Ek 17214
Finans malı süpürmüş.Rahatsız olan bakmasın takaslara.
Printable View
Ek 17214
Finans malı süpürmüş.Rahatsız olan bakmasın takaslara.
Teşekkürler
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buğünkü alışlar güzel gözüküyor ama kimse kalmamış herhalde:))
hunter sipek nerelerdesin yorumlarını bekliyoruz
Sen sat tık tan sonra 1.08 hiç gormedi .1.09 à da cok az mal verdi direk kaldırıp hep 1.12 1.14 bandına oturttu Hunter sen spek in arkadaşı falan misin nesin arkadaş senin takip ettiğim kadar bende takip ediyorum hisseyi ama hiç senin dediğin 1.08 bandında da öyle hattı sayılır işlem yapmadi ha geceden sıraya girip alış yazdık san belki alnissindir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evvet d*****n kuyruğu koptu
Kakaladigi olabilirsin ama oda devam ediyor suan bak 1.25 de yakti
Arkadaşlar hisseyi okumadım yakında meb ihalesi filan var mı?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye 2 nisan ?
Kurular........ devreye girdiyse.... zor....
O.c 1.27 den beri bastikca basıyor mali gene kendibyedi eknegi tüm kademeleri nasıl da gömdü
1,13-1,14 indirmessen adam değilsin...
Kar cebe yakışır lafı gerçekten doğruymuş adam aldı .27 götürdü millete orda 1.22 kadar bi çırpıda verdi şimdi de geri kalanını veriyor biz de böyle saf saf uçacak kaçacak diye bekliyoruz sen daha 1.27 giden kağıdı tepeye kilitliyemiyorsun ne demeye burada geziyor sun be yavsak spek misin ne haltsin
Kurular hatırı sayılır boşaltım yaptı bunun başka bi adı yok
Ak dün aldıklarını bugün satmış.1.19 u göreceğini dün yazmıştım.Elimdekileri sonunu verdim bugün.
Kuruların yaptığı net mi? Şu an için bi bildirim yok. Olmayadabilir?
Yakında meb ihalesi mi var bilgisi olan var mi?
Kap haberi yok.... ben tahminimi belirttim
aracı kurum paylaşabilecek var mı acaba?Dün iyi mal aldıklarını belirtmiştim.Bakalım buğün ne yapmışlar,spek ve kuru kardeşler
Gün sonu ilk 5 artıda kapamış...İlk 5 kurum alış-satış ortalaması 1,21-1,22 arası ama kapanış 1,16 ??????????? Perşembe günü bize de teşvik gelir mi be yaaaa....düşüncesi bile güzel
An itibariyle 1.11-1-12 dün 1.27 den sıraya girenler speğin ağına takıldı hiç hoş bir durum değil.tam bir soygun.
Bu son 2-3 günki hareketler normal değil,iyi çalkaladılar,gün sonu bakalım nolcak...
Genel takas varmı ilk beş kim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün sonunda calkalamislar maşallah süper giydirdi 1.27 1.11
Teşvikler yarın mı açıklanacak arkadaşlar
Anladığım kadarıyla metin kuru, Raşit kuru senet kafayı kaldırınca vuruyor lar neden aceba hangi patron istemez değer lenmesini şirketi ni ama bunlar ........o.......r....,..ç.......u
Filmin adı” Yarım Kalan. Aşk”
Ek 17515
Arkadaşım daha film başlamadı. Geçen 1,22 den, önceki gün 1,27 den döndü bu filmin fragmanı... Ne kadar seyirci var onu kontrol etti. Baktı tarttı ve mısır almaya gitti. Popcorn ve kolayı alsın gelsin bakalım neler oluyor. Benim koltuk numaram 1,70... Yeni sahibine verip başka filme gideceğim. Herkese hayırlı kazançlar...
Bu AŞK böyle bitemez,benden speğe gelsin :)
Bence de ask daha yeni basliyor,bunlar karsilikli kaprisler,alip verme,deneme isleri.Tibet katiliyorum ilk hedef 150-170
Bakalım girelim duruma göre vexalasiriz
Kuru kafalar mali devredecekseniz devredin,bosuna oyalamayin milleti, tabii sAg gosterip soldan alarak.Haftalikta cok guzel olmaya baslaadi
Golden shot var mı?
Film korku filmine döndü...
Korku filmi gibi başlayıp aşk fimine döner
Kurular pay alım satımı göndermiş kap a
1.21 1.26 aralığından 372.830 adet satmis
Kuruların satma olayı bence bi tezgah... oyun içinde oyun var... satış izleniminde samatın bu fiyatlarda durması imkansız 0,80-0,90-1,00 bandına kadar çekilmesi gerekir.. ( sesli düşündüm) ytd...