Tahtanın sahibide bunu bilir ona göre straji belirler
Zaman sorunu olmayan için mesele yok temel olarak fiyat kazanç oranı düşük
Azda olsa temettü veriyor
Halka açıklık oranında sorun yok dolaşan hissede az olunca yatırımcı ol kısa düşünmeyin derim.
Bilgi amaçlı olup yatırım tav.degildir.
Sağlıkla kalin
Yeni ortaklar alım yaptıkça ,yeni yorumlar yazılıyor, ben mutlu oluyorum bundan akılsız tahtacı da memnun mu ? sen +in üzerinde tutmazsan daha çok ortağımız olur sayısına bereket... tahtacı biyerlerine kına yaksın şimdi...
ytd değildir
Alis satis nasil acaba
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün aldıklarımı 4.22..24. den iştahla aldı.şimdi geri almam için kışkırtıyor.
4.15 de taban yapmaya çalıssa da bu 4 altına sarkıtmadan canı rahat etmeyecek.
y.t değildir
Harekatın riskinden korkanlar satış yaparak dövize yönelmiş olabilirler. Harekatta olumlu gelişmelerin olması durumunda , korkudan satanların tekrar alıma geçmesiyle , hisse , harekat öncesi fiyatı olan 5 TL. lere hızla yükselip, daha da yukarılara yönelecektir diye düşünüyorum.
Özsermayesi ve karı sürekli artan , borçsuz , olumlu beklentileri olan bir şirket. Harekat öncesi 5 TL. idi. Harekatın başlamasıyla riskten kaçmak için satışlar başladı. Bu süreçte karabulutların etrafı sarmasıyla satışlar daha da hızlandı. Fiyat , satışların etkisiyle 4,15 TL.lere kadar düştü. .Bugün ise , karabulutlar dağaldı. Riskler azaldı. Şimdi riskten korkup da satanlar ,hisse alma derdinde. Kusura bakmasınlar, bütün risklerden korkmayıp , hisseye inanarak, hisseyi satmayanlar, bugin size 4,40 TL. lerden mal vermezler. Boşuna beklemeyin. Önce , 5 TL. nin üzerini bir görelim bakalım. Gerisini sonra değerlendiririz.
Ortaklardan günlük pasta rica etsek
aktifleri arasında sanayi şehri denizli'de 128.000 metrekare boş sanayi arsası da oldu.şimdi bu arsanın yeniden değerlemesinin yapılması gerek.nasıl bir rakam ortaya çıkacak hepbirlikte göreceğiz.tpao ihaleleri ile gördük ki acsel sadece kağıt üretimi için ham madde üretmiyor.yüksek katma değerli farklı alanlarda acsel aranan bir firma olmaya başladı.ayrıca 10.7 milyon sermayeye karşılık 5.8 milyon tl. 2019/6 aylık kâr yazmış.geçmiş yıllar borcu yok.aksine 8.8 milyon tl.geçmiş yıllar kâr rakamı var.bu performansını devam ettirirse yıl sonu sermayesinden daha yüksek bir 12 aylık kâr rakamı görmemiz yüksek olasılık.şimdi bu hisse neden bu fk ve pd oranlarıyla işlem görüyor bunu sorgulamak gerek.bu kadar baskıyı 2009 yılında egeen'de yaşamıştım.egeen o baskı esnasında 6 tl civarında geziniyordu.sonrası malum.şirket büyüdü kâr ve hisse değeri uçtu.acsel o sanayi arsalarını nasıl değerlendirecek göreceğiz.eğer süreç iyi yönetilirse acsel sektöründe bölgesel bir oyun kurucu olabilir.bu işin sonunda orta-uzun vade de neden yeni bir egeen benzeri hikaye çıkmasın diye düşünmüyor da değilim.bana göre acsel de artık sektöründe büyük bir oyuncu olmak için herşey mevcut.gerisi bundan sonra yönetim tarafından alınacak kararlara ve zamana kalmış.yıllar içerisinde elde ettiğim tecrübem bana bu hisseyi al, biriktir ve bir süre unut diyor.galiba ben de böyle yapacağım.benim görüşlerim beni bağlar.herkes kendi kararını vermeli.ben acsel de gelecek için çok ciddi potansiyel olduğunu düşünüyorum.
acıpayam da sanayi arsalarının metrekare fiyatlarına bilinen bazı ev arsa satış ilanı verilen internet sitesinden baktım.acıpayam da sanayi arsa metrekate fiyatı ortalama 1.000-1.500 tl aralığında değişkenlik gösteriyor.ve satılık sanayi arsası da yok denecek kadar az.acselde yeni imar sonucunda 128.000 metrekare boş sanayi arsası oluştu.değerleme de ne çıkar bilemiyorum ancak azıcık matematiği olan herkes asgari bir rakam tahmini yapabilir.bunun şirkete katkısı ne olur, ne kadar olur onu da önümüzdeki dönemde görürüz hayırlısıyla.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...04030983/detay
örneğin acıpayamda ki yukarıdaki linkte ilanı verilmiş olan sanayi arsasının metrekare fiyatı yaklaşık 950 tl.yani sanayi arsa fiyatları hiç de azımsanmayacak şekilde pahalı ve kıymetli.acsel'i bu veriler doğrultusunda değerlendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.
önümüzdeki bilanço verilerini bi görelim.sonrasında acsel forumunun kalabalık ve canlı bir hüviyete kavuşması da beklentilerim arasında.şimdilik sakin şehir misali aşırı derecede sessiz.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...31421600/detay
bu da acıpayamda ki diğer bir arsa ilanı.metrekaresi 1.532 tl.
metrekaresi 1000 tl 1500 tl yi bitarafa bırakın 250 tl olsa 37 milyon eder ki o da sermayesinin üç katı demektir.
ben denizli ve acıpayam'ı iyi bilirim.o bölgede metrekaresi 250 tl ye sanayi arsası bulmak imkansız.çünkü binlerce yerli ve yabancı firmanın üretim üssü bu bölge.aynı zamanda tarım üretimi de yoğun bir bölge.yani tarlayı arsa yapmak öyle kolay değil.sayın hayta58 size katılıyorum metrekaresi 250 tl bile olsa değerli bir yer olurdu.ancak inanın ortada çok daha fazlası var.bu hisse yıllardır bu haberi bekliyordu.kâr dersek sermayesinin yarısından fazla 19/6 aylık kâr yazmış.halen nasıl oluyorda hisse fiyatı tek hanelerde fk ve pd yerlerde sürünüyor anlamak mümkün değil.ancak son dönemde çok ciddi yabancı ilgisi var.az kaldı biraz daha yüklenirlerse ellerindeki bikaç milyon tl ile baskı kurup ucuza hisse topladığını zanneden uyanıklara tokatı ha bastı ha basacaklar.uyanıkların küçük yatırımcıya kan kusturduğu günlerin sonlarına yaklaştığımızı düşünüyor ve hisse de önümüzdeki hafta hareketli ve pozitif günlerin başlayacağını umuyorum.bu hisseyi bu fiyatlarda oyalayan uyanık tayfası kendine başka bir kapı bulmak zorunda kalacaktır.burada artık onlara ekmek yok.bunu cuma günü net olarak gördüm.korku paçalarını sarmış.