haber nasıl etkiler fikri olanlar bi zahmet fikirlerini beyan ederlerse seviniriz.
Printable View
haber nasıl etkiler fikri olanlar bi zahmet fikirlerini beyan ederlerse seviniriz.
Kasaya nakit para girişi her zaman iyidir
https://www.kap.org.tr/Bildirim/648875
Reysaş'ın, GYO'suna olan kira borçlarının 26 milyon TL'ye ulaşmış olduğu şeklinde değerlendirilebilir. Reysaş için değişen bir şey olmaz ama GYO finansalları olumlu etkilenecektir.
sermayesine
%65,79 oranında sahip olduğu bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları
ve Tic.Ltd.Şti.'nin tamamının, 26,8mn TL bedel ile bağlı ortaklığı
Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satılmasına karar
verilmiştir."
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu terasa turizm yatırımlarının defter değeri ne kadar görünüyordu
Reysas turizm yatırımlarının defter değeri yazacaktım
Yanlışım varsa düzeltin Şirket’in bağlı ortaklığı REYSAŞ TURİZM YATIRIMLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.’nin faaliyet konusu turizm yatırımlarıdır. Reysaş Turizm Yatırımları ve Ticaret Ltd. Şti., 27 Kasım 2015 tarihinde Yönetim Kurulu Kararı alarak nominal sermayesini 13.000.000 TL’den 38.000.000 TL tutarına artırmaya karar vermişler. Bunun yüzde 65 i 25.840.000 yapar şu an satıl bedeli 26,8 yazıyor 2 sene için artış çok az değil mi?
Cidden yukarıda yazdıklarımı yorumlayacak kimse yok mu?
Ayrıca bu Rygyo ya satış bedeli (26,8mn) ile valantine in yazdığı kira borcu (26 mn) bir birine yakın rakamlar acaba bu borç kapatılabilir mi bu gelirle? Yoksa tamamen bi saçmalık mı dediğim :)
Bu işlem şirketler arası bir transfer, satış işlemi gibi düşünmemek lazım. O nedenle satış fiyatının gerçeği yansıtması beklenemez. Önümüzdeki günlerde bir halka arz haberi gelirse gerçek değerini görürüz turizm şirketinin.
Kira borçlarıyla gayrimenkul transferi bu grup için oldukça olağan bir durum. Geçmiş haberlere bakarsanız bunun borçlar biriktikçe sürekli yapıldığını görürsünüz. Rysas'ın gayrimenkul portföyünü de yatırımcısı öğreniyordu bu şekilde. İlk defa bir şirketin hisse devri oldu. Sayın Flamenco'nun GYO topiğinde de ifade ettiği gibi bu bir halka arz hazırlığı olabilir.
Defter değerlerinin oldukça altında olan RYSAS ve GYO'su için çok güzel bir beklenti olabilir bu halka arz, bekleyelim görelim.
Şirketin varlıkkarı güzel ama çok yüksek flnans borç herzanan yüksek bir bedelli sermaye artışı olasılığını düşündürdüğü içiin piyasa hisseye karşı temkinli yaklaşıyor.
Bence nakit fon sağlama anacıya ileride önemli oranda bir bedelli sermaye artışı veya tahsisli sermaye artışı olabillr.
Ama öncelikle tahsisli sermaye artışlarıyla, grubun diğer bütün taşımacılık lojistik şirketleri Rysas bünyesinde, bütün arsalar depoları hotelleri ve diğer gayrimenkuller ise GYO bünyesinde birleştirilmesi yerinde olur.. Varlıkların değerlendirilmesinde ve faliyetlerin operasyonel olarak daha derli toplu hale getirilmesinden sonra ihtiyaç duyulan fon miktarı kadar bedelli sermaye artırımına gidilebilinir
https://i.hizliresim.com/gOjW6R.png
Günlük layn grafik kapanışları gösterir
https://i.hizliresim.com/oOnk17.png
Günlük layn grafik kapanışları gösterir
Sanki teknikle ky avlamışlar gibi.Umarım değildir.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu deniz yatırım ne ayak erol 07 takip ettinmi.Kağıt kafayı kaldırınca yüklü satıyor.Sonra pasiften geri alıyor.Bu tahtayı baskılayan bu bence.
