Bu kadar lanet bi hisse tanımadım yemi ediyorum. Ya endeks bu kadar artarken utanır da eksiden kapanmaz dersin ama bunda utanma yok. Hakikaten bu hisseyi süründüren o.ç.lara lanet olsun!
Printable View
Bu kadar lanet bi hisse tanımadım yemi ediyorum. Ya endeks bu kadar artarken utanır da eksiden kapanmaz dersin ama bunda utanma yok. Hakikaten bu hisseyi süründüren o.ç.lara lanet olsun!
Bunlara var ya akşama kadar gösterdiğim saygı, sevgi, şefkat ve sülalesinin sülalesine sunduğum hürmetleri yazsam 5 cilt kitap olur. Bunlara göz yuman, bunların yaptıklarına ses çıkarmayan yetkililerden de kat kat çıkar elbet bir gün. Bir yiğit gelir bunlara köküne kadar kazığı sokar, sonra vatandaşa kazık atmak neymiş anlarlar...
YTD
Bu lanet hisse endeksin uçtuğu gün 4-5 kademe aşağıdan kapanır. 2 sene 9 aydır bu topikte 8'lere gidecek mavalı okuyanlar da kenardan kıs kıs gülecek emin olun!
Yok be... Yakışmaz bize. Buyursunlar hayrını görsünler... Bütün paraları kendileri kazansın, bütün mevkilere kendi adamları gelsin. Bunlara her şey serbest. Her yol mübah...
Kısmetimizi başka kapılarda aramaktan başka çaremiz yok arkadaşlar...
YTD
Haftalık Aylık Yıllık
-0.96 9.61 -24.51
BIST 100 Relatif Getiri (%) *
Haftalık Aylık Yıllık
-1.11 2.36 -70.11
VERTU'yu soyanlar pardon yönetenler: Yukarıdaki tablodan Utanmalısınız, utanç duymalısınız...
Emin olun bu manzarayı gören çocuklarınız sizinle gurur duymaz...
YTD
Haydi vertu Haydi vertu haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi kapattığını görünce ne olduğunu anladım. Bunu almak yerine başka hisse aldım
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne anladın. zaza
Maksadı belli hocam. Mal yediriyor. 4 kademe gidip 6 kademe geri geliyor. Bu endexte böyle hissede para kazanılmaz. Coşku yapacak hareketler yok.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bnde 315 kıracakmı onu bekliyorum spek daha kağıdı götüremediki mal yedirsin sanki arada silkeleme yapıyorlar
Bunun temettü tarihi ne zaman ve ne kadar verecek dostlar
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 da vermiş bu yıl vermicek bildğim kadaryla
üç güne kadar 2.çeyrek bilançosu açıklanacak
Yahu taş olsa çatlar, bu hisse endekse ters desek düştüğü zamanda düşüyor ama , hayır 2-3 sene sonra hisse çoştuğu zamanda çok bilgili arkadaşlar gelir bak sabırla nasıl kazanılıyor diye bol keseden atarlar ne sabırı bu sabır kaç sene sürecek acaba...
Bu gerizekalıya yatırım yapan arkadaşlara Allah sabır versin. İnsanı sinir hastası yapar yemin ediyorum!
UMARIM başka yanan olmaz! Hakim sahipleri acımasız endeksin buralarda olduğu halde hisse felaket biz beklenti pozitifliği ne kandık gerçekleşen yok halüsinasyonun bedeli ağır oldu BİST Beş yılda bu çıkışı yapsa biz onu kaçırdık bunu yapanlar ilahi adalet te hesap verecekler ise ben hakkımı helal etmiyorum.
Endekste 111 bin ve 118 bin telaffuz ediliyor da bence bu gün bir çok kağıt GAP bıraktı. Bence Bist düzeltme yapabilir. Böyle bir Vertu ne yapar tahmin çok zor.. Ben şahsen; bu aşamadan sonra eldeki malı kesinlikle satmayacağım...
YTD
Vertu olmaz olaydı her yönden zarar bsyıldığımdan değil bu kanemicilere gereken yerde iade edicem.
bu rakamlat hala şaka gibi birilerine sattırdıkça bi kaç kademe çıkıyor hani tam ben sattım hisse çıktı denir ya hah işte sen satarsan çılacak
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 liranın üzerinde tutunan Vertu 'dan bir atak bekliyorum.ytd
Bu başlığı şu anda 12 kişi okumaktadır. (1 üye ve 11 ziyaretçi)
Platones
nerde bu millet nerde bu spek :) kimsecikler kalmamış gibi
Temettu nezaman verecek bilgisi olan varmi
SM-A500Y cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"3 üzerinde tutunan Vertu" lafına çok güldüm. Endeks uzay çağına giderken ne tutunması ya! Bu hisse sanki lanetli!
bugün bilançoyu şahsen bekliyorum kötü olursa yarın burası kurtuluş savaşına döner kan gövdeyi götürür iyi gelir inşALLAH
Allah Vertu'nun da Vertu'yu bu hale getirenin de belasını versin!!!
geçen sene temettü verdiği zaman hisse ertesi gün itibariyle çakıldı ve bir daha o fiyatlara gelmedi
bu sene bu fiyatlardan daha ne kadar aşağı gider bilinmez muhtemelen bu adamlarda temettüyü bekliyor temettüden sonra iner mi çıkar mı bilinmez ama bu skandal daha fazla gitmemeli 110 geçildi hala 3 üzerinde tutuncak mı tutunmayacak mı onu konuşuyoruz vertu gibi bir şirket için VERUS da da aynı kepazelik devam ediyor bakalım ne olacak YTD
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa bugün -2 kapattı ama süper bir kar açıkladi.. aynısı vertuda olabilir.
Arkadaşlar biliyorum herkes şikayet ediyor . Spekin amacı bu ,bizleri yıldırmak. Hakettiği yerde değil suan hisse . Mümkün olduğunca satmayın yemeyin bu düşüşleri . Ytd
Spekülatör son beş yılın borsa çıkışını kaçırdı ve kaçırttı diyelim ki herşey mükemmel gitti kaç liradan kime vericek bu hisse yatırımcısının güvenini defalarca kırmışken kim alıcak hele endeks buralardayken maalesef kaybetti ilkel planı kendi dahil herkese dokundu.
Açıkçası bir çok kişinin sabrı taştı artık, umarım olmaz ama temettüden sonra 2.50'lere yolculuk yapabilir. Spek'e inat bende satmıyorum ama maliyet düşürerek baya yol kat ettim ne zaman sıfır zararı görürüm o gün arkama bakmadan satçam isterse 10 lira olsun artık...
Bilanço nerde?
temettu odemesı 16,08,2017 1000 lota 95 tl
bilanço bugün mü açıklanıyor?
Aynı kategorideki Gözde girişim prim yapmış sıra Vertu da
Vertunun fiyat Kazancı daha düşük kalıyor
Pamukova kimyadaki hissesini tamamladı Smart yazılımdan para girişi olacak her yıl düzenli temettü ödüyor daha ne olsun
Şu hisse'ye gelip de olumlu şeyler yazmayın artık insanı daha sinir ediyorsunuz, dedikleriniz zaten hep olan şeyler ama 16 aydır sürekli düşüyor o yüzden iyi ya da kötü olan hiçbir şey bu hisseyi etkilemiyor...