bu tahtada hangi cakal var cok merak ediom ve de anlam veremiom. adam resmen giden hisseyi durdurdu.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bu tahtada hangi cakal var cok merak ediom ve de anlam veremiom. adam resmen giden hisseyi durdurdu.
Açıga satış ve kredili işlemle ilgili güzel olmuş. Bence ky menfaatine diye düşünüyorum. Y.t.d
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendisi basti zaten neyin kredilisi... Cayci bu sefer gelmedi ondandir... Denizbanki nie basmadin... varya adim gibi eminim bu cok guzell bi oyun... 29 unda genel kurul var haber cikinca rahat rahat satisinizi yapin.. Biz yine burdayiz rahat olun
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, DZGYO.E payları 26/03/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 09/04/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deniz bu hisse ile çok ugrasiyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 gün yasak mı :) ne yaptıda 15 gün yasak yedi bu çok merak ettim valla. Benim için iyi oldu pazartesi geri alırımda ama haksızlık valla :(
Arsan a 22 sinden gecerli 6 nisana kadar kredili satis yasagi getirildi.. #Dzgyo 23 unden gecerli 9 nisana kadar 2 gun fazladan nedense... #denizbank rahat satisi bu tarihe kadar olacak yani biz bunu anliyoruz zamanlama manidar...
Hayır yani habere konu olan satış hikayesi iki hafta içinde açıklanır denmişti zamanlama olarak 2 hafta ceza satış haberi iki hafta içinde gelebilir bi tuhaflık yok mu sizce ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tutamiyacak gücü kesilecek büyük birisi süpürecek bu haberle
Dzgyo aciga satis islemi 4.01 den 126837 adet.
denizbank 126787 adet aciga satis yapilmis ikisininde rakamlari birbirine cok yakin demekki bilerek yapildi ama üvey evlat bizimki
Hemde tuhaflığın daniskası var üstadım :) bilerek yapıldığı aşıkar. İşin garip tarafı! Ne olcağı muamma? Hayır olmasını zararda olanların kârâ geçmesini, temenni ederim. Selamlar.
Dolsan lotun %5 i kadar açık olmuş . Insaalh tahtacı pazartesi seansı ozgyo gibi açar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim kadarı ile %90 dam fazlası zaten denizin elinde,açıgı deniz kendi yapmadıysa (sanmam) pazartesi yüksekten açıp açıkçıyı öpmesi muhtemel :) hayaller nişantaşı,gerçekler eminönü misali bizimkisi:) Y.T.D
Deniz 441 bin net satmis ve tahta sahibi... Is ve ziraat en cok alan 200 e 135 bin... Diger bankalarda birlesse bugun guzel mal koparacaklardi
Arkadaslar acilis anindaki yukselmede ikisinede ayni zamanlarda devre kesici geldi ama bizimki digerinden 12 dk sonra acildi... Bu baski bu press neden...
spekcim hangi kafayla yaptın bunu bilmiyom ama bugün 3.80 e 32 bin yazmıştında ben 25.000 vermiştim ya işte onları bana daha düşükten verdircen için sana şükranlarımı sunuyorum :) Pazartesi iyi haberlerini bekliyom :)
https://i.imgyukle.com/2018/03/23/E4eJ1.md.png
10 milyon tl.si olan tahtanın sahibi olur bence
26500 lot ile en fazla mal bende heralde :) tabi ky olarak istediğim fiyatı verin 7 8 alın hepsi sizin olsun :) bu arada neden hep dzgyo a açığa satış yasağı geliyor da ozgyo, cemaş sasa yunsa Bera gibi lere gelmez ya dur bi daha sabah haber çıktı hemen yasak? Aynı hareketi Denizbank yapıyor ona neden gelmiyor da buna geliyor ? Bunlar dzgyo 3.xx satmaya anlaştılar o kesin de acaba alan adamlar ne yapacak o önemli bence
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadan kottan çıksa hisse 1 aylık ortalaması alınır satarken bisteki aynen kipa gibi ondan deniz yatırım hisse sattı kapanış düşük olsun diye. Denizbankı götüren dzgyo yu da götürmesi gerekir
Arkadaslar neden spk ya yazmiyorsunuz bu şikayetleri, haklısınız ve durumun bir izahı yok. Tabi her iki kurumda (Denizbank ve Spk) danışıklı dövüş içinde degillirse, birde kamuya açıklama isterler ya şaka gibi. Madem en ufak bir yükselişte tepesine vuracaksınız ş.. ler söyleyin hepimiz çıkalım sonra kendiniz çalın kendiniz oynayın. Bu nasıl maskaraliktir, aç, adi itler....
