Güncel hesap 1000 lot rüçhan için
530 tl yatıracaksın 530 lot senedin olacak.
Şu an rüçhan 580 tl artı 530= 1110 tl 530 lot senedin elde edilme maliyeti
530*2.09=1107 tl
Sonuç 3 tl zarardasın.Bu fiyatlardan rüçhan karlı değil.
Printable View
Güncel hesap 1000 lot rüçhan için
530 tl yatıracaksın 530 lot senedin olacak.
Şu an rüçhan 580 tl artı 530= 1110 tl 530 lot senedin elde edilme maliyeti
530*2.09=1107 tl
Sonuç 3 tl zarardasın.Bu fiyatlardan rüçhan karlı değil.
https://invst.ly/ox77p
böye bir resim olacagını düşünüyorum: Y.T.D
Arkadaşlar buradan aldığımızda bedelliye katılmamış oluyoruz değil mi ?
Hayır
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani daha doğrusu artık isteseniz de katılamazsınız.
yapı kredinin elindeki 1milyon 700 bin lot rüçhanı cari fiyattan satışa yazması hiç güzel olmadı. rüçhan dibe kadar 400 bin lot alıcı vardı. salı seans sonuna kadar hisse saatli bomba oldu. dikkat!!!!!
ruçhanlarımı ne zamana kadar satabilirim? 9 mu 13 aralıkmı?
Kolay gelsin
Bence böyle yorumlar yapmayalım derim. Neye göre bomba. Elinde varsa hızlı satacak. Bence vadenizle ve beklentinizle alakalı .
Kredi notu 9,3 olarak yükseltildi bu bile kağıda güven tazelemektir.
Bunda R satın alıp bedelliye girmek daha mantıklı,yani yeni alacak olanlar adına...R tahtadan 9 aralık sonunda kalkıyor...13 aralık saat 16 bedelliye katılış son gün...Bedelliden sonra hisse alanlar bedelliye girmesine gerek yok,isterse R satın alıp 13 aralığa kadar bedelliye girebilirler,1000 edede 500 tl yatırmaları gerekiyor,bedelliye katılış payı 1 tl :rules:...ytd.
1000 lot alan 529.16 tl ödeyecek 529.16 hissesi olacak
Beğendiğim ve takibimde ve her zaman portföyümde olan bir senet.
Hem arada al sat yapmaya da izin veriyor.
Yatırımcısını üzmüyorda.
3 gün önce yazdığım ykb nin pasif rüçhanlarını bugün verdi. endüşük hisse fiyatı ile 2.1150 ye gelen 0.59 a verdi. eğer rüçhana büyük bir satış gelmezse hisse şimdilik 1milyon ikiyüz bin lik satışı hazmetti gibi.
Bugün R satışı alışı için son gün...R satın alan bedelliye katılabilir,hesaplar 2 iş günü içinde geçer...Bütün bedellilerden R satın alıp bedelliye katılımımdan %25-50 arası kazndım,bakalım buda kazandıracakmı !!!...ytd.
R'lere saldırı vardır kapmak için...R kapanış 0.70...E 2.34...görünüm pozitif...0.59 gören R kapanışta 0.70 olması ilginç,demekki 1 tl olan bedelliye katılmak için R'ye hücum edildi...bu bana karsanı hatırlattı,1.18'e kadar düşen karsan peşinden 1.50 göstermişti...neyse yol gösteriyoruz,inşallah bu yolu görmüşlerdir...yarın ola hayır ola :wave:
Arkadaşlar bugün girdim hisseye ama bedelli beni kapsıyor muydu
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet iyi yoldayız,%25 cepte sayılır,herkese bol kazanç...R tahtadan kalkmıştır,elinde olanlar 13 aralık 16'ya kadar bedelliye katılabilirler.
