Bu kadar konuşacağına, zıçtık, sıvıyoruz dese yeter aslında. 52 doktor vefat etmiş, siz hala milleti toplayıp kafalarına çay fırlatın. ABV.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
aynen abd de olduğu gibi aslında normal seans akşam 4' te bitsin..
16:30 dow açılışı nedeniyle ciddi süprizler de olabileceğinden bu erken kapanış ciddi volatilite yaratacaktır..
ayrıca 16:30 da hemen akşam seansı başlasın.. yani mevcut uygulamada saat 19 da başlayan seans 16:30 da başlasın..
evet.. borsa istanbul.. şu saatlere biraz çeki düzen getir..
yav ne vıcdansızsınız yav....her yer yesılken bız neyı satıyoruz onu dusunun bıraz....hep ekran ekran.....yabancı 24 eylulu satıyor olmasın....buay tepe 112 olursa aysonu 102 gıbı rakam gelır...gıbı 112 asamazsa iş nanay......aylık tahmını yapalım....durum eyı gozukmuo....tek kurtulus her sene olan 2aylık yukarı hareket o da olmazsa hangı cross......death mi
29 BİN 865 SAĞLIK ÇALIŞANINA VİRÜS BULAŞTI
Ülke genelinde farklılıklar olsa da hastanelerimizin yükü artıyor. Sağlık çalışanlarımız bütün mesailerini bulaştırıcı hastalarla geçirmektedir. Başka insanlar için. 29 bin 865 çalışanımıza virüs bulaştı, 52 sağlık çalışanımız hayatını kaybetti.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...malar-41601764
günaydın bakanım günaydın..
ekim gibi ikinci dalga gelecek diye yazdık burda. 4 ay önce !!
ha emir kulusun sıkıntı yok
doktorlara şehit der geceriz
bunların ipleri başkasının elinde diyip çarp 10 la diyen dingiller burda mı ?
Altın, gümüş, petrol ve kripto paralar tünelin ucundaki ışığın son hız bize doğru geldiğini gösteriyor. Bir cisim yaklaşıyor...
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dow jones yine uçuyor + 1.2
#bistkapatilsin
saglık bakanı haberturkteç.......eskı nese ve canlılıgı yok.....moralsız gıbı
Biz insanlar hak ediyoruz her halde
Yerel televizyon 'u seyrediyorum il müftüsü belediye başkanını ziyarete gitmiş resmen yalakalık yapmış vallahi utanç duydum memleketi geleceğinden umutlu değilim
Yakında şehir hastanesi açılışı yapılacak ama hastahane %85 tamamla mıç duru da
Gerisini siz düşünün
28 ağustos tarihli bir haber buldum...
.....Dışişleri bakanları son kararı 24 Eylül'deki zirvede buluşacak AB liderlerine bıraktı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...rledi-6011709/
BİST artık ayar tutmaz
Yeni dibe gider bana göre
Macdnin trışka alıda döndü zaten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar 7.40 a vurup inmiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bear_Bull hocam, size birşey danışmam lazım ama özeliniz kapalı.
Gerçekten şaka gibi... dow 29 bini gördü... uzaydan bakınca tek kırmızı biz görünüyoruz. Ne müjdeymiş gerçekten dimi, dünya uçarken biz müjdeyle 114 binde 106 binlere düştük.
Sen git açığa satış yasağını tam 120 binde kaldır. Zaten yükselmeyen ky dolan bist30 hisselerine endeksin en tepesinden gömsünler.
Yine çok uyuz oldum bu manipülasyonculara :thumbdown:
Dow şimdi oksurse bizimkiler sicacak resmen
dow ile ne tür bir paralellik olabilir ..dow içindeki firmalar ile bist içindeki firmalar kıyas kabul etmez..
ayrıca piyasa yapıcılar işlerine ne geliyorsa onu kullanırlar..
hatırlanacaktır burada dow çıkarken bist çıkıyordu, sonra dow düşünce bist yine çıkıyordu.. yani her durumda çıktığı zamanlarda oldu..
