Isyatirim Sisecamda temiz aliyor... bizde seyrediyoruz.. trakyaya uğramıyor.. 70 gün oldu.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Isyatirim Sisecamda temiz aliyor... bizde seyrediyoruz.. trakyaya uğramıyor.. 70 gün oldu.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz..
Ben sise toplamasiyla trakya toplamasi arasinda fark gormiyorum. Sonucta adil degisimde sise fiyati onemli. Defter degeri uzerinden adil degisim yapilacagini dusunerekten sise nin artmasi trakyanin artmasi olarak goruyorum. Zaten otomatik olarak birlesecek hisseleri de etkilevektir bu alimlar. Spk su lanet tebligi cikarsada ortam rahatlasa.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isbankasinin grup sirletlerinde geri alımda hisse deki pay oranınimi dikkate alıyor yoksa değerleme raporuna goremi alıma başladı? Kaptaki alimlara baktim şirketin son bildirimlere göre hisselerdeki oranina göre nasıl hareket edebilir..
Anacam %77.80
Trakya %71.25
Şişe % 68.31
soda %62.74
70 gün degerleme raporunu bekleyince neye bakacagimizi sasirdik:)
Burda onemli olan adil degisim orani neye gore hesaplanacak. Uzman kurulus raporundaki ortaya cikan gercek deftee degerine gore yapilacagini dusunuyorum. Haliyle sisenin yukselmesi tum hisselerin yukselmesi anlamina geliyor. Sisenin yukselmesi trakya sabit kalsa bile sevinirim o nedenle.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yo doğru söylüyorsun,
Dediğin gibi birleşme sonrasında hepsi şişe olucak,
Gelen değerleme zaten iyi olduktan sonra,şişe karşılıpı hisseler verilcek,şişede nekadar çok prim yaparsa ky lehine
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk nin birlesme ve bolunme tebliginin 12. Maddesi asagidaki sekildedir.
*
Birleşmeye ilişkin özellikli durumlar
MADDE 12 –(3) Birleşme sözleşmesinde TTK’nın 141 inci maddesi çerçevesinde ayrılma akçesinin öngörülmesi durumunda; ayrılma akçesinin Türk Lirası cinsinden nakit, menkul kıymet veya kısmen nakit kısmen menkul kıymet olarak belirlenmesi mümkündür. Ancak pay sahibinin talebi halinde ayrılma akçesinin nakden ödenmesi zorunludur. Ayrılma akçesinin tamamen veya kısmen menkul kıymet cinsinden belirlenmesi durumunda, menkul kıymetin borsada işlem gören bir menkul kıymet olması zorunludur. Ayrılma akçesi olarak önerilen menkul kıymet için esas alınan birim fiyat veya değişim oranı ile bu fiyatın veya değişim oranının tespitinde uzman kuruluş görüşü dikkate alınır ve hesaplanan birim fiyat veya değişim oranı duyuru metninde açıklanır.
Son cumleye dikkat ederseniz uzman kurulus raporuna gore degisim orani belirlenecek. Yani sirketlerin gercek defter degeri cikarilacak ve bunun uzerinden degisim orani hesaplanacak. Sirkete kafasina gore degisim orani cikarma hakki tanimiyor. Uzman kurulus raporunun onemi bu maddeye gore cok degerli oluyor.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim ozetle anlatmak istedigim sisenin hisse degerinin artisi bizim icin cok onemli ve iyi bir gelisme. Sise ne kadar artarsa aslinds bizde okadar kazanmis oluyoruz.
Neden trakyadasin derseniz trakya adil degisime gore hisse degeri en ucuz hissedir. Defter degerleri sabit ve degisim bunun uzerinden olacagini dusununce bu degisimden en cok kazanci trakya hissedarlari elde edecektir. Cunku trakya digerlerine gore gercekten cok cok ucuz.
İlk günden beri hiç ayrılma hakkı üzerinde durmadım dostum hatırlarsın,sadece değerleme ve değişim oranı dedim,
Sebebini çok defada yazdım şirket ucuz,mali taplolarda ucuzşişenin amiral gemisi trakya cam,
Sürekli ayrılm hakkı diyenler,önemli olan ayrılma hakkı diyenler, son tebliğle ayrılma hakkı diyenler yada ayrılma hakkına tapanlar aldı bir şeyleri eline,
Uzunca süredir beklediğimiz adil rakamlardan açıklancak piyasa değeri zaten herşeyi sonuçlandıracak,umarım beklediğimize değer
Aynen abi. Hepimiz icin bu surecteki kayiplarin tek telafisi ve dogru olani degisim oranin en adil sekilde hesaplanarak sise hissedari olmaktir. Alt sirketlerin sise tarafindan sisenin de is yatirim tarafindan yuksek tutarlarda araliklarla toplanmasi beni surece karsi olumlu etkilemeye basladi. Uzerimden ölü topragini attim artik. Kisa zaman icinde cok guzel gelismelere gebe hisselerdeyiz.
