100 tane çocuk yapacakmış karaktersiz haysiyetsiz sapık
Printable View
100 tane çocuk yapacakmış karaktersiz haysiyetsiz sapık
0.90/1.0 aralığı gelirse galip te gelir...gürcistan a para lazım...
Bedelli yapacaktı. kaçtım. Tekrar dönmek istiyorum. Bayağı zaman oldu takip etmeyeli. Acaba bedelli yaptımı... Yada ne zaman yaptı. yardımcı olursanız sevinirim
bedelliyi yüzde seksen e çektiler onay bekliyor
CPH1903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garıbımın nihayet bir direncı olmuş.. 1.24..... sert bir yukarı hareket sonrası aşağı süzülmesine itirazım olmaz..
Bedelli yapan çöpler bitti bakın ihgyo adese bunda da aynisi olacak. Ama ilginç olan. Onlar yolda 2 kez bedelli yaparken metro sürüncemede %100 başvuru dedi 1 yil oldu Red yada kabul bir sonuç yoktu. Simdi %80 dedi. Çok ilginç spk hangi bedelliye hayır demiş ki.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli onaylanmış. Parayı nerede kullanacaklarınıda bildirmişler. Yeni farkettim [emoji58]2017 yılında 96 milyon dolara satın aldıkları otelin borcunu sıfırlamak için. Bu nasıl bir borsadır ki, bu nasıl bir hissedir ki, satın alınan sadece bir otelin değeri, bugünkü metro hissesinin piyasa değerinin yaklaşık 2 katı. Diğer şirketler, gayrimenkuller, otobüsler vs yok!!!! Az hırsız değilsin galiiipppppp... Metro bugünkü piyasa değeri 696 milyon TL, Euphoria Oteline verilen para 96 milyon dolar. Yani 96.000.000 x 13.225= 1.300 milyon TL...Şuan sadece oteli satsan 2 tane metro yatırım holding yapıyor[emoji3][emoji3][emoji3]
Galip aga 696 milyon TL x 2 fiyatına şirkete talibim. Bana satarmısın.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Be adam bu nasıl fiyatlama. Unutma bu hırsızlıkların bir yerinden mutlaka çıkacaktır...Çok ah aldın çoook....
Ayrıca 100 bebe nin bez parasını da istermisin!!!!! Sen utanmazsın, istersin!
https://i.hizliresim.com/dsize63.jpg
https://i.hizliresim.com/lzcccwt.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu vatandaşa sormazlar mı, şimdiye kadar aklın nerdeydi. 2.75 den 1.20 ye geldi hisse. Endeks ise 1250 den 1887 ye çıkar iken. Galip denen hırsız teklifim halen geçerli. Metro holdinge 1.300 milyona talibim.
Ha bu arada bu açıklama millet bedelliye katılsın diye yapıldı. Küçük hissedarları düşündüğü için değil!! Arsız hırsızlar....
https://i.hizliresim.com/t0kfj1q.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu kadar beklemişim, o bedelliye de girerim... Ya hep ya hiç :oleyo:
Olan olmuş. bedelli ne zaman bellimi. Hangi tarihde
Şİmdi bende yaklaşık 100.000 lira degerinde metro var. Bedellide ben 80.000 mi yatıracam. 80.000 karşılığında bana ne verecekler. bir bilen varsa bana anlatsın. ben hiç bedelli ile karşılaşmadım. Zararına satmak istemiyorum.
Geri alım neymiş!!!.. Hikaye.... Adamın cibiliyeti bozuk ise yapacak birşey yok. Bile bile girdik, katlanacağız... Yeri geldi bir hissede 10 yıl bekledim. (Tabi yaş da geçiyor) Bunda da inat edeceğim.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Diyelim ki bölündükten sonra kuruşlu rakamlara bastı hisseyi. 70-80 krş lardan alıcısı çok bunun, kaptırmış olur kendi şirketinin hisselerini.
Satın kurtulun bu hissede geri alim falan yok. Zaten iyi hiç bir hisse bedelli yapmaz. Ben aldim bedelli geldi köpek gibi pişmanım. Her kademede sattilar. Zaten bütün endesk ileri giderken bu bollukta bile düşen hisseden bir cacik olmaz. Galip metur ve diğer hisseleri götürdü. Metro da hisse sayısı bedelli sonrası 320mil olacak. Bunu kaldırmak zor. Maliyetim cok yuksek olmasa 1 gün bile düşünmem.
Bu tür grupların bütün grup şirketletini birleştirip tek şirket haline getirilmeli. Aynı nitelikte çok sayıda şirketle borsada gereksiz kalabalık yapıyorlar. Niteliksiz uzun borsa tarihleri ortada grup şirketlerinin hepsinin… borsada aynı niyelikte çok sayıda şirketle alinin kulahı veliye, velinin külahı selamiye, selaminin külahı tekrar aliye oyunları hep!
Ben metro yu yıllardır takip ederim. Ara sira da aldım sattım. Geri alım yapmaz. Geri alim lafinı hisse çakmak için çıkardı. KY psikolojisini iyi biliyor bu çakallar. Malı buradan çakacak 70-80 kuruşa indirecek, orada 7-8 ay bekletecek vs vs. 15 senedir bu taktikler. Seneye yazın gene bedelli ister bu çakal.
