Yarın 90 ustu olurmu:))ytd
Printable View
Yarın 90 ustu olurmu:))ytd
EUYO Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 1891037 Yıllık Değ%:140
olsun olsun artıkın bu kadar bekletikten sonra beklediğimize değsin ama bellide olmaz gibi bu hafta
..yatırın t.d
https://m.sabah.com.tr/webtv/haber/t...-boyle-vuruldu
Afrin’e ilerlemeye çalışan rejim yanlısı terörist gruplar, uyarı amaçlı topçu atışı üzerine kente yaklaşık 10 km kala geri çekildi. Görüntüler ilk defa A haber'de yayınlandı
Bakalim bu haberden sonra borsanin yarınki durumuna. Eskitas eski hamam. Bugun mallarini kaptiranlar yarin acilista almak icin saldiracaklar mı
Yönetime ve şirkete mail attım portföy değeri 1,28 TL senet 0,81 TL.
Geri alım programına göre 3 milyon alabilirler neyi bekliyorlarki.
Bugunku hareketten 0.83 ü satmak için 0.82 alışı şişiriyorlar. Ben de dun korkudan 0.83 ü sattim. Bugün sattigima pisman mi edecekler diye bekliyordum. Iyi karar vermisim. En son 0.86 dan aldigimi 0.83 verip bugunde DOAS a gectim. Iyimi yaptim onumuzdeki hafta gorecem.
Bu haliyle bezdirip 0.81 e kadar getirirler mi? O zaman girerim
Euhol tavan kitledi sıra da euyo [emoji23] çıkış tam gaz devam. Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
26.02.2018 18:10:27
Yönetim kurulumuzun almış olduğu karara istinaden,
- Şirketimizin Gedik Portföy Yönetimi A.Ş'den sağlamış olduğu portföy yönetim hizmetlerinin 28.02.2018 tarihi itibariyle sonlandırılmasına,
- 01.03.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere şirketimizin portföy yönetim hizmetlerinin "Metro Portföy Yönetimi A.Ş" den sağlanmaya başlanmasına,
-Şirketimiz ile Metro Portföy Yönetim A.Ş arasında imzalanan "Kolektif Yatırım Kuruluşları Portföy Yönetimi Çerçeve Sözleşmesi"'nin bir örneğinin Sermaye Piyasası Kuruluna gönderilmesine,
Oy birliği ile karar verilmiştir.
faydasini ....
ekurisi iki gundur +%20...
bu essek utanmasa geri geri gidecek...:)
Borsa yanan bir ateş gibidir , erimeden ısınabilmek lazım...
85 den 90 000 lot topladım hadi galip cık dısarıya oyanaylım nerdesin
Bayağı zamandır yazan yok, virane gibi olmuş. Demek ki iyiye gidecek. Uçacak kaçacak diyen yok, damdan düşer gibi düşecek diyen yok. Sakin bir sayfa olmuş. Tecrübeli arkadaşlar yorumlar ise sevinirim. Özellikle metro'nun hisse portföyü yönetmesi konusunu.
Spk Bülteninde euyo ilgili bildirimleri gizlemesi nedeniyle verilen ceza haberi var
Dikkat etmemişim özür
Bugünkü 0.86 sağlam lot koymalarını sebebi netydi acaba yarin sabah belli olacak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar lütfen sorumda cevap verebilecek arkadaş varmı ? Galip euyo almak için hamle yapmıştı,spk falan başvuru olacaktı,son durum ile Bilgili arkadaş varmı?
https://i.hizliresim.com/D7mBqo.jpg
sabah az az aldı sattmadı dun hızlı alıp sattı bakalımmmmm
Galip nasıl bir oyun içinde her gün mal alıp 2 kademe zarara satmak onun işi değil,bi tuhaflık var...
metro 0,84 gırmıs 540 k lot oradan az aa alıyo aam ne yapıyo bılmeemmm
Euhol e spk cezaları döşemiş..300.000 tl ye yakın
Bir soru sordum ,cevap verecek kimse yokmu ?
Hisse başı net aktif değeri 1.30 tl olan hisseyi kim neden 84 kuruşa satar anlamakta güçlük çekiyorum,bu nasıl bir oyun?
nasıl haber cıkmadıgını haber verırısen anlarım ac bugunku haberı..oku konu eskı ancak bugun 6,58 ılıskılı haberlere neden dusuyor...
https://i.hizliresim.com/W7aG0Y.jpg
haberın ıcerıgı asagıdakı sekılde ziraat etrader bır oncekı rsımde 6:58 de bugun dusen haber..lınk koyamıyorum zıraat e trader..da lınk yok
https://i.hizliresim.com/A1NyXq.jpg
Dostum sen euhol şirketine kesilen idari para cezası haberinden bahsediyorsun,euyo farklı şirket alakası yok.Ayrıca benim bahsettiğim haber çıkmadı dediğim galip öztürkün eu grubunu satın alma başvurusu ve ayrıca aynı dönemde euyo'nun bedelli sermaye arttırımı başvurusu.Biraz daha dikkatli okursan ben soran bir arkadaşa yanıt verdim.
Sordukları haber metro nun euyo yu satın alma başvuru suyla ilgili... Senin paylaştığın haber mustinin diğer şirketi euhol ile ilgili.
Beklenen haber haber metronun euyo yu almasına hazine ve SPK nin izin vermesi.... 10 aydan fazla oldu euyo bedelli başvurusu hala haber yok.
Ey SPK cevap ver.......[emoji3] sonuç nedir .red mi kabul mü?
yatırım tavsiyesi değildir.
ok.. bende zaten euhol dıye yazmıstım.. sız gonderınızde euyo nun hak ettıgı degere gelmedıgınden bahısle ...bende m.ş nın grup sırketı olması nedenıyle haberı yazmıstım.. kolay gelsın
bazı konularda da yanlış anlasılma olmuş ...haber derken ben benım kopyaladıgım haberı yazıyorum obur arkadaş başka bırsey sormu cevap onaymıs....kolay gelsın...konuyu fazla uzatmyayyım...sonucta euyo beklentımız devam
bugunku aldı lottan 15,000 lot bırakmıs kendıne
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667477 gemının motorurunda gelışmeler var metroyla kan bağları guclenıyor,,göbeğımız euhol e bağlı gelışmeler pozıtıf,,, bu ayak seslerı güzel,,
Pay başına net aktif değeri 1.3063 olarak 1.30'u geçmiş bulunmakta.
İlgililere duyurulur.
Bu kadar baskıya ne gerek var,bırakın su yolunu bulsun artık...
Metro yine 0.85 te satışı var oraya 257 k koymuş
252k kaldı metro ve seker satiyor
Bence bu tahtadaki metro çakma galip :)
O yüzden küçük alıp satışlar yapıyo...