yakında okursun tüpçü gibileri yazar.!!:halay:
Printable View
Yani müsade ederseniz bir konuyu yazmak istiyorum.Ben bu arkadaşlara ve videoya baktım baktım,şimdi bu you tube u falan gavurlar da seyrediyor ,bu münafık gavurlar bu gençler telefonculardan bozuk ıphoneları alıp çekiçle hızlıca tahrip ederek çakma vatanseverlik gösterisi yapılmış olabilir diyebilirler .Keşke ele güne karşı videoyu izleyen gavurlara karşı o ıphoneların sağlam olduğunu video öncesi bize gösterselerdi.Şimdi gavurların aklına böyle bir fesatlık gelebilir o bakımdan şeettim ben
Misal benim telefon 250 lira samsung olmasa ben de parçalarım da samsung ne gerek var şimdi di mi.Neticede koreye kızmadık ki di mi arkadaşlar.
Somut bişey yoksa tahminlerle çıkarım yapılamaz
Şimdi desemki
Her gün almanyada senin ev is arası kullandığın otobana marduk kuyruklu yıldızı carpacak 3 vakte dek
Ne yaparsın dağ Bayır atla mi ise gidersin
Yani hiçbi somutluk yok hayalgucune dayalı söylemlerin
Ana dilim Türkçe anliyom endişeni ama biraz sakin
Ya adam gerçekten öyle kaçarsa sizin durum sakat olmaz mı?
http://www.furkanozden.net/wp-conten...er-excerpt.jpg
Dolar 5 gayme olacak mı gaya ??? Olmayacaksa imzayı yenilemek gerek....
İçlerinde bir hain var. Video sonunda çalan o Iphone telefon kimin ???
Kırılanlar da bozuktur kesin. Hepsi hain bunların.
Zaten MHP'nin döviz hesabı çıktı ama bozdu diye hainlikten yırttı.
Tümden komik bunlar.
Dünya kıskançlıkla izlesin bizi. Ekonomik krizle nasıl mücadele ediyoruz. İkinci Kurtuluş Savaşı gibi kahramanlık hikayelerini yazacak tarih. Halkın herşeyini nasıl ortaya koyduğu anlatılacak. Bozdurulan dolarlar kırılan ıphone ları duygulanıp göz yaşlarıyla izleyecek insanlar.
Ben bu MHP'ye hiç güvenmiyorum. 7 TL den bozduğu doları alttan alıp çoğaltır bunlar. Yerli milli vatan millet memleket hikaye.
Yok ya bunlar siyasi işler,şimdi rahibin yargılandığı suçtan yargılanan herhangi biri sağlık nedenleri ile tahliye edilebilir mi.Mehmet altan müebbet yedi galiba serbest bırakıldı ,tutuksuz yargılanması devam ediyor.Siyasi davalarda bu tarz işler sık olarak olur.Aslında abdulkadir selvi bugün bile yol gösterdi,temel konularda anlaşılabilse rahip kuş olur uçar adalet duygusuna da bir şey olmaz.Ergenekonda göz göre fetöcü hakimler 20 yıl otuz yıl cezaları uyduruk yargılamalarla bastı.O da adalet oldu,sonra hepsi beraat etti o da adalet oldu.Bizim memlekette adalet zamanın mekanın ruhuna uygun davranır sıkıntı olmaz o konular :)))))))))))Rahip kaçırılsa da ,uçakla yollansa da ,beraat etse de hepsi zaman mekana uygun işlerdir,adli açıdan sıkıntı olmaz.Hele sakatlık hiç olmaz.
Ha amerikada durum farklı mı orda da aynı.Nasıl bir adalet mekanizması reza zarrabı serbest bırakır.Hakan atilayı içeri atar.Siyasi davalarda bunlar sık sık olan işler.O kadar etmen işin içine girer ki hukuk da ne yapacağını bilemez.
