aynı yerden kapandık bunun aşağı gideceği yok bari cepten yemiyelim.
Printable View
2001-2002 falandı herhalde birgün Esemspor vardı o zamanlar , aldım 10% yaptı ertesi günde aynısı...
Bir müddet öyle oldu, ne alsan gitti...Dedim millete bak yıllardır sefil olmuşlar, bu işi bilmiyorlar , ben çözdüm valla...
Sonra işi böyle kolay belleyince onlarda gecikmeli hoş geldin partisini verdiler yıllarca...
Şimdi bakıyorum durum çok benzer, buna alışmamaları gerek...yoksa yazık olacak insanlara...
Benim gibiler için kazanmak önemli ama kazanamadığın noktada disiplinle kaybetmemek daha önemli...
İnşallah herkesin gönlüne göre olur...
Bankalar yenı zırve yapmadan ne altını ne vurusu yahu... xu100 dısını bılmem, garan-ak-ykbnk vs gıbı buyuk bankaların daha cok yolu var... bu ay sonu 2. ceyrek karları acıklanırken bol bol yazılır artık "hanı bu bankalar batacaktı, yıne karlar artmıs, ne bıcım ıs"... vs vs...
ocak fıyatlarını bır gorsunler de, ne zaman olursa... otesı allah kerım...
Yok abi takip ediyorum korkunc zarar yazdilar bir haftadir Emlak tahtasinda ve sanirim digerleri uzerine oynuyorlar.. Odunc mal alip kapatamazsa haberi gelir yakinda..
tkfen 18,02 üstü kısacıların stopları patlar.
EKGYO Son hafta
https://i.hizliresim.com/oQwDPi.png
Bu olay ky'nin borsaya girmesiyle veya düşük faizle falan açıklanamaz.
Muhtemelen bu işin içinde devlet var, bu kadar yabancı satışı bu kadar organize bir şekilde karşılanamazdı.
Devlet destekli birileri piyasayı manipüle ediyor çok net.
O nedenle gerçek bir piyasa varmış gibi düşüş veya yükseliş tahmini yapmak havanda su dövmek olur.
Endekse düşüş veya yükseliş yönünde sınır çizilmemeli, özellikle yükseliş tarafında sınır yok artık.
Hisse kredi faizlerini 4 puan yükseltmişler. Borsaya olumsuz etkisi olmadığına göre fazla kredili mal taşıyan yok demek ki
dow ve dax toparlamaya başladı. bizim pala biliyormuş salmadı endeksi
Valla dostum boşluğu kapatmaya mı gidiyor, nereye gidiyor pek bilmiyorum...
Nihayetinde müneccim değilim ben başkaları gibi...
Bildiğim tek bişey var o da kağıdın gittiği...
Ha hissiyatımı soruyorsan (ki çoğu zaman yanıltır), bu iş boşluk doldurma ile de bitmeyecek gibi...
yabancı tupoya daldı...
Hepinize merhaba. Altini goruyor musunuz :)
Altın alındı 1778'den 75 yı görürse stoplarım.
Altinda 1740 lari bekliyorum. Ama 10.ay vade shortladim 1796 dan. 1756 hedefim var :yes:
eur/usd ve ons düşüyor. dow ve dax ta birden göçmüş. ne oldu acaba
Millet maaşıyla hisse alıyor ve milyarlarca dolarlık yabancı satışını karşılıyor. bu sırada bankalardaki mevduat da azalmıyor.
Ve bütün bunlar ekonomi küçülürken oluyor.
İşin içinde devlet yoksa muhtemelen hanehalkı evlerinin bodrum katında para basıyor ve bu paralarla hisse alıyor.
Başka açıklaması yok.
Ha bir de yerli tapınakçılar borsaya girmiş olabilir :)
Amarigan esegi kurtarirsa kurtarir shortlari bisiler kaşıyor surekli
yendien short 135,300 stop 135,900
Cin le ilgili haber dusecek gibi
Evimizde boya yapiliyor. Cok fazla ilgilenemiyorum ama endeksin grafigide hareketleri de muhtesem yine. Hepinize bol kazanclar, guzel gunler:)
Emlak konut 🙃
https://i.hizliresim.com/y6RFbc.jpg
15 dk'da 1400 puan niye aşağı bastılar bir haber mi var?
Biztek biztek dümtek biztek.
Matrikisin gün boyunca habire bununla dolduğu bir gün olur mu?
Olursa ne zaman?
Ecüc bücüc mü çıktı niye kırnızıyız? :he:
Merrill fena mal boşaltıyor.
Satış gelmesi için her türlü sebep var
Gelmiyor sert satış
Beklemeye devam
Yine nooldu yaa
hadi karşılasana pala efendi noldu....
Şişmiş hisselere basıyorlar..
Haydi hayırlısı bakalım
İnşallah bu sefer olacak DİE ümit ediyorum
Hisse pay vadeli shortlarım