Akşam seansında da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Bağımlısı olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Printable View
Akşam seansında da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Bağımlısı olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Ben yazmıştım. Arapların parası orada, nakit akışı kesilir ise gidebilir diye. Muhtemelen paralarını çekiyorlar.
Birisi yazmış.
Bakayım yabancı bir yorum var mı?
>>>>>>>>>
Şahsi Öngörüler
@Sahsi_Gorusler
2008 deki kriz de #lehman brothers batarken #abd #citigroup batmasın diye hazinesinden 45 milyar dolar destek çıkarak batmasını engellemişti.Peki tüm dünya #borsa 'ları sert düşerkn #citi bu duruma öncesinde hazırlıklı mıydı?Açıkçası sanmıyorum,zarar yazma ihtimalleri daha yüksk.
Ey arkadaşlar kriz her daim kurbanını ister kan ile beslenir sermaye el değiştirmeli başka şekilde sonlanamaz dünya emeklilik sistemi çöküyor bu zararı karsilayamazlar
rica ederim Dostum. borsada trendsiz hareket edilmez. dowda 20,700-21 bin civarından geçen trende göre bizimde 88-89 bine düşmesini bekliyordum ama bizim endeks çok nazlı nazlı indiğinden 92 binleri zor gördü. normalde bilinen mevzu nedir; para tekniği çizer. şimdiki mevzuda; korona tekniği çizer. bu ay içinde bi dip bulunması gerekiyor. sonrasında virüsten iyi haberler çıkarsa 3 aylık bilanço beklentisi içinde ortam normale dönebilir. küçük yatırımcı düşüncesidir. y.t.d.
Bovespa ya ne olmuş öyle bir gün de yüzde 16 dusen borsa mi olur zira İtalya da öyle yüzde 15 halimize şükür mu diyelim ne yapalım anlamadım
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada halkın parası yokken gereksiz yere emeklilik fonlarını ve herifi sokmak hata idi.
Ezbere iş yapıyoruz, kopyalama ve taklit çok tehlikeli.
Türkiye'de kooperatifçilik vardı, komunist işi deyip öldürüldüı. Bir kişi belli bir paydan fazla alamıyordu. Okullarda kooperatifler vardı ve öğrenciler işleyişi öğreniyordu vs.
Dax %12 masallah
Her kriz sonrası farklı oluyor.
1994 de döviz arttı, çok arttı diye arkadaşım dövizini sattı 3 kat daha arttı diye hatırlıyorum.
2001 krizinden sonra ise artmadı yıllarca yatay kaldı. Bir tanıdığım kamyon kamyon inşaat malzemesi aldı ama evler ve inşaat 2004 e kadar artmadı.
okullar tatil, dağılın :)
Okullar tatil edilmiş.
Ben çocuk olsam evde oturmazdım ama şimdi bilgisayar oyunu var farklı olabilir.
Maçlar seyircisiz
Mehmetçiğin çarşı izni iptal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spor müsabakaları seyircisiz
Tatili öne çekmişler. Karar olumlu aslinda.
Okullar 16 Mart’ta tatil
Spor maçlarındaki seyircisiz felan haberler var doğrumu
Şimdi okudum :)
Anlaşıldı, millet şöyle hissesini satıp battığını teyit etmeden daha çok yol var. Bir günde gelişmiş memleketlerin borsaları yüzde 10 yüzde10 düşüyor ohoooo
Şenlik var, paçal kills
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kararlar doğru virüs yayılmadan özellikle üniversite öğrencilerini memleketine göndermek doğru. Eğer virüs yayıldıysa kötü karar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bizim millet evde oturmaz ki. zeytinburnu sahilinde mangalı yasaklasınlar.
metro metrobüsü yasaklayında görelim. kız giren dul çıkıyor :evil:
1984 veya Matrix gerçekleşiyor. Matrix 4 gelecekmiş.
Bu hafta Hayal Adası-Fantasy Island devreye girecekmiş o da güzel olması lazım. Tatü diye kısa boylu bir adam vardı hatırladığım kadarı ile orijinal dizide. O bana daha fazla uyuyor.
ee yön ne taraf
şöför hele bir pistonu bulsun.
bakacaz yöne :drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=CiFq0lkqpxM
sesi iyi aç :D