İster 1 liradan yapar ister 10 liradan yapar. Basit bir hesap yaparsanız hangi fiyattan yapılabileceği domates gibi olmasada kabak gibi ortada olur:kahkah:
Printable View
İster 1 liradan yapar ister 10 liradan yapar. Basit bir hesap yaparsanız hangi fiyattan yapılabileceği domates gibi olmasada kabak gibi ortada olur:kahkah:
76 mn adet hisse 1,07 den alınacak neyin kafasındasınız ,Müşteri ilişkilerini sorarak öğrendim .Zaten birleşme fiyatı açıklanmıştı diyorlar.
Kayıtlı sermaye tavanı 105 mn tl zaten , 80 mn tllik artırım daha yapılacak bu da açıklanmıştı zaten. bu da basit matematik hesabı ile 1.07 civarları yapar. Spk böyle bir birleşmeye de en az 1 yıl bu hisselerin satılmaması koşulu ile onay verir.
Sizin hayalinizi kurduğunuz rakamlarda birleşecek olsa kayıtlı sermaye tavanını 150-200 mn tl e artırmaları gerekirdi.Sonra da borsa da neden para kazanamıyoruz dersiniz aldığınız hisse hakkında bilginiz yok
Nasro kardes peki karsiliginda avtere kac lot verecek. Cunku tahsisli...bir odeme var..Yani 76/1.07 mi o zaman sirketin cogu avterin olur..gerci bu is al gulum isi.ortada o kadar eder de yok..
Bilen arkadaş vangd hisse senedin var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yani 1.07 mi inecek
1 aydır okuyorum yazılanları tabiki elimde hisse yok. 3 üstü vereli çok oldu ...
Bilen kardeş olarak söyleyeyim ,bu hisse 1,07 e gelmez .Burada Amaç şudur : Avter in Halka arz dan evvel değerini artırmak ,yani 1,07 ile tahsisli yapılan lotların değeri piyasada 1 günde 2 katlanmış olacak ve dolayısı ile avter bilançoya verdiği paranın neredeyse 2 katını yazmış olacak .Bu anlamda Vangd nın değeri ne kadar yüksek olursa Avter in halka arz fiyatı o kadar yüksek olur .
Avgyo da hareket öncesi aylarca süründürdü milleti,aynı taktik burada da var.Basit hesapla sermaye 105 mn tl olursa Pd/dd 2,31 den 0,60 a düşer bu da wn azından %60 çıkış potansiyeli demek .
Yanlış bilgi arkadaşım. Öncelikle tahsisli nedir derince bir araştırın.
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafam karıştı :(
Tahsisli fiyatı henüz belli değil SPK olayından sonra oluşacak piyasa fiyatı şekil verecek ve 76 mlyn / o tarihteki fiyat Avter in alacağı lot miktarı olacak. Şuan kayıtlı sermaye tavanı 125 sermayeyi düşersek 100/76= galiba 1.32 tahsisli dip fiyayidir. Üstü 2 de olur 3,4,5,10,20,100 farketmez
Ben yatırımcı ilişkileri ile görüştüğüm bilgiyi verdim ,Yanlış bilgi ise doğrusunu Yatırımcı ilişkilerine yazın .Ben olmazsam zaten çıkmaz bu hisse saygılarımla .. 1299
Yatirimci Ilişkileri Size tahsisli fiyatını söylediyse suç işlemiştir. Bahsettiği fiyat ayrılma hakkı ve Genel kurulda bitti bu süreç
76 mn adet hisse ile 80 mn sermaye artırımını piyasa fiyatı ile nasıl yapacak bana bir açıklarmısınız :)
CİTİ 400 BİN lotu çaktı size ,onlar çalıyor siz oynuyorsunuz işte.Bu adamlar bu fiyattan niye sattı demek aklınıza bile gelmyor.Gap dolsun görüşürüz
Spk dan onay gelsin Fiyat açıklansın Görüceksiniz GAP'ı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea909d9d07.jpg
Ne oldu Pazarlamaci bide utanmadan yaziyon Taaa bastan beri diyorum sen her geldiginde fiyat verdiginde kagit dusuyor
Galip in Adami oldugun kesinlesti
Git O Agana soyle Bizden caldiklariyla oraya buraya yardim etmesin TWIT lerindeki bahsettigi Adam gibi Adam olsun
Pis ...laka
Valla 2.8x maliyetle daha çok bekjleyeceğe benziyorum :(
Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek zpek efendi, yoksa hiç atmayacan :kahkah:
Gel gel yapiyor yemezler...mal bosaltacak
Bence inceden 2 aydir verdi..dahada dusurecek. Is bunu yapan..metro hic satmadi zaten satsa anind dip...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e58b0061e6.jpg
Utkual çıkacakdiyor Galibin adamı diyosunuz ,Ben düşecek yazdım yine spek dediniz ,ne ayaksınız anlamadım .Sizin gibi adamlara itelerler tabi 3 liradan,burdan çıkınca 16 liradan etiler gıda alır sonra spek e söversiniz siz