asla nolamaz...reyiz sadece 3 puan indirin diye talimat verdi
Printable View
Yeni İPhone lansmanı bu akşam yapılacak .
JP Morgan : İyileşen enflasyon dinamikleri, kurda istikrar ve düşük faizli
global ortam TCMB'ye keskin faiz indirimlerine devam etmek için alan
sağlıyor" bu yüzden TCMB'nin perşembe günü politika faizini 275 baz puan indireceğini tahmin ediyoruz
ABD'de özellikle kırsal bölgelerde intiharlar artıyor..
https://www.zerohedge.com/news/2019-...f-million-deadAlıntı:
From 1999 to 2016, the suicide rate of Americans ages 25 to 64 jumped 41%......
.......Steelesmith said from 1999 to 2016, there were 453,577 suicides among Americans ages 25 to 64, with the most significant amount occurring after 2010 through 2016. About 350,000 of the deaths were male, and many were middle-aged adults.
From 1999 to 2016, the suicide rate of Americans ages 25 to 64 jumped 41%......
.......Steelesmith said from 1999 to 2016, there were 453,577 suicides among Americans ages 25 to 64, with the most significant amount occurring after 2010 through 2016. About 350,000 of the deaths were male, and many were middle-aged adults.
Daha anlaşılır olarak Türkçesi.
1999'dan 2016'ya kadar 25-64 yaş arası Amerikalıların intihar oranı %41 arttı......
....... Steelesmith, 1999-2016 yılları arasında 25-64 yaş arası Amerikalılar arasında 453.577 intihar vakası yaşandığını ve bunların en önemli miktarının 2010-2016 yılları arasında gerçekleştiğini söyledi. Ölümlerin yaklaşık 350.000'i erkek, çoğu ise orta yaşlı yetişkinlerden o.
Süleyman abi Tanrı günahlarını affetsin.
Geride kalanlara sabır ve sağlıklı yaşamlar.
Olabilir,çünkü ülkeye giren dolar cinsi para 1 trilyon üzerinde ve 800 milyar doların akibeti mechul...akı destekleyen liberaller dışarıya kaçtı,artık ülkeri sabancıları vsleri siz hesaplayın+ülkenin içini boşaltılanlar hariç...şimdi bunun ceremesini akı destekleyip,desteklemeyen gariban ve vatanseverlere ödetecekler,zatende ödetiliyor herşeye zam yapılarak,salaklaştırılmış halka bu müstehak.
Çok acayip bir rakam lakin daha larıda var deniyor.
Malezya ve araplarada devamlı varlık barışı bundan derler.
arada para geliyor derler.alınan rüşvet paraları derler.
S.Önkibar da paylaşmıştı bu konuda bir video lakin kanıt yok.
Hepsi dedikodu.Yani ağızdan çıkan atmasyon lar.
Ben demiyorum. ta o zamanlar paylaşılmış şimdide yayılmış.
Dedim fetocumudur diye.Bilemedim.
https://twitter.com/kivan76956842
İstanbul Kartal'da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı önünde bir kişi silahla vuruldu. Polis olay yerinde önlem aldı. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Saldırganın kaçtığı belirtiliyor.
*çavuşoğlu: Başta mümbiç yol haritası olmak üzere abd sözünü tutmamıştır, savsaklamıştır, ikinci bir mümbiç olmaması için uyarılarımızı yaptık
*çavuşoğlu: şu anda ortak devriyeler var ama abd'nin yine bir oyalama sürecine girmeye çalıştığını görüyoruz, bizim tavrımız nettir
*çavuşoğlu: Türkiye'nin planı hazır, buraya girip terör örgütünden temizlenmesini sağlamak bizim için bir ulusal güvenlik meselesidir, bu konudan taviz vermemiz mümkün değil
*çavuşoğlu: Abd'nin şu ana kadar ortaya koyduğu tavır bizi tatmin etmekten çok uzak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dostum Trump ile serbest ticaret anlaşması müzakerelerine başlanması konusunu da gündeme aldık. Bu konuda ilgili bakanlarımız en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklardır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dostum Trump ile serbest ticaret anlaşması müzakerelerine başlanması konusunu da gündeme aldık. Bu konuda ilgili bakanlarımız en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklardır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Hissiz.net
Çöpte bulsam almam o telefonu yahu.
Parası bir dert kendi bir dert başımı belaya sokar.
Vestel,General Mobile,Casper,Arçelik varsa tabi yeter bana.
TBB: Elektrik üretim ve dağıtım sektörünün borçları 47 milyar dolar
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) doğalgaz santralleri kredilerine ve borçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), elektrik üretim ve dağıtım sektörünün mevcut borç stokunun 47 milyar dolar dolayında olduğunu, bu tutarın yaklaşık 10 milyar dolarlık bölümünün bu yıl içinde "yapılandırmasının tamamlanması"nın beklendiğini belirtti.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...dolar-5326619/
Rüşvet ne kadar bu miktar içinde brokratlara verilen.
Sonra da vatandaşa zam,kayıp kaçak,sayaç okuma,nakil,olmadı sıçma bedeli deyerek geçirin bakalım.
ANLIK DURUM
https://i.hizliresim.com/AON37p.png
Dolar/TL 5.78
Bundan 5-6 sene önce,bu tip şirketlerin kurduğu bir derneğin başkanına hangi şirke yatırım yapılır diye sorduğum da hiç birine demiştir. Maliyetin altında mal satıyorlar hepsi batık demişti. Arkadaşımın adı Yaşar,soyadı bana kalsın.
Peki zoren dediğimde ?O ayrı bir dünya demiştir. Bizde anlamıyoruz onları. Sonra borsada bolca zoren zede gördük.
https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...omanciligi.jpg
Güzel insanları birer birer kaybediyorsak, gözümüz toprağa bakıyor demekmiş. Ben 30 sene daha yazacağım. Yöneticiye karışmam.:shh::whistling:
Apple : Yeni ürünlerde 1 yıl Apple TV+ bedava olacak .
Apple : En dusuk fiyatlı Yeni iPad 10.2 inç ekran büyüklüğüne sahip .
Apple Arcade oyun servisi aylık 4.99$’dan 19 Eylül’de hizmete sunulacak