Selam aleyküm nasılsın
Vakti zamanında 350 den aldım nerden bilecektim. Böyle olacağını mrshl ne diyorsun.
Printable View
A.s.dostum , sen yaşıyormuydun :kahkah:, çok oldu karşılaşmayalı, iyiyiz biz Senı sormalı ıyısındır umarım ,,doğrusu marshall falan bilmem ama burada çok büyük bır hıkaye doğuyor!!!
Sıfır malıyetli senetlerle devam edıyorum !!! Pıyasa halen daha Enver ağamın burada ne yapmak istedığını çözmüş değil ,Tetmt nın buraya spekülatif geldığını düşünüyorlar ve geldıği gıbı çakılmasını beklıyorlar :kahkah:!!!Hisseye atlayıpta dökülen çok oldu senın gıbı ama mesele hıkayeyı görebılmekte trendi takıp etmekte bitiyor !!
Hikaye çok büyük benim gördüğüm ,tabi bugüne kadar oyuna dahil olunmaydıysa bundan sonra rısk büyük !! Yeni Malıyet yapmak zor bu fıyatlardan !!!
Benım tahmınım şirket önce çok güzel karlar açıklayacak karlı bir yapıya dönüşecek belkıde bu sürede ismi değişecek ve sermaye artışı ile altın vuruş !!! Tabı içi dolu bır şirket olacak elımızde,, hayırlısı diyelim ben uzun bir süre daha buradayım kısmetse !!
Al sat tut tavsıyesı içermez sadece duygu ve düşüncelerimizi ifade ettik edıyoruz ,, herkese bol kazançlar !!!
Ben seni değil senin hayalını sevdım Tetmt,diyorumkı olurya Enver ağamın dediği gıbı operasyonlarında önemli bir yer tutarsa bu Tetmt ve zamanla 150/200 mılyon kar açıklayan bir şirket haline dönüşürse o zaman ne olur bu fılmın sonu :shh::28::yes:,,!!!!
Hasbelkader oldu diyelım 150 mılyon karda bızım hısse başı karımız 150 tl olu,, kaba hesapla hısse fıyatıda 15 bin olsun ,,,15000/150: Fk :100 yapar Fk 1000 olması için hisse fıyatının 150000 olması lazım. !!:kahkah::kahkah:
Ocağına düştüm Enver ağa ya dayak yemedım ya da hesap yapmayı bılmıyorum :kahkah::kahkah:
Enver ağada dersekı hayalle yaşay*****nda yaşamayanında ,,,,,, ne yapcaz bakalım :kahkah::kahkah:
Bu fıyatlardan mal almak çok büyük risk içerir ,al sat tut tavsıyesı içermez amanın !!!!
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1250632
Vay vay vay :halay:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1250629
Gıdadan enerjıye dönüyoruz , hayırlı uğurlu olsun !!!artık Allah ne verdiyse :halay:
3290 tl den malı bize verın deyorlar verımısız:halay::kahkah:
https://x.com/big_baskan/status/1759...oltov8Knh4V5Ag
Bulls yatırım holding !!!
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1250870
46 mılyon kar mı açıklamış yoh artık ,,,yoksa benim gözlerdemı sıkıntı var hacılar :halay::halay: vay aq !!! :halay:
Enver ağam Senı saygıyla selamlıyorum özsermaye 3 milyondan 65 milyona çıkmış büyük adamsın :halay::halay:,,
Vay vay vay vay :halay::halay:
Fk:198!!!
Poltk Fk 1500 vay vay vay :yahoo::party::halay:
nirde bu mıllet,nirde bu sepeka aloooooooooo :kahkah::kahkah::halay::halay::halay:..........!!! !!!!!!!!!!
nerdesunnnnnnn tatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................... ....:kahkah:
borsada rekorları egala edip ileri taşıyabilecek tek hisse.. enver celik buna öldürseler sermaye arttırımı yapmaz.. ne kadar az o kadar değerli.. neydi aylardı parola mız ? poltk bak 90 milyar pd olmu.. senin 90 milyar pd için 90.000 TL olman gerek.. burası borsa.. hersey mümkün
https://www.yenibakis.com.tr/enver-c...%C4%B1d%C4%B1r.
Büyük adam herşey mümkün :halay:
Mipaz a 54 mılyon usd sayabılıryorsa burada da tarıh yazması mümkün !!!
