Neresinden tutarsan tutulmuyor, Svg Mod'uma hakaret ediyorsun,
şırıngam nerede..:notr:
25 yıllık jack daniels'e yazık olacak, kıracağım şimdi şişeyi sinirden.
Printable View
Hayır
Hayır
Hayır...
Yıkama yok
Yağlama asla..
Bilge İnsan,Büyük Üstad Sn Güneysu yu ben can-ı gönülden seviyorum/sayıyorum....
Hesapsız kitapsız değer veriyorum...
Neden mi?
Hz Paygamberimizin ;"Bana bir harf öğretenin,40 yıl kölesi olurum" mottosundan hareketle Sn Güneysu da bana GS başlığında çok şey öğretmişdir...
Gs başlığında yaşananları/söylenenleri görüp, Bilge İnsan-Büyük Üstad Sn Güneysu nun, bir yandan tarafsız kalmaya çalışarak, doğruluk/gerçeklik abidisi gibi duruşunu, yıllar yılı takip etmiş olsaydınız ona olan saygımı daha iyi anlayabilirdiniz...
O günlere şahitlik etmedğiniz için sizden anlamanızı beklemiyorum ama sataşmada olmasın ltf
saygılar/başarılar
Siz tatilinizi güzelce yapın ben Allah’dan bir durum olmazsa sürekli buradayım :yes: Gönül rahatlığıyla gidin , gelin :yes: :bravo: :yes:
https://images-na.ssl-images-amazon...._AC_SY400_.jpg
-0- Numara yağ kullanıyor galiba, yağlamada!
çok çalıştık, çok yoruldum
dinlenmek benim de hakkım.
seni Mod'um MedwiG'e emanet edeceğim.
dönüşümde de buralarda ol.
fazla sivri yazma.
bilmezler GS başlığında yıllarca omuz omuza verdiğimiz mücadeleyi.
çok ocaklar söndü orada. elimizden geldiği kadar uyarıcı görevimizi yaptığımıza inanıyorum.
Modlarin hic sakasi yok. Tutup kulagindan kodese tikiyor aninda. Amerigan şerifleri gibi. Şerif Taytıs.
Abi sana iftira atmaya yeltenenler bile oldu sırf gerçekleri paylaştığın için...
Ama sen direk tek yönlü biletini kesiyordun onların cortlayıp kalıyorlardı...
Senden öğrendiklerimle ,senden ben devir aldım bayrağı...
Saygına mazhar olabildik mi bilmiyorum ama elimden geldiğince mücadelemizi verdik/vermeye devam ediyoruz GS/sportif başlıkların da...
saygılar/başarılar
Yuh artik, gazyagiylan bir de parlat bari!:kahkah:
Kim ne dediyse, gercekleri yazmistir ben dahil!:bravo:
Yok boyle bir sey, adam g.lükte Nirvanaya ulaşmış, okuyanı dâhi g.t ediyor!
Bebişim uzak durma, Maltepe sahilde el ele yürüyecektik hani?:agla:
Tüydü yahu!:he:
Birleşmiş Milletler, 1995 yılını "Hoşgörü Yılı" olarak ilan etti. UNESCO buradan yola çıkarak 16 Kasım 1995 tarihinde "Hoşgörünün İlkeleri Bildirgesi"ni yayınladı, bildirgenin 1. maddesinde hoşgörünün anlamı vurgulanıyor:
"1.1. Hoşgörü, dünyamızdaki kültürlerin zengin çeşitliliğini, ifade biçimlerini ve insan olmanın yollarını kabul etmek, bunlara saygı göstermek bunların değerini bilmektir. Hoşgörü, bilgiyle, açıklıkla, iletişimle ve düşünce, vicdan ve inanç özgürlüğüyle beslenir. Hoşgörü çeşitlilik içindeki uyumdur. Hoşgörü, yalnızca ahlaki bir görev değil, aynı zamanda siyasi ve hukuki bir gerekliliktir. Barışı olanaklı kılan erdem, yani hoşgörü, barış kültürünün savaş kültürüyle yer değiştirmesine katkıda bulunur.
1.2. Hoşgörü, kabullenme, lütfetme veya göz yumma değildir. Hoşgörü, hepsinin üzerinde, başkalarının evrensel insan haklarının ve temel özgürlüklerinin tanınmasıyla teşvik edilen etken bir tavırdır. Hoşgörü hiçbir koşulda, bu evrensel değerlerin ihlal edilmesini meşrulaştırmak için kullanılamaz. Hoşgörü, bireyler, gruplar ve Devletler tarafından uygulanır.
