5,01 yine yemliyor herhalde,,, ytd
Printable View
5,01 yine yemliyor herhalde,,, ytd
pamuk yine aşağıya doğru salınmaya başladı...ytd
- Üretim tesislerimizde kullanılan bir kısım* *makinelerin**modernizasyon* amaçlı yenilenmesi,
- Yeni* ürün üretilmesi* amaçlı makinalar*alınması,
- Mevcut üretim tesislerimizin* yeni ürün üretimini*de* kapsayacak* şekilde* *genişletilip, yeniden yapılandırılması,
Konularında karar almıştır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
yine hareketlendik bakalım, tokatlayacak mı yine...ytd
bilanço hareketleri sanırım 5.50 yi geçse bari
Devre kesici
tütüttüüt maşallah kardeşide arkasından geliyor
Flap gibi düdük hisseler 3 ten 22 ye dayandı, bu neden 30 a dayanmasın ki ihik
10 a çık, 7,5 a düş, 15 çık, 10 a düş 20 tekrar 15 tekrar 30
Toplam 2 ayda yap şu işi :)
Sonra bende rüyadan uyanayım
VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine millete verdiler herhalde... 4,94
taban yaptır utanmazsan
bu üçkağıtçı firmaya para kaptırmayan varmı adamların işi bu
Çok iyi tokatlıyorlar. İşlerinin ehli adamlar.
ya işte devletin bunlara önlem alması lağzım kim işlem yapıyorsa bunlara inceleme başlatmalı anlık hareketler çok saçma 2 dk'da 10 kademe nedir ya adamlar bunu sanat haline getirmiş :) tahtakale simsarları gibiler
Bence küçük yatırımcı ve günlükcüler atlamasın istiyorlar...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Snpamın speği ya da spekleri borsanın en çulsuz adamları, bu kesim başka hissede film çeviremez, maymuna çevirirler bunları, ama bu hissede patron sahip çıkmadığı için at koşturuyorlar. Ytd
Ekside kapatırsa şaşmam
sonmez ve pamukluya bulaşanlar hep borsaya yeni girenler onları bi güzel tokatlıyorlar yoksa az buçuk takip ne olacağını biliyodur
5,25 üzeri 7.50 hedefi vardı yazık etti p...nk
gedik finansman danışıklı basıyor
Pamukluyu yerin dibinde sokacak herhalde 4,73 oldu
finansman kendi kendine satıyor alta alış yaz yukardan bas arada kalanlar senin
kapanış ne olacak bakalım
Ek 15552
aha bu da ispatı
Sağlam şekilde aşağıya doğru devam ediyor
2milyon 700bin hisse var hacim 2 m 150 bin
satış bilanço yalan mı oldu neyin kafasını yaşıyor bu kerkenez
Kasasına yaklaşık 100 milyon tl girecek, makineleri yenilenecek, yeni ürün üretimi olacak, alanı genişleyecek olan hissenin durumuna bakın, iki üç tokatçının elinde bir yukarı bir aşağı, ytd
Bınlar tam şrfsz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
matrix kademe linki atabilen varmı
Adi [emoji240] köpekler 5,43ten gel 4,73 edüş
Sönme bile daha asaleti
Sönme toparlanıyor gibi
4.86 alış 4,76 satış zıkkım olsun
https://i.hizliresim.com/p6nrVq.png
finansman maldan çıktı arkadaşlar muhtemelen bu fiyattan anlaşmışlar artık yeni sahipleri ile yeni dönem
374 bin oldu satışı
Bu işlem hacmi ile kağıdın işi bitmiş gibi görünüyor. Görünüş böylede eğer göründüğünün tam tersi ise o zamanda iyi şeylere gebe. Kapanşta az çok belli eder 5.15 ve üstü kapatırsa. Bu teknik olarak olası görünmüyor ama esas mesele burda zaten. Tekniği falan iplemeden gitmek.
Bir kaç gün öncede nerdeyse aynı hareketi yapmıştı yine aynı şeyi söylemiştim. Yapacağı buymuş işte. Eğer yeni trend yoksa düşüşe trade yapar. Ama işlem hacmi hiç bu kadar olmamıştı. Dediğim gibi yeni oyunsa kapanış ütopik olur. Ama 4.75 de şu an 5 üstü kapatması üpotiğide geçer mucize lazım gibi. Olmaz diye bir şey yok. Kapanşta bence kağıdın kaderi belli olacak gibi. YTD.
536 satmıştım mal gibi geri aldım düşmüyo diye
498 e kadar bekledim orda yarısını sattım,sonra 475 den geri koydum ters trade:))
5 üstü iyi olur da olmaz artık sanki
Ama ayıp ya
VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bir ayu
Tek iyi gösterge alışla satışın ortalamasının aynı olması.YTD.
Aç köpek gibi herifler 100 lot pasife satış yaz 20 bin lot alıcı da olsa 5-6 kademe aşağı veriyor
El mi değiştirdi, küçük yatırımcılara mı verdiler
Malesef. yarım saat var ama değismez mucize olmaz artık. Beklentiyi kullanıp %10yukardan verdiler. Eğer toplanmadı ise ki hiç toplandı gibi görünmedi. Bir kaç tilki trade için vermek için az miktar toplamıştır.
Kağıdı ana trend zirvesinde verdin verdin. Yoksa sen onun maymunu oluyorsun. Düşüşe oynamada ise adamlar sanki tek tek herkesin amacını biliyor. Orda bile aldatıyor. Anlamadığım düşüşte niye alıştan daha fazla hacim oluyor? Bu olsa olsa spek in elinde mal az kaldığından satış baskısı. Yani artık ne alabilirse onu alıyor. Pastadada görüntü kötü alıcı tarafında hatırı sayılır dağılma var. Ky oyun kuramadığına göre ancak pasif hareket ediyor. Yani mecbur yanlış yapıyor ve speke yem oluyor. Anladığım spekin elinde mal azaldıkça o kadar ky ya pislik yapıyor. Çünkü yukarı yönlü oyun kuracak mal kalmıyor elinde. Yani bu durumda niye yukarıdan alıp ky kıyak yapsınki?
Bakın döndü dolaştırdı beklentiyi aynı yere getirdi ki ky a oldu olan dahası yine aynı şekilde yine aynı oyunu kurdu bile. Amaç kağıtta olan yeni gelecek olan ky yı kararsız bırakıp yanlış yapmasını sağlayarak malı dipten aldı yarın tavandan verse ne olur o an için ve hatta daha sonrası için kurban ky bulabilir. Mesela kağıdı 5.30 da bırakıp beklesinki? Özetle dediğim gibi spekin elinde mal ne kadar azalırsa ky için o kadar pislikleşir. YTD.