Öngörüleriniz çok başarılı hocam geçmişteki yorumlara baktım süpersiniz, sormam gereken birkaç soru var:
1- TETMT firması MYK2 ENERJİ olduktan sonra fiyatı güncellenir mi mesela 200-300 TL olur mu? Çünkü iki firma birleşecek ana firma yeni sermayeli MYK2 ENERJİ olucak.
2- Patron hisse başına 3290₺ ödeyeceğini söyledi, böyle bir durumda hisse nasıl olurda 4-5 tavan daha çekip 10.000 e yaklaşır? Normalde geri alım yapmaya kalktığında hisse fiyatı düşmez mi 3290₺ ye yakın olması gerekmez mi?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1250632
Myk2 enerji Tetmt ye devreolacak Tetmt nın bir yere devreolduğu yok , yakında başka şirletkerınde Tetmt içinde toplanabılecegını ve zamanla şirketın ismini de değiştirebileceklerıni düşünüyorum !!myk2 borsaya açık bir şirket değil malum ,buradaki prosedür vs nasıl işler doğrusu onuda bilmiyor ve çokta merak etmıyorum ,3290 tl teklif fıyatıdır isteyen verır isteyen vermez , kaldıkı hısse fıyatı on bin olan bır şirketı kımse o fiyattan vermez satar tahtada gider !!! Tetmt ın sermaye yapısı vs ıle oynayamazlar onun tek yolu var sermaye arttırımı !!!
Burada yeni bir hıkaye var ve patronda işinin kurdu , ben şahsen Tetmt nın isim değiştikten sonra en az 100 mılyon sermayeli bir kolu enerjıde bır kolu gıdada bır kolu gyo da vs olabılecek dev bir şirket olmasını hayal edıyorum !! Nasıpten ötesi yok ben bu fılmın sonunu görmek istıyorum !! Ama yeni Malıyet yapacak olanlar kırkez düşünmeli çok dıkkat etmelıler !!
Fıyat 10 bin tl olmuş durumda bu sermaye ve sığlıkta olan senet için herşey mümkün olsada geldiği yer düşünülürse dıkkatlı olmakta fayda var!!Ben uzun bır süre daha buradayım gerısı nasıp !! Şahsen yolunun açık olduğunu düşünsemde bu fıyattan yeni Malıyet yapmazdım !!hayallerımız yüksek olsada burası borsa dikkat etmek ve sağlam adımlarla yürümek gerek ,öncelıklı amaç kaybetmemek sonra kazanmak !!!
Takaslarda hıçbir bozulma yok aynı şekilde devam ediyor ,
Tabanda 150 lot mal vardı , muhtemeldir ki akşam oda alınır ve 10 bın üstü kapanış gelirse şaşırmam !!!
Bu denli prım yapmış senette zırvede taban oluyor ve tabanda 150 lot kalıyorsa ,,bu artık dolaşımda pek malın kalmadığını gösterir !!
Peki hisseyi alan biri nasıl 3290 dan verebilir patrona, tahta fiyatı 10.000 Tl ya? TETMT hissesi bana göre “Lydia Yatırım Holding A.Ş” çatısı altında toplanacak, çünkü bu firmayı nete yazınca ana firma olarak geçiyor. ONCOSM hisseside bu adama ait ve BİNHO’da ortaklığı oldu için o hissede yükseldi, bu adamın firmalarının adının geçtiğini gören kimse en az 5-10 kat rahat kazanır, bu arada KARYE hissesini de Murat GÜLER almış komple, hisse devri oldktan sonra o hissede uçacak bana göre. Şirketlerin patronlarını araştırınca ufkum açıldı 😄
[QUOTE=kwon3;6723263]https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1250632
Bence patronun Myk2 enerjiyi TETMT ye devretmesinin nedeni: Enerji firmasından gelecek gelirlerle TETMT nin F/K ve PD/DD düşürüp güvenilir firma haline getirmek olabilir çünkü hissenin FK sı ve PD DD si Astronomik rakamlardan bayağı aşağı düştü.
