Ooo Kayserili sende mi geldin?
Printable View
Ooo Kayserili sende mi geldin?
Tahtada bir hareketlilik var gibi hayırlısı tüm dostlara selamlar..
36,72 kaldırdım
kapanış enterasan oldu. Hayra alamet olur inşaallah.
Sn derikiki ne küfrü kardeş. Kim sana küfretti? Küfür yok. Çocukmusun kardeş.
Ayrıca bana spekin adamı diyorsun ya bitiyorum senin bu edana.
Birde hangi cesaretle bu kağıdın sahibi yok diyorsun, bu kadar adamın içinde, helal olsun, yüz de kızarmıyor :) cahil ayaklarına yatma kardeşiz.
Şimdi sen, patronlarına ve şakşakçısı olduğun KY düşmanı pico ya söyle, en yüksekten satan ve en dipten alan abi bizi 2- 3 ay sonra burada görmeyi çok istiyor, bir çift sözü olacakmiş de. Hanginiz olursa gayri.
Hocam açıklaması nedir
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıtta oyuncu yok...
3-4 ayda bir girip tahtayı trade eden % 20-30 hareketi çeken grup var...
Bunu anlamak bu kadarmı zor?
Bu tahtaya 5-10 gün önce gelip pozisyon alıp ilk yükselişte %15-20 arası malını verenler aylardır mal taşıyan HAMALLARDAN çok kazanıyor...
Endeks ralli yaşıyor...
75000 den 106000 olmuş. Mrsal çimbeton vb kağıtlar çapulcuların vur kaç taktiği...
Bakın çimbeton tahtasına.
2 gün önce çment gidiyor diye mal alan küçük yatırımcı dün 40 lardan çıktıysada % 10 kazandı...
Bende orda hamallık yapıyorum..
6 yıldır mal taşıyorum...
Hamallıkla para kazanılamayacağı kesin...
Yazdıklarım açık ve net...
Burada oyuncu var ise..
Abilerine sor bu oyuncunun adını öğren...
Haaa buraya yazamıyorsan özelime yaz...
Bu arada eski yazılarınıda tekrar oku..
Yazdığın yazılardaki hakaret orda duruyor...
Beni buradan tanıyanlardan ne olduğumu biliyor...
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Scharif07 hocam nasıl bir durumdayız?
Marşal 2016 yılında Türkiyenin ilk 500 sanayi kuruluşu listesine giremedi 2. 500 listeye 2. sıradan girdi maalesef. Şirketin ne kadar kötü yönetildiği veya içinin boşaltıldığı ortada. Daha evvel ilk 500 sanayi kuruluşu listesine girip her geçen yılda geri sıralara düşmüş ve en sonunda bu listeye girememiştir.
2011 yılı 271.sıra
2012 yılı 338.sıra
2013 yılı 363.sıra
2014 yılı 442.sıra
2015 yılı 494.sıra
ve 2016 yılı listede yok. 2. 500 listesinde 2.sırada. 2017 ve ilerleyen yıllarda da bu 2. 500 listesinde gerilere düşerse şaşırmayın...ytd..
36-37 TL den alanlar, 6 yıl önce 80-100 TL den mal alanlara göre çok çoook avantajlı. Alacak olanlarda.
Hele 6 sene evvel 80-100 den alıp da 36-37 den satanların zararını düşünemiyorum. Birde bu 6 yıl önce 80-100 TL den alan adamlar, 6 yıl önce hangi hisseyi alsalar 3-4 kat kazanırdı hatta bankada bir %100 kazanırdı.
iyi alıyorlar akfiften 37,8 direncini görebilir.
bu borsa 200bin de olsa bizimki tınlamıyor taş gibi maşallah yerinde sayıyor..
ŞUNU DİYEBİLİRİM ARTIK SENDE YARIM ESKILERDEN SIN.Ben koltuğuma oturmuş bır cok fırtınalar atlatmış ama yıkılmamış ayaktayım .Yıllarım geçtı bu kağıtta öğle %10 vermış sat %10 düşmüş al yapmıyorum kolay kolay.Her şeyin bir zamanı var bazen uzun bazen kısa sürer.TÜRKÇE DEYİMLE koparana kadar burada olacam.Kimisi küçük düşünür kimisi büyük ben tavşan değil kaplumbağa olmak istiyorum.O hisse bu kadar çıkmış bu hisse bu kadar çıkmış (bir ahh olsada) umursamıyorum.NASİP NASIP
NASIP.