Borsanın en çakalı bunun speği oldu ky tokatcısı tosungillerden çaycıyıda geçti ...te bak sen.Şuan 4.2x lerde olması gerikirken adilik yapıyoo.
Aynı gün de 4 defa seans durdurulsa otomatik vbts kapsamına alınır 15 gün yasak gelir. Belki bilerek yaptılar bunu açıkçı vur kaç yapmasın diye
sanmam.
4 değil 3 kere seans durdurma girdi, saçma ya adamlar SPK ile anlaşmış kağıdı yukseltmemek adına ne olursa olsun yapıyorlar aptallık bizde 4 ten ver elinde patlasın ********in,
Herkes karamsarlık moduna geçmiş!operasyon amacına uygun devam ediyor. Bu hin'ler de dalevera bitmez. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler. Kendi adıma beklemeye devam Y.T.D
2017 Temmuz sonu aldım hâlâ bekliyorum 1 yıl vadeliye attım diye umut ediyorum bakalım artık
Herkesin kendince bir hedefi olmalı tabi! Maliyeti yüksek olanların bir an önce kârâ geçmesi dileğiyle, şunuda belirtmek isterim böyle sığ ve beklentisi olan hisselerde tek tek lot sayarlar, istediği lotu piyasadan toplayamamışsa ky bezdirmeden illah dedirtmeden ederine kesinlikle götürmez bu hin'ler!!! Naçizane fikrim beni bağlar
.selamlar, saygılar. Y.T.D
26500 lot maliyet 3.20
Kommersant: Sberbank Denizbank'ı 5.5 milyar dolar'a satabilir- bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre;Kommersant Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sberbank, Denizbank'ı 5.5 milyar dolara satabilir.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.bloomberght.com/haberler/...ar-a-satabilir
22.03.2018 tarihinde Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 3.68 fiyattan 160.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 26.03.2018 tarihi itibariyle % 89.75 sınırına düşmüştür.
buyur burdan yak...
23 undede 450 bin lot sattılar anlamak mümkün degil
Bu süzmeler !! neden böyle birşey yaparki acep?
Ya adam gitmesin diye uğraşıyor 3 TL den satış için anlaştılar bu kesin.
bu nedir ya
Deniz 8.87 den aşağı döndü
düşen bıçak tutulmaz derler.. YTD.
Az önce şirket yetkilileri ile görüştüm, açıklanmamış bir durum yok bizde sizin gibi izliyoruz dediler. :wu:
Neden satmış o. Çocukları ozaman 160 bin lotu
bu iste bi is var ama. 5.5 milyar dolar deniliyor suan deniz bankin piyasa degeri bu rakamin ustunde diyemi satiliyor acaba. tmm banka verilen fiyata gore pahali olabilir ama gyo ucuz . sacma bi durum var ortada. ytd.
Dohol mipaz hurgz vs. Aynı grup olanlar tavan tavan gider, bizimkisi en ufak bir harekette açığa satış yasağı yer. Denizbank neden ceza almazda yavrusu alır onu anlamış değilim sadece 1 gunluk hareketle ceza verilmesi Apacik SPK nin bu işi bilerek yaptiginida gösteriyor. Madem yasak koyacaksın aracı kuruma koy.