TEKRAR BELİRTİYORUM,BEDELLİ SONRASI E HİSSE ALANLAR BEDELLİYE KATILMIYOR,BUNU DEFALARCA BELİRTTİK YİNE BELİRTİYORUM:rules:
Bugün 2.38 gördü,hesaplarına bedellisi geçenler hisseyi sattı ve hisse 2.20 gösterdi,benimkiler geç geçmişti hisse 2.25 idi,38 trenini kaçırdık,38.000 adet küsürat hesabına hisse geçmiş,küsürat olmasa iyiydi,bedelli,bedelsiz ve temettü yansımaları küsüretlı olunca lot altı satışları sorunlu olduğundan yıllarca hisse hesapta gözüküyor,en sevmediğim olayda bu küsürat işi,belki hesabımda 50 tane vardır...neyse tekrar 30 üstüne atar dileği ile:wave:
Aracı kuruma bı talimat geç
.. ya da bankana.. o küsuratları hibe olarak ordan kaldırabilirsiniz.
Takas atabilecek var mı durum nedir acaba ?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz; Larsen&Toubro firmasından, Cezayir Adrar Güney Batı Gaz Bölgesinde kurulacak 3 ayrı Gaz Arıtım Tesisi" projesi ile ilgili olarak; projenin hayata geçirilmesi esnasında oluşacak nihai miktarlara bağlı olarak yaklaşık 9,5 veya 10 milyon USD değerinde olan alçak ve orta gerilim enerji kablosu siparişi almıştır.
Söz konusu siparişe konu kabloların teslimi, 2020 ve 2021 yıllarında peyder pey yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
BU HABER SATIN ALINIYOR..?
inşallah bu haberi kallanarak mal döşemesi yapmıyorlardır..
ve tavan 2.71
2.71 tavanımız hayırlı olsun...işte bu,üstelik R'lerinin bedelliye çevirdiklerimiz yarısı hesaba geçmedi hala...38.000 önceki,geçmeyenler 20.000...herkese bol kazanç+haber akışınıda iyi kullandılar:):halay:
Bugun hissemiz allah bereket versin dedirtti.
Bir kaç gün önce yorum yaptım şirkete güven artıyor diye.
Hatta bugün twette bile yazdım 2,26 iken.
Isteyen bakabilir.
Yarın ne olacak acaba.
Bu hissenin nasıl grafiği var. Senelerce hiç para kazandırmamış.
Bilançolara bir bakayım , belki bir seyler görürüm :)
Batuhan
Hisse tavan yaptı ama Merry satışta, alışta da en yüksek Diğer. Merrynin satışı çok hayra alamet değil.
Sa değerli arkadaşlar.ben bedeli öncesi 3000 lot aldım. Sonra bedeli oldu. Şimdi hesapta 3000 e ve 3000 normal hisse görünüyor. Ben herhangi bir para ödemedim ve banka da otomatik çekim yapmadı. Merak ettiğim su bendeki normal hisseleri satsam bedelliden görünen hisselerde de satış oluyormu otomatikman. Tşk ederim.herkese bol kazançlar inşallah.
LG-H930 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.90 ile Yarısından fazlası tarafımca postalanmıştır,alan hayrını görsün,diğer talimat verdiklerim hala hesapta görünmüyor,sattıkarımı alan hayrını görsün:wave:
Sn refaba evet satışta r yapamıyorum. Hatta bugun sabahki o rallide satmak istedim ama r kafalı karışırdı gitti o kadar kar:((
Neyse O zaman bankayı arayıp bedelliden gelen r hisselerini almak için talimat vereyim diyorsunuz değilmi. Kusura bakma acemiyim bu konuda.LG-H930 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R satamazsın tahtadan kalktı,hemen yatırım danışmanını ara,yada çalıştığın bankaya git bedelliye gir,bedelli sana 1 tl ile yansıyacak,mutlaka bedelli hakkını kullan yarın saat 16'ya kadar,hesabında açıkta nakit bulundur katılacağın bedelli miktarı kadar...katılırsan muzzam para kazanırsın !!!
Tmm çok tşk ederim.aradım bankayı hesapta para olması yeterli dediler. O zaman 3000 lot için 3000tl ödeyince 3000 e hisse olacak galiba. Neyse bekleyip görecez artık. Keske sabah verseydim e hisseleri en azından 500 gayme karı kaçırdık.olsun prkab daha iyi yerlere gelecek ümidi taşıyorum.
Selamlar..LG-H930 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 3 gören hissede kar satışları geldi 2.52 gösterdiler...şu an 2.50-60 arası oyalanıyor...bedelliye katılanların kazancı,yada 2.20 fiattan alanların kar hanesine %35 yazıldı:)