Alacak olan şirket i alır borcu değil.100 lira borcu var sa viking in arsa fabrika sı 150 lira ise alacak olan yasar a 50 lira verir borcu ile alır o kadar.
Printable View
Alacak olan şirket i alır borcu değil.100 lira borcu var sa viking in arsa fabrika sı 150 lira ise alacak olan yasar a 50 lira verir borcu ile alır o kadar.
Iskembenden sallayin gitsin.borcu size devredecek.Allah askina akilla fikirle hareket edin.nerde gorulmus sirketi alirken borcunu almamak.yasarin borc bataginda olduguni siz soyluyorsunjz borcunu odemekten bahsediyorsunuz.insanlara mantikli umutlar verin.en azindan kendize durust olun.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sektörü karlı, firmanın cirosu iyiyse borç çok sorun değil..Sonuçta vereceği paradan borcu düşer,hatta para bile verilmeden borca karşılık satılan şirketler bile var..Üstelik bu şirket halka açık ve hisselerin çoğuda patronda..2019 yılında Türkiye'de çok fazla satış veya ortak alma göreceğimizi düşünüyorum,çünkü yüksek kur ve faiz buna zorluyor..Kısacası burda en önemli olay şirketin cirosu, pazar payı, sektörün karlılığı...
Bu söylediklerinizin hepsi var ise bu şirket 10 yıldır sürekli zarar ediyor
Defalarca sermayesini eritti bedelli yaptı
Her yıl sermayesi kadar zarar ediyor
Satılacak haberini bir yerden duyum mu aldınız,bu konuda şirket açıklaması mı var bu kanıya nerden vardınız
Geçmişte hissenin çoğunluğu bizim gibi küçük yatırıncısında idi her iki yılda bir eş zananlı sermaye azal sonrada sermaye artırımı yapmasından dolayı küçük yatırımcı sermaye artırımına girmediği için hisseler patrona geçti
Bu hareketi 3 defa yaptı sonuç yine zarar etmesinden dolayı 4. Yü yapmak zorunda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirketin zarari kur ve faiz kaynakli. 12 aylik bilancoda buyuk ihtimal kar gelecek 10 milyon civari bence.. yilligi 20 milyon civari zararla kapatir. 2019 daha iyi olabilir vking icin..
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 yıl önce1 lira .daha önce 6-10-18 lirayı test etmiş.18 den 1 liraya düşmüş. Hasılatı iyi borcu var. Ama bir satış haberi gelirse 10 lira dan satarım diye düşünerek aldım.arkasında Pınar ve Yasar var.ne korkacam viking 10 yıldır zararda o zaman batardı. 7-8 aydır işlem hacmi 10 misli arttı.bakın islem hacmine10-20 bin lot tan 150-250 bin lot a cıktı.viking ters kagıt borsa düşer ama viking çıkar. Ancak 1.10 a düşer.
Vikingin Lily alkollü mendil*90 adet* biraz önce Yunus marketten 4 liradan 6 tane aldım.Lily indirimli havlu, tuvalet kagıtı , mendili yığmışlar. Daha önce alkollü mendil üretiyormuydu. Ben aldığıma göre fabrika artık düze çıkar.
Arkadaşlar maliyet kaç
Anca 1.10 düşer dedik küt diye düştü. Eskiler derdide inanmazdım.tam cenabetlik kağıt.20 yılda viking 50 kr. tan 1 lira anca oldu.Ama 18 liraları gördü .yavaş yavaş çıkacak gibi diyorum aksini yapıyor.bir kağıt millet in canını yakmamışsa o kağıt çıkmaz. Viking te yüksek maliyet lerde bekleyen çokmu acaba.
Mutlaka ederini bulacaktir. 4. Ceyrek yillar sonra kar edecek sirket. Malum tuvalet ve havlu kagitlara gelen zamlar ortada. Artik yasar bu sirketi ya kara gecirecek ya satacak. Hangisi olacak bakalim.. 2 side hisseye cok olumlu yansir..
4.çeyrek karmi edecek. Eminmisiniz. O zaman biraz daha alıyım tek hisse var o da viking.fmizp vardı yüksek ten alip bekleyen , ağlayan yok diye satıp viking aldım.
