Sayın cogito06 katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Printable View
Sayın cogito06 katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.
http://fs5.directupload.net/images/170823/k5jfjivd.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +120 olurken, ortalama tahmin +116 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +520 puan olurken, en düşük beklenti +260 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı 23'ü pozitif, 6'sı negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +120
Ortalama : +116
Maksimum : +520
Minimum : -260
Katılımcı: 29
çok güzel bir hisse ama glyho takılıp kaldım gözümün önünden gitti...
Tesekkurler
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın cigito kardeş verdiğin emeklerin için çok teşekür ediyorum...topiğe çok katkı verdiniz ....ALLAH size çok kazanmak nasip etsin....
ayrıca adnan arkadaşa da teşekür etmek istiyorum...oda geçmişte sayfalar arasında kaynamış bilgileri tekrar gün yüzüne çıkarmış...deeplar arkadaşımız ise ona ne kadar teşekür etsek azdır...hisseyi avucunun içi gibi biliyor...kendisi diğer sitede...ben ona da başarılarının devamını diliyorum...
dün kapanışta yaptığımız yorumda hissenin bu gün ilk etapta alıcılı açılmak isteyeceğini söylemiştik...bu gün hakketen de daha seansın ilk dakikalarında 15,60 ı görecek kadar çıktı...sonrasında bir miktar kar satışı geldi...günü herşeye rağmen primli kapatması güzeldir...endeksten pozitif ayrıştığını görüyorum....endeks artıda da olsa ekside de olsa yavaş yavaş çıkmaya devam ediyor...işlem hacmi bu gün 3,4 milyon tl olmuş...dün de o kadardı...yani hisse birbirine yakın işlem hacimleri ile çıkış yapıyor..her çıkışı böylelikle hazm ediyor...
şu anda ky ların kendi aralarında alıp sattığı izlenimi ediniyorum...hisseye olan güven hala devam ediyor...umarım temetüye kadar 17,00 ları görürüz..
Odenecek temettü bilançoda borç olarak görünüyor. Ayırca borçlarada faiz işlediği belirtilmiş. Biz temettüleri faizli mi alacağız acaba?
Sonunda kendini balıkçı teknesi zanneden; TİTANİC su üstünde harekete başlamış :)
Kaptan buz dağına çarpana kadar, bir kaç okyanus geçecek gibi,
Kront dışında gördüğüm en iyi finansal sonuçlar ve büyüme hikayesi burada...
2020 de oluşabilecek fiyat ve temettüleri düşününce; ortamdan 2015 yılında Kront topiğinde yazıyormuşum hissi alıyorum :)
Asla yatırım tavsiyesi değildir...
Son dakikalarda yine bir atak bekliyorum uluse den.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün olmazzzz
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tbett33 dedikçe bugün bi hareket olmaz aha da bu dakikadan sonra seyret miyorum
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük takas atacak kardaş var mı
Arkadaşlar, henüz çok erken ama 2017/9 bilançosuna ilişkin bir tahmin yapmak istiyorum.
2017/6 bilançosuna göre, yılın ilk yarısında satışlar 166,6 milyon TL, dönem karı 30,6 milyon TL
2017 ikinci çeyrekte satışlar 99,4 milyon TL, dönem karı 21,5 milyon TL ve net kar marjı %21,6
2017 üçüncü çeyrekte satışların, bir önceki çeyreğe göre %20 arttığını hesap edersek, satışlar yaklaşık 120 milyon TL olur. %21,6 net kar marjı ile hesaplarsak, 2017 üçüncü çeyrekte dönem karı 25,9 milyon TL olacaktır
Bu durumda, 2017/9 bilançosunda 9 aylık toplam satışlar 286 milyon TL ve dönem karı 56,5 milyon TL olur.
2016 yılındaki durumla kıyaslarsak, 2016/9 bilançosunda 9 aylık toplam satışlar 139,4 milyon TL ve dönem karı 14,7 milyon TL olarak gerçekleşmiş.
Yani satışların 2 katına, dönem karının da 4 katına çıktığı bir tablo ile karşılaşabiliriz.