Dostum bu bir çağrı fıyatıdır ve şirketler el değiştirdiğinde birleşme esnasında vs çağrı zorunluluğu vardır çoğunluk hısseyı elıne geçiren taraf çağrı yapmak zorundadır !! Onlarda prosedür gereği çağrı yapıyor olan bu !!! Kımse bu şirkete bu kadar parayı bağladıktan sonra götürüp onun bunun altına bağlamaz tabı şahsı düşüncem !! Hüseyın beye ödedikleri bir para var şirketii ilk aldıklarında ,,,asıl pastayı borsada götüreceklerdir benim düşüncem kaldıkı 200/400 tl bandından alınan hısseler ve devamında toplanan mal bu fiyata kadar taşındı !! Borsada genelde görünen birçok şey senın gördüğünü zannettiğin gıbı değildir !!!
Bazı şeylerde nasıp, o nedenle diyoruzkı ben olsam üç beş kat ,,hatta on kat çıkma hadı diyelım 20 kat çıkma potansiyeli için 40 kat çıkmış senedı almam ,, !!!
Bilinçli bir yatırımcı bu saatten sonra bu senette takas ve haber takıbı yapar !! O takaslar orada durdukça bozulmasdııkça bende buradayım !!:halay:, öyle yapabılır böyle olabılır onu ağalar bılır !!
[QUOTE=xBorsaİyidir;6723364]Aynen bak işi çözüyorsun zaten açıklamada şirketın uzun vadelı gelırler elde etmesı için vs aldık dıyorlar ,ayrıca derinlikte artırılacaktır kısa zamanda bunun da yolu sermaye artışı !! şuan Tetmt bu rasyolarda oldukça ucuzladı devamıda gelecektır !!
72 lot la taban :kahkah:
Tam ben yazarken taban kalktı tek tek mal mı sayıyoruz nedir 76 lot alıcılı kapadı !!!:kahkah:
[QUOTE=kwon3;6723385]Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, yakın zamanda bu hisseye benzer şekilde yükselme potansiyeli gördüğünüz veya 5-10 kat yükselmeyi tahmin ettiğiniz hisse veya hisseler var mı Hocam? Yatırım tavsiyesi anlamında demiyorum hocam, sadece araştırayım bakayım diyorum. Aklıma uyarsa cüzzi miktarlarda yatırmayı da düşünüyorum :)
:halay::halay::halay:,,,vay vay vay vay...
çılgın enver...ağam en çılgın kendımı bılırdım ama sen benden de çılgın çıktın,,,mıpaz tavan ,lınk tavan,tetmt tavan,,,,vay vay vay vay...
iki çılgın bir araya gelmemeliydi vay vay vay vay :halay::halay::halay:.....hedef kızılelma...:halay::kahkah:
https://youtu.be/G0igyZgfr0M?si=XQMjOo08yJRMzkyJ
:yahoo::kahkah::wave::yahoo::halay::kahkah::kahkah :
şişirrrrrrrrrrrrrr,,,,,kendin şişir kendin yeeeeeeeeeeeee........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!:kahkah::kahkah:
Düzeltme tamam devamke :halay::halay:,,, ak ve denızden düşenleri toladılar hep !!!!
Enerjı hıkayesı devam ederse ki edecek gıbı isim değişikliği kaçınılmaz olur !!! 495 bın lotu olan ve yenılenebılırenerjı alanında düzenli gelirleri olan bır şirket hayal edıyorm !!!Bakalım olacak mı ,Enver ağam bunları hayata geçirebılecekmı !!! Yeni malıyet yapmak isteyenler hıseenın nereden geldığini hep aklında tutsun ,, ben hıkayenın sonunu görmek istiyorum,, !!!
906 lot bekleyen !!!!!
Düşerken bıle takaslarda hıç bozulma yoktu !!!!:halay:
:hi:...............
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8f159a696b2a1f
İsim değişikliği de tamam ,spk onayladığı anda ttmat olayı bıttı !!!Sermaye artışı kaçınılmaz ,malıyetınız sıfır değil veya çok aşağıda değilse bu hısseyı alanlar herşeyıni kaybetmeyıde göze almış demektir ,, 60 kat prımlendık aşağı yukarı !!!
alın sıze 2 mılyon sermayelı yepyenı bır enerjı şirketı...isim de çok kallavı olmuş açıkçası...:kahkah:...cıddı yatırımlar gelırse ve şirket ıddalı olursa bu konuda,, herşey farklı olabılır;ama kotu senaryoyuda herzaman akılda tutmak gerek..bakalım şapkadan neler çıkacak..