Ben bilmiyormuyum banka hissesi almayı yada holdıng vesaire...Onlarıda zaman zaman alıyorum ama karnımı doyurmak için,birikim için farklı düşüncelerim var o da mrshl de saklı.SAYGILAR SEVGILER
Bist uzmanı bi arkadaşımın bu kağıdı al ve tut süre önemli değil demişti 7 ay geçti bist koşarken ben izledim hep bu kadar zamanda bakiyem yerinde saydı anladığım anca bi grubundaki girmesini bekliyoruz firma beklentisi Yok sanırım.benim aklımı kurcalayan bist koşarken bu yerinde saydı peki bist gerilemeye başlarsa bu da geri mi gelecek ona paralel.beni korkutan nokta 2000 lot bağladım on bin bile kaybetsem bu ky için büyük para
sn Hamaker 7 ay önce oldukça iyi fiyattan almışsınızdır, burada 7 senedir bekleyen adamlar var, bakmayın yazmıyorlar diye. Böylece sizin aldığınız fiyatın 5-10 katı fazla fiyattan almış oluyorlar. Onlar ana paralarını kazandığında, siz 5-10 kat paranızı katlamış olacaksınız.
En fazla 2-3 sene sonra neden olmasın. Bu Mrshl. Çokmudur?
Piyasada 881 bin lotun hepsini 32,5 milyon TL ye alabiyorsunuz. Dolar olarak 9 milyon dolar.Bu Mrshl. Çokmudur?
1000 kişi gelse 500 lot alsa, eder sana 500bin lot.
4C den sınıf arkadaşım hesapladı
Şükür zararda değiliz ama kazanamadığımız içinde hayal kırıklığı var iki üç yıl çok uzun ☹☹☹☹
2-3 yıl süre bir bakmışsın hemen geçmiş. Sen bile inanamazsın. Al kenara at, unut.
Hem benim ki bir tahmin ve çok çok kötü senaryolara göre. Belki daha önce hareketini yapar.
ICO sen mi düşürüyorsun gene?
atma ***ooOO
Ek 6266
Bu ***onun zırvalarına inananlara soruyorum!
ŞUNU SADECE SORUN DÜŞÜNÜN:
"kat kat daha fazla kazanacağı tahtalar varken neden burda %5 %10 ile uğraşır bir insan?"
PIÇO kime diyosun ezik, dün öbür gün 34-35 e aldığım hisseleri bugün 39-40 dan verdim Allahıma şükür. Rakkamları yanlış yazmadım ha, ayrıca öyle 10-20 lot da değil.Adamı böyle ezerler cemilo.Sandiwch yapacam sizi. Sen yada patronun MRSHL dan bu kadar kazandınızmı. Patronlarında seninde yardımcılarınızda cezasını her iki dünyada çekersiniz inşaallah. KY ye kıçıyla gülen alçaklar sizi.
Hahahahahahahaha...okumayı bile bilmiyorsunuz daha...önlüğünüzü atmadıysanız giyip sıranıza oturun...
Elimde mal olduğu zaman diyorum...
%5-10 larla uğraşan ben değilim sizlersiniz ha %5-10 u yakalarsanız dua edin...
Benim canım spekciğim son 4-5 aydır bu şansı bile vermiyor...süründürmeye devam et spek kardeşim ben zevkle izliyorum
Biz yeni borsacı değiliz, sana kızıp gidip MRSHL'ın peşini bırakacak değiliz. Tarihe not düşelim o zaman...
Bugün 20/07/2017 Kapanış da 36,90 Eh artık maliyetimi de sen tahmin edersin nasılsa :)
MRSHL hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için tablolarımızı da yerleştirelim ki Küçük Yatırımcı nasıl bir köpekbalığı avlamaya çalıştığını bilsin :) Bilsin ki; Hemen bu işin peşini bırakmasın...
GÜNLÜK
https://i.hizliresim.com/7NB47N.jpg
HAFTALIK
https://i.hizliresim.com/Pr7gnO.jpg
Satış yaptığım zaman da ../../.... tarihli işlem sonuç formunu da aha buraya bu tabloları astığım gibi asacam.
Biliyorsundur sen, şizofrenler asla unutmazlar !!!