birde yuzde kırkdkuzu mehmet kutman denen şereflide var
Printable View
birazdan herkes dolar merak etme sağlam doldura doldura yükseliyor
Daha kimsecikler yok henüz. Sanırım daha doldurmaya ihtiyacı var[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala kimse yok tuhaf. Sanırım 1,30 TL olduğunda gelecekler. Bu arada hedefi de söylemiş olduk....[emoji41][emoji41][emoji41]
Story... bakalım kimlerin canı yanacak
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu seviyelerden alırsan canın yanmaz da 1,30 TL den alanın canı yanabilir[emoji41][emoji41][emoji41]
Hayırdır kutman ailesindenmisin
kaça kadar çıkartıp millete kakalayacaklar acaba merak ediyorum.kimseyi güldüren bir senet olmadığından
1 i geçer geçmez bilemem ama eğer geçerse hemen bedelli bölüp milleti çük gibi ortada bırakacaklardır...
Bana mı sordun. Bana sorduysan cevap hayır.
Umarım doğru söylüyosundur. Bu kağıt hakkında bir kaç bir şey yazmak isterim.
Okullu grubu bu kağıda talip olmuştu... piyasaya kağıt 4 - 5 lira olacak dedikodusunu yayıp milletin eline verdiler, kağıdı 0,9 dan milletin eline çaktılar, sonra 0,4 e gömdüler yazık millet yarı fiyatına elden çıkardı kağıdın 99,99% desi eminim bir kişidedir kendi alıp kendi satıyor.. nolduda 20bin lik günlük hacimler 15 milyonlara çıktı anlamadım, şirket öz zermayesi kadar zararda 2milyon zararı piyasamı olumlu algılıyor hayır, sadece 1 bilemedin 2 kişi yada grup istediği gibi fink atıyor, hedef 1,3 demişsin ne hedefi hangi yatırım yada başka bir ne varsa neye dayanıyor, pivotu yerde sürünüyor bu kağıdın osilatörleri sıçmış durumda bak ben bir hedef yazayım bu kağıt 10 lira olur bilemedin 20 az geldiyse 100 yaptım cidden mümkün bu , borsada bir kağıdı %99 bende olsun o kağıdı 100 e katlayabilirim ama para etmez, altı boş.... dikkat edin derim YTD
Rulet oynamakla bu kağıdı almanın bir farkı yok... kasa her zaman kaznır...arada şans eseri arpalananlar sistemin gereğidir balinayı yakalamak için bir kaç çipura levrek feda etmek sorun olmaz
Ytd
Söylediklerinde %100 haklısın. Ama benim hedefim değişmiyor: 1,30 TL. Karlılık, yatırımlar, büyüme, istikrar vs. Tabiki önemli. Ama unutma burası BIST. Öyle güzel hisseler var ki hisse yerlerde öyle dandik hisseler var ki uçuyor. İşte bu da dandik olup uçaklardan. Benim için 1,30 TL ye kadar uçması yeter. Sonra nerelere uçar, yoksa sicar mı önemli değil. Sana bol kazançlar[emoji41][emoji41][emoji41]
1.30 muş .yersen
Afiyet olsun [emoji488][emoji488][emoji488]
Sabirli olun...1.30 u da geçecek ins.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan Öztürk EYM grubu twitterda canlı yayın sohbetinde "pegyo 2.500 olurmu" sorusuna cevap aranacak.Vakıf hisselerindeki performanslarına bakınca ister istemez neden olmasın demektem kendimi alamıyorum. Olur ya da olmaz ama bıst!te neler görmedikki.Hayırlısı ve de sabır.ytd
Eğer yarın patron KUTMAN acikcilar için satışa başlarsa PANDA AYHAN söz verdi 1 ay içinde 2,5 TL yapacağım dedi. Eğer patron satmazsa zaten sıkıntı yok. Satarsa yine sıkıntı yok, satarsa alacağım ve aldiracagim diyor panda Ayhan. Patronun sattıklarını alıp çoğunluğu ele geçirip, ilk genel kurulda 50 milyon geri alım açıklarım diyor. Bakalım patron bugün yaptığı satışları kapa bildirecek mı ve yarın acikcilara destek olup satışa devam edecek mi? Eğer satışa başlarsa tahta da KUTMAN - PANDA AYHAN SAVASİNİ izleyeceğiz. En kötü ihtimalle Cuma tavan olur, eğer yarın olmazsa....Yarın çok hareketli geçecek. Panda Ayhan kesinlikle 1 lot bile satmayin, alım için de benim direktifi mı bekleyin diyor... İyi geceler[emoji41][emoji41][emoji41]
Kutmana diyor ki eğer yarın satış yaparsan hisseyi 1 ayda 2,5 TL yaparım. Yapamazsam 'ETEK GİYİP GEZECEGİM'. Gücü yeter mi yetmez mi göreceğiz bugün yarın... https://twitter.com/Ayhanborsa81/sta...667106309?s=19
https://youtu.be/nQfD7b_Ku1Y ( Bu da Kutman a meydan okudugu dün akşam ki videosu)
Global hesabındaki bütün Pera hisseleri ni sattımı kap bildiriminde sanki sıfırlamış gibi anladım...ytd
Açıkcıların kapanması için patron satıyorsa hiç1 yatırımcının kutmanın hisselerini almaması gerekiyor ki patronun işi açıkcıları kapatmaksa sigortalı maaşlı çalışşsın 1 geçerse sevinirim nerdeyse 1 yıldır kağıdı tutuyorum zararım olduğundan mecburum güçlü oyuncular 1 in üstüne atar sa iyi olur ne diyelim bu gün 98 den dönmesi kötü oldu açıkcılar kapanmadıysa iyi1 geçer beklentim
Panda [emoji209] Ayhan mal pazarlıyor ! Dikkat li olun !
elindeki hisseyi satmazsa yatırımcı açıkçılarda gider 1.50 den alıp kapatır açığını.
algı ile oynanıyor.yatırımcı biraz dikkatli olmalı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Panda denen bu kişi hem dolandırıcı hemde akıl sağlığı normal olmayan bir kişi,
Ama aradan belli süre geçicek bizi zorladılar zor dayandık,sıkıştırdılar tüm dünya üstümüze geldi,ama yıkılmadık burdayız ,ekip nerde inançlılar nerde diyecek,yine voleyi buracak ve tekrar tekrar devam edicek
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
acıkcılar mal alacaktı demekki alamadılar
070 den kapattık kötü oldu spk brüt takasa almış bu düşüş hızını yavaşlatır herhalde taban taban gitmez düşersede ufak ufak düşer mk böyle işin ben Oda ilginç ya yatırımcıyı korumak için tedbir alırken bile ky yine kaybediyor perşembe /cumadan 30 kademey geriledi tedbir almadına devre kesici olmasına rağmen 30 kademe geriledi ya 1de tedbir almadalardı bunu düşünemiyorum😰 Pazartesi brüt takasın etkisini göreceğiz artık Bakalımmm
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, PEGYO.E, paylarında 17/12/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 31/12/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.* VBTS kapsamında PEGYO.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 31/12/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aldığı tedbir yatırımcıya kaybettiriyor bu panda internet den araştırınca pek olumlu şeyler yok ...ytd
Pazartesi göreceğiz fiyatı
Brüt takas be vbts yarın etkisini göreceğiz yaşıyarak 31 ine kadar devam
Bugün 0.56 / 0.60 kuruşlara kadar gevşemeyip %5 primli
Kapatması [emoji209] panda Ayhan’ın ısrarla al demesi beni korkuttu yarın dip çalışması yapmasını bekliyorum. Ytd değildir