Burada pazarlama yok gibi SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burada pazarlama yok gibi SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Te 31.68 (-194668)
Bu hisse düşünce bazılarının dili fırın küreği(başka bir örneklemde yapabilirsiniz) gibi uzuyor ben bildim edasında. Bilanço bahane edilip düştü.
Girişim sermaye grublarında bilançodan medet ummak ırmakta balina aramaya benzer.
Örnek gözde yıllardır zarar yazar ama bir iştiraki tek bir çok borsa şirketinden büyüktür.
Her zaman panik yapan kaybetmiştir. Sabreden kazanmıştır. Bu işler böyledir.
Düşük 31.68 yüksek 36.48 şimdi 35.58 de
Kudurdu yine 37.70
Hatip ağa kesin almış satmıştır
Düşük 31.68 yüksek 38.20 yi gördü şimdi 35.08 de
Benm anlamadigim ne biliyor musunuz ? malum sahis diyorduki vergi dairesi kari gelince bu vergi dairesi kari asil blncoyu bekleyecegiz dedi ee bilanco geldi bilanco berbat ne oldu yorum yapmiyorsun ici boş ne oldugu belli olmayan sirketi 30 a katlamiş sirketi garibana kakaladin simdi de boş boş konusuyorsun
Düştüğünde azmanlar iş başında 3 liralardan beri buradayız geçin boş laflarınızı dinlemekten gına geldi.
Bırakında sizde bizim gibi yatırımcı olmayı şiar edinin.
Yok ben demedim mi düşecek yok ben demedim içi boş şirket hangi birinizi mort kapak edecem lan. Kızdırmayın lan adamı.
3 liradan beri burdayım progen de burdaydı, alyatcı burda geçmiş sayfaları okuyunda gelin.
LAn şimdi ben 3 liradan beri şirkete güvendim bekledim sabır ettim hata mı ettim ,
bence erken satıp treni kaçıran g.. oldu sonra gelip burda sayıklıyor. şahitlerim var ezbere konuşmuyorum.
Eşofmanlı şevket gibi aynı şeyleri tekrar ettirmeyin.
Sanırım bu dilden anlıyorsunuz.
Sn Alser haklısınız . Başından beri aynı şeyleri söylediniz bende şahidim.
Kaç kez aynı şeyleri yazdık. Panikle mal satılmaz. Sabah tabandan satanlar ne oldu.
Mevzu bilanço ise zaten dün satın aldı düştü.
Bilançosu iyi gelen şirketinde bilançosu geldiği gün terse yatırıp hisseyi düşürürler elindeki malı alırlar. Yani kısacası önceden satın alınıyor .
Bugün de aynı şey oldu panik yapanlar kaybetti.
Şİmdi bu lotları dağıtanlar ne yaptı panik yaptırıp bazılarının malını ellerinden aldı.
YTD.
İnsanlar alip satmakta serbest size ne ? bilanco kotu gelmiş satiyor satmak yasak mi size mi soracak ? twitterdakşi malum sahista satmayı yasakliyor yillardir bu piyasadaiym boyle rezillik gormedim butun bu yazilanlari tek tek ekran goruntusu mahkeme spk goreceksiniz neler olacak garibana oyle 20 ye katlamiş ici boş hisseyi kakalamak neymiş adalet gosterecek
İsteyen satar alır kimse ona bir şey diyemez ancak yanlış algı yapıp zarar edenlere ne demeli. Tuhaf olan ne biliyormusun düştüğünde herkes bay bilen oluyor bu çok tuhaf.
spk zaten görevini icra ediyor her gün bir çok hisse ve kişiye cezayı kesiyor. hak edene tabi yapılmalı.
HERKES YAPAY ZEKAYA KOŞUYOR.
İş Bankası ve Koç Üniversitesi’nden Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi için iş birliği.
Borsaya dönüş yaptığım 2019 Haziran ayından beri ik defa bugün çok kötü para kaybettim.Tam 110 bin tl.
Tüm mallarimi satıp kenara çekildim.
Borsaya ara vermenin vakti gelmiş benim için .Artık 100 bin TL ile tekrar borsaya başlangıç yapacağım.
Son 9 aydır kazandiklarimla bu defa arsa almayacağım.NAKİTTE bekletecegim bu defa .
Borsanın olası bir düşüşünü veya yeni hikayeli hisseler doğmasını bekleyeceğim.
Bugün gerçekten bunaldım.
17 milyon 346 bin 461 TL'lik işlem hacmi .Rekor hacım .Tarihe not düşeyim.
Bu hacmin hubvc ile ilgisi yoktur .
Hangi hiss3de kaybettin ağaSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatip Ağam kenara çekil .130 bin den 1 milyon 660 bine çıktım dedin. 110 bin zararda isen 1 milyon 550 bin .Muhteşem üstü para .%1200 yani parayı 12 kat artirmissin.Boşver borsayı.Paranın a.q sun Hatip Ağam.
Bugün çok alsat yapmışsın. 1 milyon 550 bin tl parayla 17 milyon işlem hacmi çok fazla .Demekki seni tahtalarda evire çevire dovmusler Ağam.
Borsa kötü. Bir şeyleri mazeret edip basmalarini bekliyorum.Kac Hatip Ağam .Kazandıklarını satmakla iyi etmişsin.Ponziciler yeni hisse yazar yakında Twitter da .Yeni bebekleri bekle derim .
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir Hatip Ağam.Sen işini bilirsin Ağam.
Hatİpciğim fena tokatlanmışsın, sen acısını başka yerden çıkarırsın.. Bak bızım koyede bekleriz ardyz senın aga da orda ayı boğan sabahtan beri boğuşuyoruz :).. Sen bizim tahtayı tek başına kaldırırsın..sendeki şu paranın yarısını kazansam ıhya eder beni... :yahoo:..
Gaffur senın hatıp aga iki tavan attırır tahtaya onda o potansiyel var.. Sende destek atarsın bu iş olur:)..
Agalarim yarın uzun vadeli olarak bir hisseden parçalı alim yapacağım.Yeni genel merkezim orası olacak.
Artık hubvc ile isim bitmiştir .Buradaki yazılarıma son veriyorum.Arada selam vermek için yazabilirim ancak.
Bekle beni yeni hissem .(Yeni hissemde daha önce trade ettim.Fakat şu an elimde tek lot yok.Heyecanla alimlarimi bekliyorum.Cok almayacağım ,parçalı alacağım.
Tüm hubvc li eski ortaklarima başarılar diliyorum.Hubvc de tekkeyi bekledik ,çorbayı ictik.Bizlerden alan da kazansin.Yolunuz açık olsun .Allah gönlünüze göre versin hubvc de dostlarım.
Kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olunuz:wave:
Tahta yapıcı bezdirmeyi başardıysa kendince başarılı olmuştur.
Yüksek 37.40 düşük 34.50 şimdi 35.08
Hatip ağa renk veriyordun buraya yalnız kaldık
Yüksek 37.40 düşük 33.26 şimdi 33.60
Hatİp aga klmacana mı gittin yoksa, bu piyasada para kazanmak zor operasyon geliyor idlibe...
32.50 ye kadar 26542 koyu Hatip ağamı sattı tahta sarsıldı
26542 lotu
Hatipciğim hubu bıraktığını söylemişti..
Söylemişti ama yinede şansımızı deneyelim dedim burada kimsecikler yok benden başka İnvvestingin çok kalabalık olması korkutuyor beni
İnwesting de o kadar çokkk KY var ki
Profil bilgileriine bak hangi hissede olduğu belli olurSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek 37.40 düşük 32.50 kapanış 32.68