Benim beklentim bu yonde.. 9 aylik bilancoda 30 milyon zarar vardi. 12 aylikta bu 15 milyona falan dusecek
Viking eğer kara gecerse 20 yılın acısını çıkarır. Spekmi yoksa yasar mi Kagıti 1 liradan 3 yıldır topladı.yukarı götürmeyecekse ne demeye topladı .
.
evet hem dolar düşüşü hemde satışların artmasıyla 9 aylığa göre baya bi zarar azalacak,,önemli olan bu 3 aylık dilimdeki faaliyet karı olacak, ciddi bir kar yazarsa işler yoluna girmeye başlamış olur geriye finansal borç sorunu kalır..Bunuda aşmak için ya bedelli yada şirketin satışı gündeme gelir,,bunlardan hangisi dersek hisselerin büyük kısmı patronda olduğuna göre, kendi cebinden neden bu kadar para koysun üstelik 2020 de yüklü borç ödemeleri var,,satış daha mantıklı olur bu durumda..o zaman geriye makyaj kalır..yatırım tavsiyesi değildir...
Viking lily alkollü mendil i ankarada yunusta 90 lik olanı en ucuz olan marka.geçen 6 adet×4 lira:24 lira verdim.plastik kapağı olan Bim in kendi markası bile 5.5-6 lira.viking teknoloji gelişti rmis plastik kapak koymuş. Çoğu yapışkan bant koyuyor 2 kere aç kapa sonra yapıs maz. Daha önce alkollü mendil üretiyormuydu.
Ben almışsam halk alır. Hoby marka ile karşılaştırdik lily daha iyi. Ciro yükselir. Iş yerinde artık 2 metre yanımızda havlu peçete var.sektör un önü açık. 250 milyon hasılat az değil. Viking gibi bir fabrika sıfırdan 500 milyon liraya kurulur.sıkıntı yok toplamaya devam.1-2 sene sonra 3 lira olur.satış gibi haber gelirse 10 lira.20 yıl önce 20 kuruş olan çoğu kağıt şimdi 10 -20-30 lira. Bununda normal de 10 lira olması lazım.
yaşar bank batı
bunların iki yakası
bir araya gelmedi
bide
EUR Bont borcu
nu ödemeye bilir
riski var
bunlar kimseye para
yedirmez
Y.t d İRONİ bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle sığ kağıt nerden bulunur.yazı yazan bile 4 kişi oda haftada birkere.
Ha gayret 1.22 den dönüyor. Her ay 500 lot almaya devam.
Viking ten çok ümitliyim. 2-3 yıl sonra 10 dan satsam .nasıl ama. Şimdiden " demaa"diyenleri duyar gibiyim.
15 ocak kadar 1.10 da durda 500 lot alıyım.
1.07 den alıyım.
1.07 den 1.13 gitti şimdi 1.09 a indi.yahu % 20 piyasada hisse var. Belkide bu hisselerin Çoğu da yasardadir. 1.07 ye gelsin de alalım aceleye gerek yok.20 yıldır viking 1 lira bana göre 5-10 lira olması lazım 1 lira civarı tek hisse viking toplamaya devam edeceğim.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/mM6W5y.jpg
2000 lot daha aldım. Toplamaya devam.
Bu viking te birşey var.2 kademede 550 bin lot yiyor .1.07 den aşağı da ind iremi yor. Millet topluyor..sanki karşılıklı virman yapıyorlar. 7-8 aydir 10-20 bin olan hacım uyuz günlerde bile 300 bin lot. 4 yıldır 1 lira ve operasyon yemeyen viking te ki işlem hacmi birşey lerin haberci gibi.Aihm kararına göre 250 milyon dolar alacak.yaşar devlet le 50-100 milyon dolara bile anlaşılır. Çünkü devlet Aihm kararları na göre benim bildigim demirbank kentbank a bile ceza ödeme di Yaşar a da cuzzi bir para vererek anlaşacak. 1.5 yıldır alamadı. Aihm gitse parayi alir.Devletle ters dusulmez.devlet pınar dyo süt demez bitirir. Uzanin tv si telsimi cukurovasi kepezi vardi.Yaşar bu parayı zor alır. Ancak belki devlet kredilerde yardimci olup yaşar i rahatlatır.
