ağanın biri kızdı ver 12.54 alıyorum 50.000 dedi ve yazdı. bakalım ne olacak
Printable View
ağanın biri kızdı ver 12.54 alıyorum 50.000 dedi ve yazdı. bakalım ne olacak
yavaşşş yavaşşş yataşşşşş
02.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,46-12,57 fiyat aralığından 5.555 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 02.08.2017 tarihi itibariyle %1,09 sınırına ulaşmıştır.
Düşük işlem hacmi ile bu seviyelerde bilanço gelene kadar bekleyecek gibi duruyor.
hisse huyunu hiç değiştirmiyor.her bilanço döneminden önce düşüyor.
bu defa olmaz deyip satmıyorum. yine aynısı bu dönemde yine düşüşle karşılayacak.
maşallah bu huyunda bile istikrar var
04.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,42-12,50 fiyat aralığından 79.506 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 04.08.2017 tarihi itibariyle %1,27 sınırına ulaşmıştır
Iyi olur ins bu hafta
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...40da056ef1.jpg
Bu hafta yarismada favorim
Ytd
patron dediğin böyle olur ne zaman ihtiyaç var hemen devrede
ne yapıyor bu anlayan varmı
Bilancodan mi umut kesildi anlamadim ki
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eğer oysa alışkanlık yaptı zaten bilançodan önce düşmeye.
fakat patron 12.50 den bile alıyor, 20 tl ye kadarda istersem alırım diyor.
3-5 lot ile bir şeyler yapmaya çalışıyor
Teknik olarak düzeltme yapıyor.sanki çok çıkmış gibi😀
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
08 ağustos alıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/bGXy18.png
08 ağustos satıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/y3aVaj.png
08 ağustos genel durum
https://i.hizliresim.com/N1BkBX.png
08.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,27-12,44 fiyat aralığından 60.100 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 08.08.2017 tarihi itibariyle %1,41 sınırına ulaşmıştır.
İşlem detayları aşağıda verilmiştir.
söyledik ama anlatamadık galiba
https://www.kap.org.tr/
liste burada
alıyoruz ayağına basıyolar mı yoksa ! Fikri olan ?
Patronun aldığı kesin ama daha öncede mesela odaş alım yapacak demişti aylarca doğru düzgün çıkmamıştı.sonra kağıt patronun alırım dediği yeri de geçti.patron 20 ye kadar alırım diyince gitmiyor.bilanco ile gider
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence alıyorlar hemde cok iyi zamanda alımlar yapıyorlar , piyasa sartlarına göre fiyatı düşürmeyerek alıyor. yine almıslar..
yavas yavass yataşşşş
08.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,27-12,44 fiyat aralığından 60.100 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 08.08.2017 tarihi itibariyle %1,41 sınırına ulaşmıştır.
bu alışlara rahmen ekside dolanması ilginç enteresan bi tahta
Bilancodan midir nedir anlamadim ben de
yine patrona iş düşecek
09.08.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,26-12,34 fiyat aralığından 75.224 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 09.08.2017 tarihi itibariyle %1,59 sınırına ulaşmıştır.
İşlem detayları aşağıda verilmiştir.
söylemişiz ama dinlenmemişiz
şu bilanço açıklansa da çin işkencesi bitseydi
Ben bu hareketlerin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Patron fiyatı arttırmadan ufak ufak topluyor. İşlem hacmine bakarsak çok da ufak sayılmaz. Eee bu fiyatlardan alıcı olmasına rağmen ortalaması çok aşağılarda olan yabancılarda kağıdı tutuyor. Geriye güzel bir bilança ve yeni alımlarla yükselişe devam etmek kalıyor. Bilançodan sonra da iş hedef fiyatı biraz daha arttırırsa da tadından yenmez artık.
YTD
Bilancodan ne bekliyorsunuz arkadaslar ne zaman aciklanir
ben 15 ten aşağı beklemem
2017 yili ilk 6 ayda 250milyon TL ciro ve 5.2milyon TL net kar yapan Dogtas'in su an piyasa degeri 922milyon TL. 2017 yili ilk 6 ayda 350milyon TL civari ciro, 10-15milyon TL net kar aciklayacak YATAS'in ise piyasa degeri su an 540milyon TL. Bilanco sonrasi guzel hareketler bekliyorum Yatas'tan. Daha gidecek cok yol var.
Bilanco beklentisi eger yuksek olsaydi hisse cikardi ama hissenin hareketleri hep gozu asagida gibi beklenenden iyi gelirse hisse bianda bunu farkettirecektir diye tahmin ediyorum ytd.
Eksi yüzde 10 görüp toparladı. Bu hissede niye sürekli böyle garip hareketler oluyor.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Valla kalpten giderecek milleti ya 1 lira dustu nerdeyse
adam öyle güzel çalışıyor ki 30 kademe düşüyor ama kademe analizinde alan-satan eşit.
Ey YATAŞ bizi bilanço öncesi epey baydın ama az kaldı son bir hafta ak mı kara mı bakalım.
Guzel gelecek bilanco neredeyse hic fiyatlanmadi. Gecen sene ciro %60buyudu, bu sene de ilk 6 ayda ciro %60 buyudugunu soyledi Yatas'in patronu. 2 sene arka arkaya %60buyumek muazzam. Bilanco gelince guzel bir hareket yapar artik Yatas.
KAP'a haber dustu simdi. Yatas ilk 6 ayda 348 milyon TL net satis, 20 milyon TL net kar yapmis. Gecen sene ilk 6 aya gore ciro %57 artmis, net kar ise 3 katina cikmis. Hadi hayirli olsun ortaklar, sanirim kucuk yatirimci satti, pek kimse kalmadi :)
Hayırlı olsun. Uzunca bir süredir bilançodan önce güzel hareketler yapıp bilançoyla birazcık aşağı salınıyordu. Bu defa nispeten sakin geçti bilanço hareketleri. Belki bu defa bu sonuçlardan sonra hareket başlar. Neyse yarın anlarız artık. Büyümeye devam 😄😄
Ytd
Dogtas ile Yatas'in karsilastirmasi.
Yatas: Ciro gecen seneye %57 artmis ve net satislar 348 milyon TL olmus, 33milyon TL faaliyet kari ve 20 milyon TL net kar var. Yatas'in borsa degeri bugun itibariyle 533 milyon TL
Dogtas Ciro gecen seneye gore ilk 6 ayda %36 artarak 250milyon TL oldu, 37milyon TL faaliyet kari ve 5.2milyon TL net kar acikladi. Dogtas'in borsa degeri ise 863milyon TL.
Dogtas'in faaliyet kari Yatas'a gore %12 daha yuksek, ciro ve net kari ve ciro buyumesi Yatas'in cok altinda, ama borsada piyasa degeri Yatas'a gore %62 daha fazla. Yatas'in fiyati Dogtas'a gore cok ucuz.