aceleci olma kardeş, borsa sabır işi, spek. de biliyor bunu az kaldı .ytd.
Printable View
Geçen hafta gelip uçacak diyen sensin. O adam 4 yıldır bekliyor .acele etme diyorsun
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahir Başkan sasa daki çümbüşü şaşırmış dggyo da zannetmiş yanlışlıkla herhalde
Huzurevi mübarek ☺
Arkadaşlar bu kağıttan hiç bir olmaz bunlar kadar hain bir insan görmedim yıllardır kağıdın içine sıçtılar
Aynalı tahir yanlış bilgi almış dggyo yerine doğan holding yazacakmış bu hafta cümbüş olacak diyordu cümbüş doğan holding hisselerinde oldu tahir niye böyle şaşırdın hisseleri
Yanlış ata oynadın Tahiiirrrrrrr. Yanlış ata oynadın
Tahirrtrr tahirrr seni de yemişler
Tahir’in çümbüş dediği aşagıya doğru veya millete mal aldırmak istedi aşagı gelecegini bildiği işin önceden jakop yersen vardı kağıdı pazarlayan şimdi deli tabir var ulan bu ne ****** bir kağıt ki üç beş ****nin eline kalmış
Ulan ne karaktersiz bir kağıt bu yaa bozuk saat bile günde 2 kere doğru yu gösteriyor bu karaktersiz kağıt 4 yıldır bir kere dogruyu göstermedi batsın gitsin ya bu nasıl bir firma ya böyle sütü bozuk bir şirket profili görmedik yıllardır
haftaya cümbüş var, demedi demeyin. ytd.
Arkadaşlar bu kağıttan bir olmaz ne cümbüşü buda piyon çıktı haberiniz olsun
Muratknd hocam sen satmadan gitmeyecek bu hıyar
Satmak zararı kabul etmek demek. Bende beklerim sıkıntı yok .ara ara alır lot sayımı arttırırım
eveeeeeet, uçuyoruzzzzzzzz . ytd.:halay:
Gazla uçarsın ama frenle konamazsın diyerek sosyal mesajı da yerleştireyim
Çok Tahir yedi buralar
Ula bu **** kağıt nasıl uçuyor aşagı in diyoruz inmiyor
az kaldı azz. ytd.
Bu adamlar vampir olmuş civciv falan sökmez adamlar damardaki son kanıda çekmeden olmaz diyor görmüyormuşum ******** hala 3.16 nasıl veririm onun hesabını yapıyor karakterini şeyyaptıgımın adamı
Allahım bu kadar kişiyi mağdur ettiği için yıllardır bu kişileri kahrı peişan eylesin şu mübarek ezan saatinde tek istediğim buyur mevlamdan çöp olanlar bile 3 4 katına gitti bu ise ilk fiyatının altında yüce ALLAHIMDAN tek istegim
Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır. Devamlı bakarsan moralin bozulur. Sağlığınızdan olursunuz. Ben parayı kazanırımda para beni kazanamaz diye bakın.
3 vakte kadar bir pompom paavv bekliyorum. ytd.
Yanarım yanarım 1 13 ten Doğub vardı onu sattım bura geldim dogub şimdi 2 29
Bugün genel kurul var ama hiç bir bok çıkmaz haberiniz olsun burda uçacak kaçacak yazanlarada aldırış etmeyin kolpa hep
KOLPA - GURUR BENİM NEYİME https://www.youtube.com/watch?v=xR6SzS9JtnA