TCD nefes alsın yeter :evil:
Printable View
EIC için yeni fiyatımız: 0,019449
ZPC için yeni fiyatımız: 1,853741
ABD endeksleri düşüşte.Düşüşlerde baya yüksek oranda.
Görünen o ki haftaya da durum kötü.
115 hatta daha da altı gelebilir belki de.
Bu gece S&P ne diyecek bakalım.Not ve görünümde değişiklik zor deniliyor.
ZPC gene çuvallamış.
- 0,30.
Çokta anlamlı bir fon değil artık.
Hisse ve altın dengesi bozuk.
Ustadlar , OPB fiyati saat kacta ve nerede belli oluyordu ?
Bende en çok onu merak ediyorum.
Gerçi yabancı gidecek yer bulur.
Yerli ne yapar derseniz en yüksek ihtimal altın alır, olmadı dolara sarılır bekler
Mevduatın yanından geçilmez bu ortamda.
Ayrıca yerlinin gücü bu kadarmış galiba
Yabancı gelmeden borsanın yukarı hareketi nasıl olacak bilmiyorum.
YFV Güncel Fiyat 0.018530
Son iki günde full hisse olan fonlardan en fazla değer kaybı yaşayan bile -2 olurken (TTE hariç)
TCD'nin -4,1 değer kaybı hiç normal değil.
Kendisini geçebilen tek fon TTE olmuş ki o da -5 civarında.
TCD ne yaptı da bu çöküşü yaşadı, TTE hisselerine mi girdi yoksa full TTE'mi aldı acaba?:)
Borsa cikarken tcd daha fazla artış, düşerken de daha fazla düşüyor. Bu hafta düşen tcd leri topladim. Önümüzdeki hafta olumsuzluk devam edeceği söyleniyor. Tcd de 2%-%5 arasi kayiplar olursa alima devam etmeyi düşünüyorum. Artışlarda ise alttan aldiklarimi trade ederim. Ytd.
Bendede baslayacak bu gidisleSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ev - araba - mal - ticaretSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17-24 Ocak haftasında yurt dışı yerleşik yatırımcılar reel olarak (fiyat ve kur etkisinden arındırılmış) 118,5 milyon dolar hisse senedi ve 49,5 milyon dolar repo dahil Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) satışı gerçekleştirmiş.
IPV 0,04% getirmiş
Sizce iyi haber gelebilme ihtimali var midir ? Bir yanda yeni bir sınır otesi operasyon konusulmakta. Diger yanda kudus meselesinden dolayi Israil ve Amerika ile aramizin bozulmasi soz konusu. Bunlar piyasalari ne kadar olumsuz etkileyebilir acaba ? Yoksa coktan fiyatlanmis olabilir mi ?
Düşüşleri alım fırsatı görmek yükselen trend de normaldir. Borsa 123.xxx li seviyeleri gördükden sonra geri çekilmeye başladı. 10 gündür böyle. Şu sıralar yataya yakın hareketler yapıyor. Yönünü tam olarak kestirmek güç. Ama şu anki görünüm olumsuz. Piyasaları tetikleyecek iyi bir habere ihtiyacı var. Böyle bir ortamda pozisyon arttırmak ne kadar doğru düşünmek gerek. Dikkatli olmakta fayda var. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tte + 0,93.....