Ş.siz operasyon evladı rüçhanı 10 kuruşa çekti. Kendileri benim ve çok kişinin gözünde 10 değil 1 kuruşluk adam değil. Maliyet yukarıda olmasa çakar giderim....
Benim tahminim tahtaya 2 TL üzerinde başka bir grup bulaştı. (Fk ve dd si çok uygundu. Bende ona kandım) Bu operasyon evladı da o grubu süpürmek için bedelli pisliğine başvurdu. Spk da bu ş.size çanak tuttu ve bedelliyi onayladı. Yapılan ş.sizliğin ky ile ilgisi olduğunu tahmin etmiyorum. Bu ky yi sulu getirir susuz götürür. Ky buna çerezdir. Dediğim gibi geri alım hikaye, gördük. Ky yi korumak için deyip utanmadan kapa bildirim yapacak kadar alçak bir grup....
Bir de şu var yalnız, halka açıklığı %62. Dikkat et galip, anahtarı kaptırma. Uğraştığı grubun gücünü bilmiyoruz. Belki bu hırsızı bile çarpar geçer...
80-85 kuruştan alima başlarım. 60-70 kuruşa kadar yolu var. Sonra Galip'in keyfini bekleyeceğim. 1.30 dan çıkarım.
Kamil Koç, 65 milyon dolara satılmıştı metro holding 46 milyon dolar ama tam kıyas yapılmasada sadece fikir verebilir.
Daha nitelikli bir borsa için, bu tür grupların bütün grup şirketletini birleştirip tek şirket haline getirilmeli gerek… Aynı patronların yönetimindeki aynı veya benzer nitelikte çok sayıda şirkeler borsada gereksiz kalabalık veya kirlilik yapıyorlar. Niteliksiz uzun borsa tarihleri ortada bu grup şirketlerinin hepsinin…
Borsada aynı niyelikte çok sayıda şirketle var olma; sadece alinin kulahı veliye, velinin külahı selamiye, selaminin külahı tekrar aliye oyunları için hep!
Bırakın bu şirketlerin birlrştirilmesini, aynı nitelşkte yeni iştirak şirketlerinin borsaya kote edilmesine izin veriliyor. Oysa bu iştirak şirketleri zaten ana ortak bünyesinde dolaylı borsada sayılırlar zaten. Boş kalabalık üretmenin ne gereği var. Ayrıca uzun yıllar ana ortaklığa hiç bir şey katamamış niteliksiz iştirak şirketlerinin de borsaya kote edilmesine izin verilmesi ne berbat bir borsa yönetimi. Her alandaki gibi borsa yönetimide de”atı alan üsküdarı gecer anlayışı” egemen. Bir ülkenin ekonomi finans kurumlarının bu kadar niteliksizleşmesine veya yozlaşmasına ‘yola devam” denmesi utanç verici!
Var bir sey 2 grup var hissede biri biri info biri de a1
Info bugün bir anda 10mil aldi hisse 1.19 kadar cikti. Sonrasında anında a.1 11mil satti hisse 1.15 çekti. Ama bu ******** a1 hisseyi öpen. Ana hisseyi çakıp rüçhan aliyor. Galiba patron a1. Bugun gücünü gösterdi. Bunu sonucu. Info 10 mil malı satmaya başladı. Su an 6mil kadar düştü satarak. A1 yaptığı serefsizlik sonucu çizmeye giden tahta 5 dk çöp oldu.
Bu galip hangi kurum da islem yapiyor bilen varmi
Keske satilsa bit hikaye olur
Galip aga buraya lazım olan para için vanet ten satış yapacak. 12 milyon lot. Dikkat et galip anahtarı teslim etme! Bu pisliklerin yanına kalmaz umarım....
Galip o para 1 aylık kumarhane parasi bence bizim metro bedellisi parasi ile vangd alir tavan tavan yapar. Metro alicam dedi hisse çöktü saticam dese çizer di. 2. Bir adese vakasi yaşadık. 1.60 maliyet ile bekle dur yillarca
Galip bu fiyatlardan Metro ya sahip çıkacaktır.Bu hafta ilginç şeyler olabilir. Endeks ve dolar bazında kelepirden öte bir fiyat bu.
Niye sahip çıksın ki. Adam oteli bedavaya getirdi. Gürcistan da keyfine bakıyor. Hissede söz hakkımız yok ki. Hissenin %99halka acik olsa bile söz hakkımız yok.
Sonuç
A1 aliyir info satıyor info alıcı iken a1 günlerdir ayni döngü. Sadece hacim yapıp millete gel gel yapiyorlar. Ama hisse 1 kr yukari atmadı. Galip alim yapacam dedi geri alim yok. Bu hisse aylarca yatayda kalırsa şaşmam. Zaten gidecek olsa önce 5 tavan yapar sonra bedelli yapar di.
Şu hissede bedelli ile maliyetimi 1.6 düşürdüm keske başka bir hissede bekleseydim en azından zarar 10 kere çıkardı şu hisse Çin işkencesi gibi Adamın Tek gitmeyen hissesi bu. Avutur gibi bir çöp bile 3 gündür çiziyor bu endeks göre bu çöp 4tl olmaliydi ama imkansız maliyete bile razıyım. Hoş maliyete bile endeks e göre %100zarar oluyor