Yeni çıkardım...usdtrf den çıkardım....6 bin eksik kaldı....sen nerdesin hicbi yerde yoksun....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni çıkardım...usdtrf den çıkardım....6 bin eksik kaldı....sen nerdesin hicbi yerde yoksun....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
topa giriyorum gormuyorsun demekki.
Usdtrf de yoksun....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB de terse düştük....20 bin oradan gitti,50 bin gümüş un %10 düştüğü gün gitti....geçen hafta.....bu haftada geri 65 bin kazandık....biz bu b...ki niye yedik....kazanan Sanko menkul komisyonu....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump iyilestiyse bol para demek altına yarar....sabah onsla TL yi beraber basınca 40 ortalamayla 50 bin aldık....şimdi toparladı 20 bin kar....akşama ne olur gorecegiz....endeksler bok görmüş sinek gibi yalandan uçuyor....
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ful gldtrf deyim oraya alıcı gelmiyor....usdtrfde yokum alıcı gani....hep ters....
Gldtrf ye iş gelmezse işimiz zor...
Zgold sabah süründü süründü, biz malı satınca geldi ziraat. Resmen lot sayıyorlar
Gldtrf gösterge 820 fiyat 60....elinde bol mal olunca almak istemiyor alışı geri cekiyor
79 dan başladık 94 e kadar verdik....20 bin kar...tabandan verdik ona sinirim....tawandan versek 40 bin kar....hiç alıcı. Gelmedi....satanlara geçmiş olsun....
50 dan al 90 dan satM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zgold- goltr , bakalım fın yönetimi göstergeye yakın kapatacak mı
1 gram altın~ 480 tl. Bu da içler acısı bir durum aslında. Resmen türk lirasının cenazesi kılınmış
Gram altın cumhuriyet rekorunu kırıyor, bizim fon yerinde sayıyor. Dünkü kapanıştan aşağı nasıl oluyor anlamadım !!!
Bugün de çorba kaynadı....86 dan aldığım 35 bin lotu 42.03 den verdik...+6bin...
Mercimek çorbası mı? Ezogelin mi? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstifa !!! İstifa !!! Fon yönetimi istifa istifa !!!
42.15 den satsam kelle pacaydiM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump teşvik paketini seçim sonrasına atmasını Avrupa borsası iplemedi.
Piyasalar Trump'ı gözden çıkardı
TL bundan değer kaybediyor....Trump giderse TL için %5 artı değer kaybiM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akdeniz- Ermenistan- S400 - Abd seçimleri derken TL de değer kaybı devam ediyor. Bari borsalara fazla yansımasa.
Ons 20 dolar aşağıda, dolar/tl %1 yukarıda. Düşüşü TL deki değer kaybı dengeledi. Gram altın 478
Altın vuruş....+20 bin....
Zgold !! İş yatırım sağlam alım yaptı. Bu alımı ons 1900 üstünde kapatınca , sabah almalıydı.
Adı herif bekledi bekledi....40 dan tüm mali verdikaldi....60 dan vermek vardı...neyse. Bugün +7 bin ve aylar sonra hiç birşey olmadan portfoyde yatağa girecek....şimdilik iyikide yok....
MB swap faizini yükseltmiş dolar .7.85 alti
Onsda dönüyor....
şu ziraatin bankacılık ve bankacılık dışı fonları bi türlü istediğim hacmi yapamadı ...
borsada işlem görenler evet...