Hemen ben hazırım tuşlu zor bulunuyor falan demem alırım elime çekici hemen bir video da benden.Zaten şu yeni nokialar için iyi diyorlar di mi,arkadaşlar,bilmem kullanan var mı :))))))))))Artık finlandiyamıydı isveç miydi herneyse nokiacılarla da kapışırsak reisin canı sağolsun eve telefon bağlatırız eski usul di mi ,neticede vatan sağolsun.
Cnn Türk ve Habertürk nerdeyse tamamıyla SOL ve SOL culara ve/veya CHP ve CHP lilere ve/veya MUHALİFLERE kapadı ekranlarını...
NTV çoktan kapatmıştı zaten..
Elbet bugünlerde geçer....
Bugünleri unutursam davamdan dönmüşüm demektir...
Davadan dönenin kaşığı kırılsın...
saygılar/başarılar
AKENERJİ nin bilançosu geldi...
Kısa vadeli (1 yıldan kısa) borçları 941 milyon tl olmuş...
Sadece kısa vadeli finansal borçları 700 milyon tl civarı...
Sadece yıllık faiz gideri 400 milyon tl civarı...
(ki bu rakamlar 30/06/2018 kurlarına göre..)
Peki 6 ayda ürettiği Faaliyet Karı kaç?
20 milyon tl....
Şaka gibi...
saygılar/başarılar
Akenerji Hatay a (Suriye sınırına) Suriye ye elektrik satarım hesabına 900 milyon dolar harcayıp çok büyük bir doğalgaz çevrim santrali kurdu...
Adamların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi
1)Reis Esad la papaz oldu
2)Elektrik fiyatları bir türlü istenen oranda artmadı
3)Son olarak da doların artışı öldürücü darbeyi vurdu...
saygılar/başarılar
1100 tl olur mu?
imzam linktedir...
https://justpaste.it/78bvw
Ben başını yakalayamadım tartıştınız mı bilmiyorum ama bu Katar 15 milyar dolar haberi fake diyorlar...
Günü kurtarmak için diyorlar...
2017 dede aşağıdaki haber yapılmış...
Katar'dan Türkiye'ye 20 milyar dolarlık yatırım
17.10.2017 - 09:22 | Son Güncelleme: 17.10.2017 - 09:24
Katar, yabancı yatırımcının gözdesi olmaya devam eden Türkiye'ye, tarihinin en büyük yatırımını yapmaya hazırlanıyor.
http://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi/...yatirim-202928
saygılar/başarılar
Beyaz Saray: Türkiye'nin vergi kararı üzücü ve yanlış yöne giden bir adım
Valla kapalı kapılar ardında pazarlıklar yapılıyor falan sanıyoruz,ama olan bitene bakıyorum öyle pazarlık havasında işler olmuyor,bizimkiler de durumu tırmandırıyor amerika da, bu iş tatsızlaşacak,allah kolaylık versin herkese çok işsizlik olur global kriz ilk bizi vurur belki de planlanan da budur.Amerika irana dalacak kasım gibi, normal seyrinde bir türkiye istenmiyor bence.
Ben şahsen sizin gibi düşünüyorum....Ülkenin 100 gayme sıcak paraya ve adam gibibir programa ihtiyacı var...75 milyar dolarborç olduğunda bile IMF 40 kağıt sıcak para desteği vermişti diye hatırlıyorum...460 gayme borç varken ve MB sadece 20 gayme varken olası gereken bu diye düşünüyorum...
Katar yetkililerince net bir açıklama yapılıncaya, bizimkilerin açıklamasını teyit edinceye kadar emin olamayız.
Bloomberg te birazdan yıl sonu usd hedefi 4,12 olan biri çıkacak, ve hiç sıkılmadan yorumlar yapacak :)
Rusya'ya vizesiz gidiş yolu açılıyor, iyi haber.
Bugün değinmek istediğim bir kaç konu vardı...
Değinemedim...
Başlığa full konsantre olmadım...
Mesala işsizliği konuşmadık
Yerli oto hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum...vs vs
Yarına artık...
saygılar/başarılar
Euronews'den: Beyaz Saray: Türkiye pastör Brunson’ı bırakırsa yaptırımlar kalkabilir
http://tr.euronews.com/2018/08/15/be...lar-kalkabilir
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.