https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...761120257?s=19
Printable View
14 Kasım Çarşamba 10:50 BAKAN KURUM: İMAR BARIŞINDAN 8,6 MİLYON KİŞİ FAYDALANDI, TOPLANAN BEDEL 6 MİLYAR TL
para yağıyor para :he:
1 kuruş hakkım varsa bu peşkeş çekmeden haram olsun...
14 Kasım Çarşamba 11:13 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: OPEC DIŞI ÜLKELER STRATEJİ DEĞİŞTİRMELİ
14 Kasım Çarşamba 11:13 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: EĞER YENİDEN KESİNTİYE GİTMEMİZ GEREKİRSE BUNU YAPACAĞIZ
14 Kasım Çarşamba 11:12 OPEC BAŞKANI MAZROUEI: PETROL ÜRETİMİ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE -BN
Aynen baskı ile maskı ile alakası yok..
Baskı hep vardı ama bankalar bildiklerini okudular büyük oranda..
Şimdi baskı olmasına gerek bile olmadan oranlar düşecek..
Amma velakin..
Ciddi batışlar başlarsa KAĞIT ÜZERİNDE TL buhar olacağı için TL faizleri yeniden zıplayacaktır..
Garanti e vadeli hesap hoşgeldin 1m+ 32-370 gün arası 24.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
AB peşinde: Göçmen parası kayıp
AB, Suriyeli sığınmacılar için Türkiye’ye gönderdiği 3 milyar Avro tutarındaki yardımın akıbetinden endişeli. AB Sayıştayı, 1.1 milyar Avro’nun nereye harcandığını bulamadı.
AB Sayıştayı üyesi Bettina Jakobsen, Türkiye’ye verilen sığınmacı yardımının 1.1 milyar Avro’sunun nereye harcandığının takip edilemediğini söyledi.
Bankalardan edindiğim hava enflasyon oranı umrumuzda değil. diyorlar.parayi kaçtan satarız ona göre faiz veririz.sendikasyon kredilerini çevirdikleri den dolayı biraz rahatlar.kredi vermede eskisi gibi değiller.sadece sağlam müşteriye veriyorlar.talepte yok zaten MT ler sinek avlıyor krizden dolayı
Gramı 270 tl den 210 tl olan altın ...güvenli liman diye altın alan kısa vadede iyi zarar yazdı ..
190 TL olursa alınır ..Uzun vadeci için en güvendiğim yatırım aracı ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün gittiğim şubedeki mt ler ellerinde telefon sürekli bir yerleri arayıp kredi faizi düştü .Arac ev ne lazımsa gelin krediniz hazır diye para satmaya çalışıyorlardı ..
Damat diye dalga geçiyorduk ama adam bana göre beklentilerin üzerinde iş yaptı kim ne derse desin .4 ay önce biri deseki dolar 5.40 lar olacak ,bankalar yine kredi verecek inanmazdı .
[QUOTE=Omega0607;2847371]Dün gittiğim şubedeki mt ler ellerinde telefon sürekli bir yerleri arayıp kredi faizi düştü .Arac ev ne lazımsa gelin krediniz hazır diye para satmaya çalışıyorlardı ..
Damat diye dalga geçiyorduk ama adam bana göre beklentilerin üzerinde iş yaptı kim ne derse desin .4 ay önce biri deseki dolar 5.40 lar olacak ,bankalar yine kredi verecek inanmazdı .
Sevgili omega0607, bazen tamamen duygusal yazıyorsunuz ve size bazıları yandaş yaftasını yapıştırıyor. Bu yazınızda aynı kategoride. Mesele kısa vade faizlerin ve kurun düşürülmesi değil, Ülkede istikrarlı bir kalkınmanın sağlanmasıdır. Evet faiz düşüyor ( piyasanın işleyişinden değil emirle ) döviz stabil gibi. Peki hane halkının durumu nedir ? hepimiz günlük alışverişimizi kendimiz yapıyoruz. şahsen tüm ürünlerde 1 kuruş bile geri çekilme olmadığını hatta her gün gıdım gıdım yükseldiğini görüyorum. Pazar günü 2 tl. olan patates aynı markette bugün 3 tl. Geçen hafta Kipa da 4,75 olan sütaş süt bugün 5,10 tl.
Etik olarak devlet işinde aynı yerde karı- koca bile çalıştırılmaz. Çok örneğini gördüm. Kadın savcı, kocası hakim aynı adliyede çalıştırılmazdı. Adam emniyet müdürü karısı nüfus müdürü olan ilde kadını ilçeye tayin etmişlerdi. Ayrıca sicil amiri olamazlar. Neyse halk kabul ediyorsa her şey legaldir. Bana göre zaten mühür vurulmuş konu kapanmıştır.
izmir tbank bugün aradı, 32 gün için 25 teklif etti. Benim TL. faiziyle ilgilenmediğimi öğrenince arkadaşlarınıza söylermisiniz diyorlar. Söylüyorum...
