damat çalısıyor helal olsun
Printable View
Yalnız son zamanlarda güzel koyuyorlar
Vergiyi
Vergiyi
pinpon veya tenis topuna koymadıktan sonra sorun olmaz
https://i.hizliresim.com/mKibYJ.jpg
Çocukluğumdan beri bizim eve giren gazeteydi Hürriyet, hakikaten amiral gemisiydi şaklabanlara kaldı!
Eskiden, hürriyet ve sabahı birlikte alırdık. Milliyeti bir türlü sevemedim. Eve gazete gelmezse olmazdı. Zaman geçtikçe önce sabah havuza düştü, sonrasında hürriyet. Hürriyette bir süre daha devam ettik özelikle hafta sonları dolu dolu oluyordu. Ancak bir süre sonra oda anlamsız gelmeye başladı. Sonrasında internet sitesinide bıraktım. Böylece hürriyet olmayan bir hayata başladım. Geçmişten bana miras ansiklopediler kaldı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
warren buffet 1962 yilinda borsa hakkinda yorum yaparken.
O zaman 32 yasindaymis
https://twitter.com/nbabaronu/status...50240371675138
Nasil tanidik geldimi bu haber?
https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...nmayi-sececek/
https://youtu.be/uvLl90xBbwY
Tülay German...Burçak Tarlası...Bu kayıt 1964'den...
Corona da bugün Toplu taşımada iki kere arka arkaya öksürünce maskeyle yanımdaki çocuk panikledi ve dua etmeye başladı ve sonra karşıya kaçtı annesinin yanına zor sakinleştirdiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
köpeksiz sokaklar için yarın 153'ü arıyoruz
Böyle bir başlık var Ekşi sözlükte, bazı tatlı su şehir finoları köpeklerin tehlikesiz olduğunu başlarını okşayınca saldırmayacağını yazmış.
Ulan dümbük tek başına köpek % 99 tehlikesizdir, emme sürü hâlinde son derece tehlikelidirler, insanı dahi parçalayabilirler bunların haberi yok!
Aslında insanoğlu virüs üreten ve yayan bir varlıktır. Mesela ayak terlemesi ve kokusu varsa işte onlar virüs. Sadece hapşırmak değil yani. Mesela gaz çıkarma durumunda tonla virüs yayılır.
Hayvanları severim ancak insanların yaşam alanında özellikle fiziksel zarar verebilecek büyüklükte hayvanların başıboş gezmesini kabul etmiyorum,geçen gün eşim ve küçük çocuğumla ana caddede yürürken iri bir köpek başka bir köpeğe saldırdı,çocuk çığlık çığlığa ağlamaya başladı,haklıydı da böyle durumlarda köpekler aşırı heyecanlanıp yakındaki insanlara da saldırabiliyor.çok sinirlendim,köpeği zar zor uzaklaştırdık,oradan ilkokul çağında çocuklar bazen tek başlarına geçiyorlar,asla o iri köpeği kaçıramazlar...
Ben o caddelerde köpeklerin o kadar rahat sahiplenmesi ve saldırgan tavır takınmasına sebep olan sözde hayvan severlere;çok seviyorsanız alın bir tane evinizde bakın diyorum,hepsi birer tane sahiplense zaten sokak köpeği kalmaz veya hayvanlara verdiğiniz gıdayı ana cadde civarı evinizin dibinde değilde bir zahmet insan trafiğinin nispeten az olduğu ve hayvanların uzaktan rahatlıkla farkedilebileceği tenha yerlerde verin,ellerinde bir kova yemle göründüklerinde bile toplanan bir kaç köpek sürü psikolojisine bürünüyor ve geçen arabalara saldırıyor,maalesef hiçbir şeyi ayarında yapmayı beceremiyoruz...
Hayvanseverliğin cılkını çıkardılar.
Ben sokak kedilerine karşı değilim. Ama onları beslemek için sağa sola makarna koyulmasına karşıyım.
Sokak köpeklerine en son 2 sene önce pantolonu kaptırdım. Köpeklerle anlaşamıyorum. Şiddet kullanmıyorum. ama laftanda anlamıyorlar. Hayvanı kovalıyorum hayvan oyun sanıyor.
Sürüler beni bile korkutuyor. Çocukları ve kadınları düşünmek bile istemiyorum.
Yazlık yerlerde çocuk için alınan ama sezon sonu bırakılan köpekler içinse söylenecek söz bulamıyorum.
Bu dünyada onlarında yaşam hakkı var ama yerleri şehir merkezi değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnsansız bir dünya için, hayvanların arayabileceği bir numara olsa keşke !
Hayvan sevmeyen biri değilim, vahşi değilse bana havlamazlar bile.
Fakat bulunduğum yerde, bilhassa yakın köy yollarında büyük sürüler oluşturup, epeyce tehdit olmaya başlamışlar.
Kopek,karsiliksiz sevgisini veren bir varlik.
Insanin bu hayattaki en yakin dostlarindan biri.
Onlar da bizler gibi tekamul sureclerini yasiyorlar bu dunyada.
bugün pazara gittim...sözleşmiş gibi hiç bir esnafta maske yok... virüsle anlaşmaları var gibi.
Bugün annemle babamı uzun süreden sonra dışarı çıkaralım hava alsınlar dedim,demez olaydım.İzmir ve çevresi virüs olayını aşmış.Arabadan hiç inmeden turladık döndük mecburen.
İnsanoğlunun kaderi köpek ile tanıştığında değişmiştir.
Eğer insan köpek ile tanışamasa idi belki de soyu tükenmiş bir canlı olacaktı.
Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
Yanlış yere konmuş veye hiç konmamış bir virgül.
Dün , İnternette çok kelepir bir ilanı görerek sahibini aradım. Biraz sohbet ederek, çevre, ulaşım vb. bilgileri sorarken İskan ( yapı kullanım belgesi ) zaten vardır diye sormuyorum demiş bulundum. Adamın yarasını kanatmışım ;
- Abi inan son seçime kadar hiç bir iskan sorunu yaşamıyorduk. Belediyeyi CHP aldıktan bu yana kök söktürüyorlar. Küçük küçük şeyleri bahane ederek iskanı vermiyorlar.
- Öyle şey olur mu kardeşim. Her şeyi düzgün yapıyorsanız ne bahane bulabilirler ki ?
- Abi, misal önceden çatıya su deposu koymadan ( yönetim oluşunca koyuyordu ) oluyordu. Şimdi su deposunu görmek istiyorlar.
-- yani desene önceden yolsuz, usulsüz, eksik işleri görmüyorlardı. Şimdi masraflarınız arttı.
Senden ev alınmaz, iyi günler.
WTI Petrol $39.55 oldu, %5.72 yukarda.
Yani adam daire satarken bile siyasi propaganda yapıyor. Aslında kendi usulsüzlüklerini itiraf ediyor. İşini düzgün yap, partiyle ne işin olur ? Gerzek o belediye sana siyasi görüşüne göre değil, yaptığın işe göre davransın.
Sn.delikan , kurban bayramına kadar dövizde bir hareket beklemeyenler %80 civarına gelmiş. Bu durum bayağı hoşuma gitmeye başladı. Demek ki, hareket yakında başlarsa sürpriz olacaktır. Sizin grafikler de yavaş yavaş oturuyor.
Usd/try 6.7740
6.7690 civarı.
6.7664 gibi gibi.