Not: Tamamen kişisel tahmine dayalı hesaplamalardan oluşmaktadır.
hisse şu saat itibari ile sadece 79 bin tl işlem hacmi yapmış...son üç dört işlem günü 3,5 milyon tl civarı yapıyordu...hisse şu anda 15,00-20 aralığında dip yaptım diyor...şu anda ne ileriye çıkıyor nede geriye....hacimsiz şekilde yerinde duruyor...bu tür durumlarda hisse dip yaptı diye anlıyorum..bir çeşit dinlenmesini yapıyor ve olası bir çıkış için güç topluyor olarak algılıyorum...
normal şartlarında ederine yakın seviyelerde vede zirvelerinde bu tür işlem hacimleri düşüşlerine %100 güvenilmez ama ederinin çok altında olan ulusenin buralarda yaptığı bu hareketlere şahsen ben değer veriyorum...
ben hisseye kulak verilmesi ve ben dip yaptım sözüne değer verilmesi gerektiğine inanıyorum...benim inancıma göre buralardan tekrardan bir yukarı sıçrayış denemesi yapacaktır...ilk hedef 15,60 sonrasında ise 16,00 seviyeleri olacaktır...orta ve uzun vadede 20-25 tl ler hedef olacaktır..tabi bilançosu bu şekilde olumlu devam ederse ??? şu ana kadar gelen işaretler böyle devam edeceğini gösteriyor ama yine de emin olmak için yakından takip etmek gerekiyor...
Paylaşımlar için teşekkürler. Teknik anlayan bir arkadaş varsa bir grafik yapsa fena olmaz.
yapması kolayda hissenin bu tekniğe ne kadar uyacağı meşhul...çünkü çok sığ az bir alış iştahında hisse yukarı sıçrıyor..satış iştahında da geriliyor...bu ortamda para tekniği çizer modundadır ve paranın da hangi yöne çizeceği henüz netleşmemiştir..gerçi benim beklentim yukarı yönlü olmasıdır ama yine de belli olmaz burası borsa burada herşey mümkün...:)
Keko dostum selamlar. Yine bulmuşsun hisseyi:)
Ustad sen yine yap bir teknik şimdiden teşekkürler.
Aynen valla bi teknik atın belki bizde faydalanıriz sığ kagit tekniğe belki uymaz ama gene de burdakilere bi fikir verir
Sesim çıkmıyor ama bende burdayim
[emoji2]
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizleri burada görmek sevindirici dostlar...hisseye bira geç girdik ama yine de sorun yok...ondan önce başka hisselerden faydalandık...gelen bilançosu çok güzel...ama hisse çok sığ...bende hisseci dostum neden topikte hiç görülmüyor diyordum...:) arkadaşlar hisseci dostumuz hangi hissede ise muhakak o hisse çıkmıştır...kaliteli hisselerin kokusunu çok uzaklardan alır....
Güzel sözlerin için teşekkürler dostum.
Uluseyi bayağı zamandır takip ederim alıp satmışlığım vardır, Fakat Elimde uluse hissesi yok sizi topikte görünce bi selam vereyim dedim.
Bilanço çok güzel inş hakettiği yerlere gelir hisse.
Asıl sn Denetmen 34 burada ise bence çok doğru yerdesiniz. Bu vesile ile sn Denetmen 34 e selamlar.
Herkese bol bereketli kazançlar dilerim.
Ptesi salı seans varmı arkadaşlar
Arkadaşlar kendi soruma kendim cevap vereyim acıkmış, o zaman salıya 15,80 gibi kapatırsak Bayram dönüşü temettü var. Temettü dağıtımı sonrası 15 üzerinde kalacak şekilde ayarlayacaklardır tahminimce... Herkese hayırlı bayramlar...
Bütün ağır abiler burda mı ne. Kagidin agirlasmasindan belliydi🤔
Cok onceleri gormustum hocaların hocası da burda mı acaba?
hisse harika yine. buradaki oyuncular anel elektrikte mal topluyor orayı da götürecekler diye bir söylenti var yakında kokusu çıkar.
Dikkat...
Patrona sovenler hersey cok guzel modunda. Hadi hayirlisi...
Endonezya fabrikadan o bolgedeki elektrik idarelerine yapilacak satis haberi yada vb haberler gelmeye baslarsa artik sirket sinif atlar. Her sey degisir,sirket sinif atlar... Benim gozumde ederi zaten belli ama piyasa daha da sever sirketi...
Tibet 33 sen ne dersen o
Hocaların hocasına saygılar az önce aşağıda gördüm. Hoşgeldiniz.