Spk artik su tebligi bir an once yayinlasa da surec en kisa zamanda nihayete erse.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bu hissede ne bekliyorduk? Unuttum çok zaman geçti 😄
3,19- 3,20 satış kademelerini dolduruyorlar.. tahtada iş yatırım alıcı görünüyor..ytd
İs yatırım ne kadar aldı
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,432 alış - 439 bin satış
https://i.hizliresim.com/XIjASF.png
Alıcılar iştahlı.. iş yatirim 1.5 milyona doğru gidiyor(+)
https://i.hizliresim.com/t3Gl8I.png
Sabredersek onlari da biz or..sb.umuz yapacaz :) SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse kimsenin bir şeyi olmasın,yeterki olması gereken değerin hakkı olması gerektiği gibi adil verilsin,
O zaman zaten sorun sıkıntı kalmaz
Yok abi artik bilendik birbirmize sise guruplari ile :) SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23][emoji23]
Uzun süre investing takip ettim ama burayı görünce orası neymiş dedim. [emoji23][emoji23] ortam süper aynen devam.
https://i.hizliresim.com/BSZuVy.png
Arada ağzımızı bozmazsak isyatirimin tahtaya uğrayacağı yok..:)
Is yatirim Sisecamdan kapa alim bildirimi yapmış.. trakyada bildirim yok..demekki şirket dışından alim olmuş.. bizde tahtaya uğradılar diye sevindik..neyse alim olsun da kim alıyorsa alsin.. umarım yarin da devamı gelir..degerleme raporuna kadar nekadar yukselsek iyi.. ytd..
Acaba uzman kurulus pwc mi topluyor :) umut tacirliginde zirvedeyim su anda sanirim :)SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah kap düşer trkcm sodanın pay alımları sabah düşüyor
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. Bencede sise toplamistir. Sabah duser haberi.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimere spk ya defalarca yazdim yine yazacagim fiyati bilen biri topluyor boyle bir duzenmi olur arkadas hisseyi 2 liraya baskila baskila raporda kendilerinde aciklama baktin degerleme iyi geldi diye aceleye mal topla ayip be koskoca cam grubu birlesme ugruna operasyon cekti .kumarhane olmus burasi .ulan 3 liraya bu sirket olurmu be o kadar ucuz kaldinki dolar 7 liraya gidiyor petrol ucuzladi bunlaridami fiyatlamiyorsun vicdansizlar.
13 Nisan 2020 tarihinde Trakya Cam Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,13-3,18 TL fiyat aralığından 2.012.954 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Şirketimizce gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Trakya Cam Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız %71,41 sınırına ulaşmıştır.
.............
Hayırlı olsun
% kaça kadar alabiliyor? Bunun limiti nedir ya da var mıdır?
Buyuk bir film cikacak ortaya. Bu artik gun gun ortaya cikmaya basladi.
Is bank şişe hisselerini topluyor şişede alt sirketlerin hisselerini. Boylece is bank birlesme sonucu cogunluk hisselere rahatlikla ulasmis olacak.
Is bank sisenin yuzde 68 ine hakim.
Sise trakyanin yuzde 71 ine
Sise soda nin yuzde 62 sine
Is bank burdan hareketle trakyanin (0,71*0,68) = %49 civari hisse sahibi
Ayni sekilde isbank sodanin (0.62*0.68) = %42 sine sahip.
Anacam ve dencimi bilmiyorum bakmaya usendim simdi. Birlesme neticesinde yuzde 51 en az hisseye sahip olmasi icin daha cok alima ihtiyaci var gibi. Veya sahiptir belkide suan ucuzken olabildigince toplamaya calisiyordurlar.
Bu devamli hale gelmis olan alimlar, birlesmenin nihayete erecegini ve guzel rakamlar ortaya cikacaginin bariz gostergesidir diye dusunuyorum.
Arkadaşlar
Bu hissenin yüzde 28 civarı halka açık halde
Son genel kurul hazirun cetvelini inceleyip bakarsanız 76 ayrı yabancı fon genel kurula katılmış
Yani demem odur ki piyasada dönen fazla hissede kalmamış gibi
Son dönemde bu hissede yabancı çıkışıda gözükmüyor bildiğim kadarıyla
Ayrıca bunlar teblig için spk.yla devamlı irtibat halinde olduğuna göre yayinlanmasinida beraber planlıyor olabilme ihtimali yüksek gibi.
Bazı arkadaşlar değerleme neden yayınlanmıyor diyor tebligi çıkarmadan yayinlamazlar
Yy.tv.degildir
https://i.hizliresim.com/sKaJsi.png
Is yatirim blok alimlara basladi. Sisecigim bugunde hisseye giris yapti anlasilan :)