28 üstü alanlardan geliyor o sesler :thumbdown:
Printable View
28 üstü alanlardan geliyor o sesler :thumbdown:
Demek bizim bilmediğimiz bir haber gelecek :whistling: Yabancılar önceden fiyatlıyor...
Gün içi en yüksek seviye olan 28,20'den kapattı.
Arkası yarın...
o zaman hedef ikinci direnç bölgesi 31.80 mi oluyor ? teknikçi arkadaşlar yan gelip yatmayın, bişiler söyleyin
ben bitti demeden bitmez zurnacılar... okyanusların zurna balıkları :kahkah: ... kelebek böcekler .... parmaklar durmasın ...çalışmaya devam :he:
http://666kb.com/i/e0n7gqw4bj1utfjr6.png
Sen kaç aydır yada kaç yıldır bu hissedesin bilmiyorum ama bende 3 ay önce 20,88 ile girdim. Ne yapalım başımıza huni geçirip dişlerimizi göstererek sırıtalım mı ? Zarar eden var kar eden var, bugün kazanır yarin kaybederiz ama öncelikle ağır olmak, alış rakamları göstererek hava yapmamak gerek. Düşmedik kalkmadık bir Allah... ona göre.
30 Uçakla halka arz değerimiz 1 milyar dolar :rtfm:
2018 Ocak-Mart Piyasada değerimiz 1 milyar dolar...
Kaç gündür çıkıyoruz, piyasada değerimiz henüz 543 milyon dolara ulaşabildi :yahoo:
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
pgsus ve thyao arasındaki fiyat aralığı sapmasını aşağıdaki 03.eylül.2018 / 23.01.2019 tarihleri arasındaki data karşılaştırmasında gösterdim.
bu tarihler arasında en az fiyat aralığı 23.10.2018 günü pgsus 21.30 thyao 15.53 iken 5.77 olarak gerçekleşmiş.
bu tarihler arasında en fazla fiyat aralığı ise bugün pgsus 28.20 thyao 14.69 iken 13.51 olarak oluştu.
bu tarihler arasındaki korelasyon ise 0.776747069 oldu.
http://666kb.com/i/e0n966i1aoe4m2cic.png
Bank of America Merril Lynch pgsus için hedef fiyatı 38.60 tl'sına yükseltti haberini sanırım okudunuz.
ancak bende farklı bir değerlendirme yapacağım. pgsus 29.aralık.2017 yıl sonu kapanışını 33.80 tl olarak yapmıştı. o gün dolar kuru 3.8104 tl idi.
yani 1 adet pgsus hissesi 8.8705 abd doları ediyordu.
bugün 28.20 ile günü kapatan pgsus 5.2852 dolar kuruyla 5.3357 abd doları ediyor.
29.12.2017 dolar kuruyla olan kapanışına eşitlenmesi için tl bazında pgsus 46.88 değerinde kapanış yaparsa gerçekleşecek.
günlük ortalama 27.33 kapanış 28.20. 7 günde %30 getiri .bist 100500 geçemezse 97.500 düşer. dikkatli olunmalı
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yükselirken para çıkışı var
Nette buldum ;
* Günlük Para Girişi Çıkışı Tablosunun Yorumlanması:
1- Hisse yükselirken para girişi varsa olumlu, yükselen hareket devam edebilir.
2- Hisse yükselirken para çıkışı varsa olumsuz, hisse direnç/dönüş seviyelerine yakın olabilir.
3- Hisse düşerken para girişi varsa olumlu, hisse destek/dip seviyelerine yakın olabilir.
4- Hisse düşerken para çıkışı varsa olumsuz, hissede düşen hareket devam edebilir.
5- Hissenin yatay hareketinde para girişi varsa olumlu, hisse toplanıyor olabilir.
6- Hissenin yatay hareketinde para çıkışı varsa olumsuz, hissede mal çıkışı/dağıtım sürüyor olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.
Yarın 30 üstüne atarız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burasi kivamina gelmis ayni aselsan basligindaki gibi “daha bu fiyatlar az , 50- 60 olmasi lazim” diyenler cogalmis 😂demek ki yarin kari cebe indirme zamani gari .. yarin herkese bereket versin pegasuscular .ama gonlum sizinle 50 olur umarim ..
YTd.
Bu yazıya esas olan takas tarihi 16 ocak. Bugün itibariyle 21 ocak takas rakamlarına bakarsak Cİtibank 9 Ocak'tan beridir olan alımlarını 3 günde 230 bin artırarak 1.3 milyona çıkarmış. Deutsche da 16 ocaktan sonra alımlarını hızlandırmış ve 3 günde 120 bin eklemiş. Emeklilik fonları 80 bin eksilmiş. Yine yabancıların olduğunu tahmin ettiğim HSCB ise 500 bine yakın artış sağlamış.
vay be, ne yaptılar öyle. açılış 28.20 sonra birinci dakkika 28.80
Stresli bir durum, bir aklım karı al git bir aklım b.. yeme dur diyor
29.04 anlık
bugün enteresan bir gün olacak.
29.14 aralıksız alım geliyor işin ilginçi, kar satışı olmaması bir tuhaf değil mi emmioğlu
boğa gibi saldırıyorlar valla
yaw teknikçiler susmazdı eskiden, şimdi hiç birinden ses yok.. 1. direnç 27.80 di, onu kırdık gitti... şimdi hedef 2. direnç 31.80 mi ?
Attın tuttu deseniz bile kafi.... :)))
Yolu uzun ama düzeltmeler algılar haberler olacaktır... Allah mahçup etmesin inşallah
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim duymadığımız birşeyler var. Yakında çıkar kokusu. Katarlılar mı olur ne olur bilmem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
böyle bir ihtimal de olabilir, ama ben şuan geldiği yerin ve üzerinin olması gereken yerler olduğunu düşünüyorum. 5 yıl önce halka arz 18.XX'ler olduğunu düşünürsek, her yıl sermayesinin 4-5 katı kar yazdığını düşünürsek, dolar bazlı tl bazlı bugün olması gereken yerler zaten 30-40 arasıydı.
Ayakta yolcu alamıyoruz.
29'dan inmek isteyenlere de yardımcı olalım.
Yolumuz daha uzun..
Anlık 28.88
29.22'yi sağlam bir hacimle geçerse bugün için 30.36'ya kadar yolu açık.
Tahtada, 29,50'ye kadar barikat kuruyorlar. 29,50'nin üzerinde kalabilirse rekor gelebilir.
Tornacı emmioğlu ne zamandir sesin soluğun çıkmıyor :one:
:kahkah:..............
Buralardan alim yapacaklar temkinli olun derim .. bu tarz motive edici yazilar geldiginde ozelikle.. aselsan ornegine bakin yeni baslayan borsacilara aldirdilar 40 lardan ..ben cikisimi yaptim bugun bereket versin . daha cok yazarlar 70 olacak diye .. biriler alicak ki adamlar cikacak hisseden ..30 lar uzak gorunmuyor lakin hirsli davrandigimda kaybediyorum:) herkese bol kazanclar ..