işlemler 5,6 aracı kurumdan yapıyorlar deniz teb gedik, yatırım finans, garanti ,a1 kapital hepsi hiç para koymadan hissede üçgen kurup üsten satıp yıldırıp alttan alma oyunun parcası kagıdı götüremiyorlar daha dogrusu götürmüyorlar .patronda var spekde var ya ikisi aynı yada farklı bir rekabetde var bu kagır patrondan habersiz hareket edemez durmuş yavsağı a.biti bu oyunda oyun kurucusu 10 yıldır sadece küçük yatırımcının kanını emdiler hepside patron kılıklı ş . adamın eseri gidecek ama ne zaman sabır sabır sabır
Sanki tahtayı tutmaya yemin etmişler gibi, kimi dökmeye çalışıyorlarsa artık. GYO daha rahat duruyor bu aralar, sanırım ara açılacak.
Gyo kaç olursa 30 krş üstüne koyun.Sanırım birileri parite yapiyor bunlarda.Rysaş ve gyo nun grafiklerini üstüste açın daha iyi anlaşılır.
Bu kağıt fırladımı tam fırlayacak. Bu kadar tuttuklarına göre hesapları büyük. Sayın valentinenin daha önce söylediklerine katılıyorum. Büyük bir firma. Aynı yazıcı daki durumu bekliyorum. Orada da 2 sene sabrettim. Sonunda çok güzel kar bıraktı ki bunda daha iyi olabilir.
bu kagıdı 3 yılda beklesen patron istemedikden sonra küçük yatırımcıyı bitirmeden götürmez.çünkü o bi ******** haysiyet yoksunu
Rysasın Rygyodan başka varlığı olmasaydı,sadece Rygyodaki payına tekabül eden birim defter değeri 4,30 ,hisse fiyatı da %28 fazlasıyla şu an 1,66 olmalıydı..mevcut varlıklarını da eklersek 2 katı.
Akıldışı fiyatlamada patronun rolü ya da güç bende diyenlerin baskısı,dökme çabaları..nedeni Ky pozisyonu fazla,vade uzun,beklenti büyük.Artık net kara değil gelire,esas faaliyet karına odaklanmak ve de uzun soluklu olmak gerek.
güneş siğorta ,zoren ,karsan bu kagıtlarla reysas 3 ay önce aynı fiyatlardaydı gel gör şimdi aradaki farkı şu anda hüriyetle aynı gidiyo güneşle takas yapmadığıma bin pişman etti güneş yeni harekettine başlıyo
ben geldim :) :wave:
Hulk tan sıkıldın galiba bununda farkı yok
sıkılmaktan daha fazlası demek gerek .. ama gözüm bi gözüm orada .. bir gözüm thy de .. ve bunun gibi bir çok hissede .. çok şükür thy den sonra 2. kamu kağıdı da bana kazandırdı.. ama takibe devam.. reysaş grubu da takip listemde olan bir gruptur.. 0.52 ortalamalı rygyo larımı erken sattım(0.70).. parayı harcadım.. elime para geçince tekrar almak istediğimde hisse 90 kuruşa gelmişti ..alamadım .. thy ve halk sağolsun.. ama reysaşlar bana çok kazandırmadı be kardeş.. trend 1.10-1.60 da durdu.. %100 yaptı - %30 düştü .. ve %10 tepkisini de verdi .. şimdi kısa vadeli 2. dibini bekliyorum ..endeks ile paralel olarak ..alım içim takipteyim.. reysaş yada yavrusu farketmez.. (bu arada ben bu hissede dibe göre 10 luk olmasını bekliyordum hayal ediyordum zamanında yani 0.55-5.5)
********in kağıdı yıldırdın milleti, kahrettin Allahından bul, D dÖVDÜREN 10 yıldır koruma altındasın onca Ah aldın esasında halka arz fiyatına ulaşamadın ama seni bu piyasada adam yerine koyuyo
http://imageturko.com/?di=E9WD takas patron alttan almak için yemlemege devam ediyor
resmen sinir harbi yaptırıyo küçük yatırımcıya senin yedi soyunu sopunu dünya alem s.
Sirket battı heralde bizim haberimiz yok.Allahından bul durmuş hayvanı.
1.10 a mı gidiyor yine
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.