https://www.youtube.com/watch?v=nFUUZhKx644 :bravo:
Printable View
Birazdan basacak....ytd 303030303030
Genel kurul başladı mı haberi olan varmı?
Alitas hani 3 oluyodu bugün ;) kandirma ky yi
Gn kurul ertelendi diyor kap açıklamasında ama tarih yok. Anlayan var mı?
genel kurulun ertelenmesini tahmin ediyordum. acaba genel kurul ertelenir temettü vermekten vazgeçilir onun yerine hisse 4-5 li rakamlara getirilme düşüncesi olabilir mi ? şirket acısından daha az maliyetli ve daha karlı olmaz mı ? temettü nün iptal edilme olasılığı varmıdır ?
aldığını geri verecek şimdi
satmak mı lazım
Satın arkadaşlar satınki yükselişi kolay olsun. Elek getirin
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çabuk söndü doğrusu bu kadar erken gevşeyeceğini düşünmemiştim
İki gun cikinca hemen 3 degip ky ye sattirmadilar... Olan ky ye. .
Bu hisse forumlarda 4-5 ten beri pazarlaniyor ky nij kanini rmdiler
genel kurul ertelemesi sonucu çok ilginç şeyler olabilir...ytd...
hedefim 5 civarlarında satmak
grafik atabilirmisiniz
büyük sessizlik...büyük sessizlik...büyük sessizlik...büyük sessizlik...büyük sessizlik...:whistling::ok:
büyük sessizlik...Alıntı:
büyük sessizlik...
4.500 den almışım 5 günde %100 düşmüş. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz paramızı kurtarmayı
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten/
spk galip öztürk 676 bin TL ceza kesmiş ama konu bizim brüte soktuğu vakfn alcatel avrasya gmyo ile ilgili değil... manüpilasyon yapmanın bir cezası yokmu peki ?
az bir miktar satmak istedim. telefon bankacılığı satış yapmadı atm den yapın dedi. atm de satış yapmadı şubeye gidin dedi. şubeden satabildim. banka iş bankası bütün bankalarda uygulama böylemi ?
avtur hareketlere bak galip öztürk yine yakalamış birilerini öyle bir geçiriyor ki yine
Ek 3329 Vay vay cuma günü 450.000 bin adet satmiş yine galip özturk bizim hisse halen bu adamin elinde var mi ? Kac adet var ?
avtur bugün yine %20 eksi taban gördü galip öztürk uzaktan takip ediyorum. adam vurguncunun kralı ama devlet hiç dokunmuyor bu adama. vur galip vur istikrar için vur evet ci galip :)
3 lira yapaydi cok kisi cikardi...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karar veremediği ne yapacagına avgyo kadar olamadı
cuma günü 450.000 bin adet satmış galip öztürk. bu adamın elinde vakfn hissesi ne kadar kaldı ???? hisse perşembe cuma yükselişe geçmişti galip hemen fırsatı değerlendirmiş 450.000 bin adet satmış...
işlem hacmine bak 20 bin 30 bin TL oyun dönüyor
galip avturdan çıkıp vakfn alacakmışşşşşşşşşş....ytd....
çok bakarsın
3,67 yapması lazım önce ....
Güzel bir çıkış bekliyorum bugün kademeler güzel