Ulaş emin adımlarla hedefe gidecek gibi bilançoya az kaldı ytd
Printable View
Ulaş emin adımlarla hedefe gidecek gibi bilançoya az kaldı ytd
Dün 162 olan kağıt 176 da ve hala gözü yukarıda mala sahip olun
Hissemizi aldık bekliyoruz. Hisse 60 kuruşlardayken de almıştık, beklemeyip kaybetmiştik, bu sefer akıllandık aldık ve bekliyoruz. Beklemeyi öğrenmeden de kazanabilirsiniz ama hisse uçarken arkasından bakmak ancak buğulu gözlerle oluyor. Tecrübeyle sabittir.
D*****n kuyruğu bu hafta kopacak gibi ayın 22 sine ne kaldı ytd
Bizi eleştirenler hiç bir zaman analiz yaptığın hisse düştü diyemedi
Hep şu tarih dediydin
Şuraya gidecekti gibi eleştirir
Biz gerçeği biliyoruz ama bunu 10 gün ve 10 kademe yanılma payı içinde yazıyoruz
https://invst.ly/5ggvg
Ya arkadaş neden gidecek enerjiye mi döndü içi boş şirketin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tutturmuslar şu kadar kar beklenti neeee ben size elli tane içi dolu kar dağıtan temettü veren şirket sayayim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes özgür
Biz arsa sattı, 23 milyon karı 2017/3Ç bilançoda görünecek diye alıyoruz
Ortaklar aldı diye alıyoruz
5 yıl zarar açıklayanlar yönetim yetkisini kaybediyor diye alıyoruz
Siz içi boş dersiniz almazsınız
Bir aya kalmaz zaman bize gerçekleri gösterir
Kap yazılarına bakarsın ikna olmazsın
Bir de o içi dolu şirketleri yaz da biz de bilelim, (biz içi dolu şirket en fazla 5 tane bulabiliyoruz, EN DOLUSU #ULAS)
Karşılaştırma yapmış oluruz.
Kendine efsane diyen kestaneye aldanıp gaza gelmeyin, mutlaka koyduğu hedefin çok altından o satıp kaçmış oluyor ona göre. Hedef 5 der 2.5 ta satar gider. Arenada aynı gazı verip 3 ay bekleyeceğini söyleyip 15 günde 4.17 den alıp 4.80 den satıp kaçtı ilk hedefi 7,00 dı.Hedef fiyatlar 15,00 - 22,00 gidiyordu. Ayrıca bir ısgyo su var tam bir fiyasko. Sizden daha fazla birşey bilmiyor. İnanmayın. K. Y. Uyanık ol. Çakallara leş yiyicilere yem olma. Saygılar.
Bizi izlemiş aldığımızda almamış, satacağımız zaman alayım mı demiş; sessiz kalmışız. Cevap vermeyince üstten almış, sonra biz sattık dediğimizde #uluun olacak biz satmıyoruz demiş, düşünce bize laf çakmış, engeleyince burada sövmeye başlamış adamlar hala bize laf sokuyor.
Biz 2,50 satarız belki ama siz 6,00 olunca satın, siz çok kazanın. Biz kimsenin kötülüğünü istemeyiz. Bütün iyi dileklerimiz sizin için, umarım 10,00 olur. Siz efsane olursunuz.
Saygılar
Geçen hafta bugün bu saatte 162 çalışıyordu.şimdi 182 tam 20 kademe üstte çok iyi artış yaptı
1,82 gecilir mi
İki kademeye satan, trade yapmaya çalışan, çorba parası çıkarmaya çalışanlar hepsi döküldü
Biz ne dedikse arkasında durduk
Hala buradayız ve en çok kaz*****z
@bigborsa bir efsanedir
@bigborsa hiç yanılmadı
82 83 84 kademesine mali yığıp tahtanın önünü kesen senmisin bigborsa
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz satışa koymayız, satmayı da hiç düşünmedik.
Hissenin önü kesildi diyemeyiz, takaslarda ilk 5 kurumun 4'ü hızla topluyor
Biz aldığımızda en az 10 kademe gidiyor
1,42'den buraya nasıl geldi herkes gördü, ne yapacağımızı yaza yaza yaptık.
Bu arada kriz atlattık ama 7 yıl bekleyenler iki ay bekleyemiyor
Bu hisseden umudu olan yoktu, şimdi kim tutuyor deniyor
Kimse tutmuyor, hiç bir güç engel olamaz
Bizim zamanlamamıza biz karar veririz
1.41 e değdimi değdi.1.48 demiştim 7 kadrme aşağısını görmüş kağıt orda bir sıkıntı yok ama erken elden çıkardık.o yüzden kağıt 1.80 kerde göbek atıyor.elimizdeyken 1 kadrme üstüne koymuyordu 3.33 olursa şaşırmam ama tavsiyem alan kişiler 5binden fazla alıp riske girmesin.50bin almıştım onuda kaldıramadı bu ezik hisse ve sahipleri
https://i.hizliresim.com/Ayn0qp.jpg
yawaştan citilemeyede başlamış
1.81 i göstermişler sonunda havuç mu var acaba twetterde çok dillendi.bilanço arsa sıkıntı yapacak gibi.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.41 den 1.91 gördü sabah.. Belki kücük bi düzeltme sirkeleme hareketidir beklemekte fayda war
1.79 a alış girdim bana vermedi hemen yukarı çekti 1.86 ya kadar
twetterde bigborsa diye bir şahıs günlerdit yazdı yok arsa yok bilanço kar yazacak 22 ekim 2.22 sonra 3.33 görevi bitti galiba twetter hesabını dondurmuş bu ne ya. 2.65 düştü diye. ses ver bigborsa genel durum açıklamsı bekliyoruz. Buradasın bir şeyler yazsan :)
Burada yazanla twitter da yazan kanaatimce aynı kişidir. Aynı dili kullanıyor çünkü. Twitter hesabını da dondurduğu falan yok. Çünkü düzenli olarak yazdığı tvitleri siliyor. Burada silmesi mümkün değil. Morali bozulmuş anlaşılan. Hisse artışa geçtiğinde yine yazacaktır. Burası borsa bir hisse her gün artmaz ki. Dökülen keklikleri toplamak için bazan da düşecektir. Bu gün olduğu gibi.
Hissenin hareketi normal.Taban olmadıktan sonra sıkıntı yok.Bugün sessiz gördm twetterde ondan yazdım.Belki özel mazereti de olabilir.çok iddialı yazdığı için merak ettim.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.