1.3. Hoşgörü, insan haklarını, çoğulculuğu (kültürel çoğulculuğu da içine alan), demokrasiyi ve hukuk devletini destekleyen sorumluluktur. Hoşgörü, dogmatizmi ve mutlakçılığı reddetmeyi içerir ve uluslararası insan hakları mevzuatına yerleştirilmiş standartları onaylar.
1.4. İnsan haklarına saygıyla tutarlı olarak, hoşgörü uygulaması, toplumsal adaletsizliğin hoş görülmesi veya inançların terk edilmesi veya zayıflatılması anlamına gelmez. Hoşgörü, kişinin kendi inançlarına bağlı olmakta özgür olması ve başkalarının da kendilerine ait inançlara bağlı olduğunu kabul etmesi demektir. Hoşgörü, görünüşü, durumu, konuşması, davranışı ve değerleri doğal olarak farklı olan insanların barış içinde ve oldukları gibi yaşama hakkına sahip oldukları gerçeğini kabul etmek demektir. Hoşgörü, aynı zamanda, birisinin görüşlerinin zorla başkalarına kabul ettirilmemesi demektir."
link atmayıp kopyaladım açıp okuma zahmetinde bulunmazsınız diye kısalttım
Bebişim, biz Maltepe sahilde el ele göz göze yürürkene "Birleşmiş Milletler, 1995 yılını "Hoşgörü Yılı" olarak ilan etti." bu ilanı kim takacakti?:oleyo:
"1.1. Hoşgörü, dünyamızdaki kültürlerin zengin çeşitliliğini, ifade biçimlerini ve insan olmanın yollarını kabul etmek, bunlara saygı göstermek bunların değerini bilmektir. Hoşgörü, bilgiyle, açıklıkla, iletişimle ve düşünce, vicdan ve inanç özgürlüğüyle beslenir. Hoşgörü çeşitlilik içindeki uyumdur. Hoşgörü, yalnızca ahlaki bir görev değil, aynı zamanda siyasi ve hukuki bir gerekliliktir. Barışı olanaklı kılan erdem, yani hoşgörü, barış kültürünün savaş kültürüyle yer değiştirmesine katkıda bulunur.
1.2. Hoşgörü, kabullenme, lütfetme veya göz yumma değildir. Hoşgörü, hepsinin üzerinde, başkalarının evrensel insan haklarının ve temel özgürlüklerinin tanınmasıyla teşvik edilen etken bir tavırdır. Hoşgörü hiçbir koşulda, bu evrensel değerlerin ihlal edilmesini meşrulaştırmak için kullanılamaz. Hoşgörü, bireyler, gruplar ve Devletler tarafından uygulanır.
1.3. Hoşgörü, insan haklarını, çoğulculuğu (kültürel çoğulculuğu da içine alan), demokrasiyi ve hukuk devletini destekleyen sorumluluktur. Hoşgörü, dogmatizmi ve mutlakçılığı reddetmeyi içerir ve uluslararası insan hakları mevzuatına yerleştirilmiş standartları onaylar.
1.4. İnsan haklarına saygıyla tutarlı olarak, hoşgörü uygulaması, toplumsal adaletsizliğin hoş görülmesi veya inançların terk edilmesi veya zayıflatılması anlamına gelmez. Hoşgörü, kişinin kendi inançlarına bağlı olmakta özgür olması ve başkalarının da kendilerine ait inançlara bağlı olduğunu kabul etmesi demektir. Hoşgörü, görünüşü, durumu, konuşması, davranışı ve değerleri doğal olarak farklı olan insanların barış içinde ve oldukları gibi yaşama hakkına sahip oldukları gerçeğini kabul etmek demektir. Hoşgörü, aynı zamanda, birisinin görüşlerinin zorla başkalarına kabul ettirilmemesi demektir."
link atmayıp kopyaladım açıp okuma zahmetinde bulunmazsınız diye kısalttım[/QUOTE]
neyse şu yılı da sildim, tüm zamanları kaplar, alıp uygulayın sindirin benliğinize.
Uçtu yine, sahilde şarap cekip, sahilde yürüyüp, romantizmin doruklarına odamızda ulaşsaydık, bunlar olmazdı!:agla:
Eli kılıç tutan birileri olsa onlara kılıç üleştirip üzerine salacağım da öyle birileri de yok KAYA. Yetmedimi bunca söz? bırak artık nahoş tavrını. benim karakteriMde yok uslubunca cevap vermek.
Sizin gibi dingiller, öz-türkçeden ne anlar, arap zekeri yalarsınız anca!
esselatü hayrun minen nevm.
sabah ezanı okunurken ekseriyetle uyanık oluyorsun, ezan bitimine yakın, söylenir, namaz uykudan hayırlıdır. gaflet de olanlar için uyarı babında. bir ay oruç tuttun kaya.
üleştirmek kökü arapçadır, öz türkçe bilen gaya.