Viking in toplam 40 piyasa da 14 milyon Lotu var.garanti deki 8 i çıkar çünkü bana göre oda yaşar in. Kala kala 5 milyon lot var yok.cogunu da diğer bankalarda toplamıştır. Çünkü kağıt ta buraya yazı yazan bile yok karsilikli Virman yapıyorlar. Operasyon olacak da ne zaman. Pınarlar ve dyo yükselir ken viking düşüyor.
1.07 den aşağı veremez.maliyet i oralar. 80 kuruş lara gelmesi için yaşar in batması lazım. Yaşar borçları na karsilik vikingi satsa rahatlar.gidip pinar sütü satacak hali yok.o zaman bizde hisseleri 10 liradan satariz
Aşağı basıyor 1.07 den millet alınca yaşar dayanamıyor fiyati yukarı çekiyor. Çünkü lotları kaptırir.
Yaşar viking hisselerin % 90 -95 ni topladı. Boşa toplamadi.sataninda lotları ni alıyor. 1.09 a Lot yiğiyor .biraz lot daha var toplayacagi.geçen gün 4 lot 4 lot toplaması na bayıldım. Spek gözünü ayirmiyor seanstan. Pınarlari bilmem yükselir ama viking patlama yapacak gibi his var içimde o yuzden tüm parayi vikinge yatırdım. Benimkide bir umut .sadece 22 yıllık hislerimë güveniyorum.
Hisee de yazı yazan yok demek ki pek kimse kalmamış forum sahibi ben olsam yeri..böyle hisseler para kazandırır.20 yıl önce1 lira 10 yıl önce 18 lira. 4 yıldır 1 lira milleti canından bezdirmis. 4-5 yılda bir operasyon olur.viking ters kagıt borsa çıkarken düşer , düşerken tavan çeker. Viking de ky lot bitince seri başlar. Şimdi 1-2 milyon lot var.onları da toplasin. Diğer aracı kurum lardan kendisinin olan lotları alış yazarak alıyor. Normalde o kadar lot la taban olur.1.09-1.10 dan lotları almış gibi gösteriyor. Ama lot un az kaldığı belli çünkü kendisi alım satım yapmasa kıl kipirdamayacak.sabreden kazanacak
1 hafta sonra 500 lot daha alacam. Bütün para burda .aklimdaki hedef fiyat çok uçuk .en iyisi söylemeyim.
Arkadaşım sen hisse mi alıyorsun yoksa hissemi pazarlıyorsun belli değil
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin döviz borcu var, 9 aylığa göre dolar düştüğüne göre kar yazacak..9 aylıkta 172 milyon ciro yapmış,yıllıkta 230 milyon civarı ciro yapması beklenir..Tuvalet kağıtları fiyatları malum, ordada işler iyi giderse zarar baya azalır..Bu yüksek enflasyon ortamında üretim değerlendiğine göre, güçlü bir ortağa tahsisli sermaye veya doğrudan hisse satışı gibi bir yöntemle kısa vadede şirket sırtındaki borç kamburundan kurtulursa,orta ve uzun vadede ise makineleri yenileyip ihracat artışı gibi hedefler koyarsa güzel olur..Yoksa 2019 yılında da bedelli yapıp sorunları öteleyerek nereye kadar gidebilir...
1500 lot daha 1.08 den aldım.
Bu kagit endekse ragmen yukselmemisse belliki yine bedelli sermaye artrimi var.bunu bilen spek nasil ceksin yukari kimse hangi haberler satacak.elinde patlamasindan korkmus oda belliki.
Boyle kucuk kagitlar sonradan gider genelde.. bilanco iyi gelecek bence beklemedeyiz bakalimm
Ben gecen 1.08 den aldim 1.09 yolladim oda zorla gitdi ogun.dahada bulasmadim.endeks bukadar yukseldi tik olmadi.bende duserse sert duser diye dahada almadim