4 ay önceki dolar
Dolar Euro ne kadar? (14.07.2018)
Dolar : 4.850
Euro* :*5.660
[QUOTE=ressam;2847466]Sn.Ressam bahsettiğiniz tüm olumsuzluklara katılıyorum .Tek suclusu bu hükümet olduğunada kimse birsey diyemez.Eleştirmeye kalkar isek daha o kadar çok şey varki burda sabaha kadar yazarım .Adalet sisteminden tutun eğitimden çıkarız .Damat için yazmamın sebebi benim şahsi beklentilerimin üzerinde bir iş yapması..
Ben tüm bunlara rağmen yine büyük bir kriz çıkacağına inananlardanım .Ekonomi ile gelwn ekonomi ile gider hesabı ..
Varsın insanlar beni yandaş bilsin beni tanıyanlar bilir yapım muhalif bir yapı .Belki burdada o yüzden o damarım tuttu [emoji56][emoji56]
Krizin derinlesecegini bilmeme rağmen kelepir bir arsa dükkan bulsam alırım .Döviz altın mevduat hisse stresli işler ..
Dükkan al güzel bir yerde al kiranı keyfine bak ..
Can çukar huy çıkmaz benden ..
Ps:Altın 190 olursa yüklü alırım demek istedim burdan biraz pahalı bence
Altın altın diyosunuz...:he: Piyasa değeri nedir bu aletin ? :he:
https://eksisozluk.com/berat-albayra...lmesi--5843749
Ana arterlerde yada gelişmekte olan semtlerde satılık dükkan çok ama hala yüksek fiyat istiyorlar elde edeceğğn kiraya karşılık..
Krizden önce 3.250 k isteyen şu anda 2.500 k diyor alan yok .Kira getirisi 20 k .
Satacak kişide alacak kişide bankaya koysam şu kadar getirir diye hesap yapıyor .
2000 k ya düşerse alınır ..Biraz daha beklemek lazım diye düşünüyorum
Türkiye Büyük Millet Meclisi Halkla İlişkiler binasında bir yurttaş intihar girişiminde bulunuyor. Meclis terasında intihar girişiminde bulunan kişi vekiller tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.
Yakında toplu cinnet geçireceğiz az kaldı.millet aç aç. evine ekmek cocuğuna süt götüremiyor.
Siz o vergileri vermez iseniz diyanet başkanımız son model s kasa mercedesi ile kadiri nasıl ziyarete gidecek ..???
1 trilyondu en son s500 mercdes kriz öncesi ..
(Birazda böyle yazayımda şu trol işinden yırtarım belki ) [emoji56][emoji56][emoji56]
[QUOTE=ressam;2847466] Bunu ironi yapmak için mi yazdınız? Bilemiyorum ama Berk Doğanın hakkını yememek adına, doların 4 ay önce 4,85 olduğu bilgisini tekraren buraya bırakıyorum. Müteakiben, yazınızı "2 ay önce" diye, tashih ettikten sonra "burası çok önemli" rahip etkisi mi, damat etkisi mi? diye sorup çekiliyorum...Saygılar...
Beyefendi adamsan , gerektiğinde ceketi çıkarıp kavgaya hazır deelsen , yumruğunu masaya vuramıyorsan , ağzın sağlam laf yapmıyorsa , sağda solda adamın yoksa , kiracı başa beladır..
hele sen beyefendi kiracı yukarıda bahsettiğim türden ise hapı yuttuğunun resmidir..hey ay işkence olmaya başlar..yatırdı yatırmadı.
bilerek oynamaya başlarlar özellikle geç yatırır faizde çalıştırır..seni dener..ses etmezsen hiç yatırmaz..
uyarırırsın walla unuttum der..
yine yatırmaz..3 gün sonra bi daha uyarırsın..abi tamam ya canımızı mı alacan der..
bi süre sonra önünden geçemezsin dükkanın.malınla rezil olursun..
geçen bi inşaat kentsel dönüşüm cart curt ofisinin önünden geçtim..içindeki haydutlara pardon adamlara şöyle bi baktım da
ödemiyorum lan kirayı derse ne yaparım dedim kendi kendime..
kriz ortamında kiracı...
aman diyorum.
14 Kasım Çarşamba 15:05 İBB BAŞKANI UYSAL: İSTANBUL'DA SU FİYATLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİM KARARI ALDIK - HT
enflasyon sepetinde var mı ?
Taze oranlar
550 k tl için 181 gün yüzde 3 stopajlı
vakıf 23.25
yapıkredı 24.60
HALK 22