EID telafi etmiştir umarım üstadım :) Bende dün sattım GL1'İ erken davranmışız :) Başka bir fona geçiş yapmayı düşünüyordum bugünkü yükseliş durdurdu beni :)
Printable View
Sormayın, sizin adınıza hassaten üzüldüm üstadım. Üstelik son portföyde % 25 banka koymuşlar. Diğer alengirli işlemlerden zarar etmedilerse bugünü iyi bir getiri ile kapatmış olmaları lazım. Bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak ? % 1 altı ise kesinlikle iyi yapmışsınız bunlar bu işten anlamıyorlar derim.:)
Sanki ben anlıyorum da.:)
En azından benim gibi TUA pardon bahtsız bedevi olmadınız üstadım.:) Tam ben girdim 3 aydır kırılmayan desteği kırdım gördüğünüz gibi.:)
Şunu bir kez daha tecrübe etmiş oldum, ilk verdiğin karar genelde en isabetli karar oluyormuş. Halbuki bunu 10 bin milyon kez tecrübe etmiştim.:) Biraz da nasip demekki.
Alış emri girmiştim Alış fiyatı yarınki fiyattan mı alacak yoksa emir giriğim tarihteki mi
Ek 23619
Emeğine sağlık dostum. Güzel çalışma.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Sizin dediğinizi yapmak için fonun geçmişini de bilmek gerekmez mi? Örneğin fon büyüklüğü 10 mişyondan 40 milyona çıkmış ise yeni yatırımcının bunu bilmesi zor. Ama burada sıkça dillendirilen fonlardan bahsediyorsanız haklı olabilirsiniz. Çünkü burasını, yazan da yazmayan da herkes okuyor. Bir etkisi mutlaka vardır. Çünkü düşüncelerini, bilgilerini paylaşan arkadaşlar tecrübeli olarak görüldüğü için etkili olması kaçınılmaz olur. Lakin tavsiyeniz bence çok önemli.
Galiba öyle oldu.
Haklısınız ama
Kafa karışmaması mümkün değil
Bilmece gibi bir şey, hele T2 yada 3 satışlar daha sorunlu.
Geçen gün şunu düşündüm
Örnekle formüle edeyim dedim.
T+1 valörlü alışta,
Pazartesi öğleden önce alış emri verirsem Salı 14.30'dan sonra hesapta görürürm
Pazartesi öğleden sonra alış emri verirsem Çarşamba 14.30'dan sonra hesapta görürüm.
Satışta T+1'lerde
Pazartesi öğleden önce satış emri verirsem Salı sabahki fiyattan satılır, Salı 14.30'dan sonra hesapta görürürm
Pazartesi öğleden sonra satış emri verirsem Çarşamba sabahki fiyattan satılır, Çarşamba 14.30'dan sonra hesapta görürüm.
Satışta T+2'lerde
Pazartesi öğleden önce satış emri verirsem Salı sabahki fiyattan satılır, Çarşamba 14.30'dan sonra hesapta görürürm
Pazartesi öğleden sonra satış emri verirsem Çarşamba sabahki fiyattan satılır, Perşembe 14.30'dan sonra hesapta görürüm.
Herkes bunu günleri kaydırarak kendine göre kullansın dedim.
Mesela tahvil fonlarına deli gibi para giriyor şu anda gözlemlediğim kadarıyla yolun sonuna yaklaştık gibi duruyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
aynen öyle dostum. Geçen cuma günü foreks işlemleri de dahil olmak üzere bizlere göre oldukça profosyonel olan bi dostum, bu hafta için borsanın 95 bine çekileceğini ve altında yükseliş beklediğini söyleyip bir miktar altın fonı almamın iyi olacağını söyledi. Gerçi onlar bizim gibi fon almadıklarından anında stoplos yapıyorlar ama sonuçta hepimiz bu tür tatsızlıkları yaşayabiliyoruz. Bu noktada en önemli sigortamız, portföyü dengeli yapıp her durumda mermi bulundurup hasarı minimımda tutmak olacaktırAlıntı:
Originally Posted by Maydonozcu
Kamil;3873393