Euyo nasil arkadaşlar bi derinlik atsaniz
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Euyo nasil arkadaşlar bi derinlik atsaniz
LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip kafasına koydu bunu da brüt takasa sokacak böyle giderse.Şu adam maskara ediyor borsayı.ytd
Bütün verdiğini geri aldı
Bürüt takasa hazir olun
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlar ****** cocugu tek kelimeyle
Hwrgun onlarca can yakiyor hala bu oruspu cocuguna bi dur diyecek yok.. soyunuz kurusun emi size goz yumana na ve senin sulalene picin evlafi
Borsa gundem denecwk sayfada unlu is adami arakana yardim etti diye reklamini yapiyor ne diyim allah hepinizin bin turlu belasini versin it soylari
Bürüt takas
Açığa satış ve kredili yasak bürüt yok
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben not kısmını okumadım pardon. Acaba nasıl bir etkisi olur. Çünkü galip 1 milyon satmış 1.08 den ancak 1.26 dan satan acikcilarmi acaba
Galip ********i 1.08 ile 1.05 arasından 1 milyon satmış payı 5,88 olmuş peki 1.26 lardan 1.04lere kadar kim verdi açıkcılar olması gerek inş galip bu açıkcıları öyle bi öper ki neye uğradığını şaşırırlar pasta atacak olan biri var mı?
Yav Galip sadece Metroda mı işlem yapıyor başka hesabından çıkardı 1.26 ya sonra verdi 1.05 e kadar
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstten satıyor alltan aliyor
Bugun ustten alip alttan satmis olmuyormu
Bir hesaptan başka bir hesaba
Pasta atacak bir arkadaş yokmu? alanı satanı görsek
Bu kadar kisa zamanda bu kadar lotu alacak kucuk yatirimci varmi? zaten macerayi seven kucuk ystirimci maldaydi..satmis gibi gosterip aslinda diger cebine koymus olabilir.verdigi korkuyla yukari dogru giderken 2 cep dolu hissesi olur...gerci biz kucuk ystirimcilar olmasi istedikleri sekilde dusunurler ve hep ters kose olurlar...ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ETYAT günlük takas
http://imageturko.com/?di=AE5O
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ca3ca3f91.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d80e51ca32.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ETYAT haftalık takas
http://imageturko.com/?di=HXZW
Teşekkürler...
KAP: MTY [ETYAT ] METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
23/10/2017 tarihinde Euro Trend
Yatırım Ortaklığı A.Ş.(ETYAT) payları ile ilgili olarak
1,03-1,10 TL fiyat aralığından 1.722.578 adet alış işlemi ve
1,06-1,21 TL fiyat aralığından 2.599.805 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
23/10/2017 tarihi itibariyle %4,75 olmuştur.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
KAP: METRO [ETYAT ] METRO TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Açıklama 23.10.2017 tarihinde EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( ETYAT) payları ile ilgili olarak 1,08-1,05 TL fiyat aralığında 1.000.000 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. İşlem neticesinde EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.(ETYAT) sermayesindeki paylarımız 23.10.2017 tarihi itibariyle % 5,88 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.Saygılarımızla
Pay
Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
Sermaye
Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi
(VBTS) kapsamında, ETYAT.E payları 24/10/2017 tarihinden (seans başından)
itibaren 07/11/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili
işlemlere konu edilemeyecektir.
al sana 9 aylık solso salso sonuc yıne ofsayt,,,satanları tebrık ederım alanada sabır dılerım,,,
Etyat in bugün gelen haber ile ilgili daha önce herhangi bir şirkete geldimi. Gelmis ise sonraki durumu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
Eukyo ya geldi ayni haber. Ertesi gun yine volatil olunca brut takas geldi.
Cayci kasten brute aldirmaya calisiyor. Sira euyo da.
E grubunu satin alma sureci sona gelinmis ve kokuyu alan acikcilara firsat vermemek icin brut takas tehtidini dusunmus olabilir
Bilerek bu durumu yapıyorsa bir bildiği var yarın veya sonraki günlerde eukyo ve etyatta göreceğiz.
Arkadaşlar ne panik yapıyorsunuz. Ben icbct de. Takasa yakalandım 6 da bir hafta bekledim baktım ekmek yok 6 dan sattım ertesi gün 7.10 gördü. 7.60 kadar çıktı. Bence sıkıntı yok.
Dostum kusura bakma, alay için söylemedim, nokta atışı yorum olmuş zaten dün nerdeyse tavan olacaktı. Euyo ne zaman yürür?
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta atabilecek biri var mı acaba bütün kim ne almış satmış görelim