şimdi bunun tersi..
fazla düşünmeye gerek yok.. volatilite olsun yeter.. senaryoları ona göre değiştirmek lazım.. açıkçası böyle kontrarian durumlar belki daha bile iyi..
yine müthiş, mükemmel ötesi, süpersonik bir akşam seansı izliyoruz... :he:
hangi aklı evvelin fikriydi acaba bu akşam seansı? ulen ne derinliği var ki vadelinin akşam seansı yapıyonuz? fdow mu zannetiniz fspx mi fdax mı?
Merkez bankası viop dolar kontratlarında tüm vadelerde satıcı ama maliyeti de baya aşağıda kalmış görünüyor. Var mı yorumu olan bu konuda?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist tanga giymiş bir kaç trader kontrolünde olunca, ne denirse yapıyorlar, Pozlara gore haber ayarlayıp milleti yontuyorlar.
Bunları tek yontma yontemi var o da ky hisselerde trade yapmaması, Bu sayede sattıkları hisseleri alamayınca sudan çıkmış balık gibi ortada kalırlar.
Bankaların kasasındaki para fiyatının üç katı. 2021 de bu farkı bence kapatır.
Bakıyorum herkes karaları bağlamış :he: sizler demiyormuydunuz batık bist leş bist çöp bankalar diye
eee niye şaşırıyorsunuz, leş bistten daha fazla performans beklenir mi, bugün kü marj gayet iyiydi 2000 puan 1221 - 1241 en düşük ve en yüksek
Bu koronadan sonra borsada algılar çok değişti. Ben eskiden çok sakin kontrollü işlem yapardım son 6 aydır ne yaptığımı bilmiyorum. Aptal aptal al satlar yapar oldum. Tekniği görüyorum uygulayamıyorum. Seansı izleyince Palayla inatlaşmamak gerektiğini unuttuk.
Akşam seansı iyi görünüyor dow amca 29 bini devirmiş , Yarın nasipse biz de bisti düşürenlere karşı kazan kaldırırız...….:cheers: :party: :byr:
[QUOTE=integrating-factor;4730538]Merkez bankası viop dolar kontratlarında tüm vadelerde satıcı ama maliyeti de baya aşağıda kalmış görünüyor. Var mı yorumu olan bu konuda
ya yeni müjdeler bulacak ya batacak isin kötüsü şimdi dolar endeksi de yükselmeye basladı zarar edecek gibi..dolar çok güçlü
merkezin eli artık biliniyor.. eksi bir kasa var.. bu kadar enflasyon yarattılar.. ciddi geri çekilme olursa dolarizasyon yine artar.. o nedenle mecburi kontrol ediyorlar.. ama yay geriliyor bence.. eksi kasa ve ayrıca cari açığın hala artıyor olması.. bunlar olumsuz şeyler..
risk yönetimi yapan açısından viop dolar long hiç mantıksız değil.. hele hele varlıkları dolar cinsinden muhasebeleştiriyorsan her halükarda dolar pozu taşımak durumundasın devalüasyon olasılığına karşı.. bu olasılıkta portföydeki dolar cinsinden zararı en azından yarıya indirmek için.. bu sayede geri dönüş daha kolay olur..
ayrıca.. spot dolar alış/satış spread çok fazla.. 6-7 kuruşa kadar çıkıyor.. viopta ise çok daha az.. dezevantaj ise yukarıdan başlıyorsun.. şu anda 6-7 kuruş ay başında yukarıda vadeli spota göre.. %1 civarı faiz karşılığı gibi düşünelim.. ama ayda 3-4 kez alım satım yaparsan viopta spreadden dolayı avantajlısın.. ayrıca kaldıraç kullanıyorsun..oysa spot gösterge 7.35 iken almak istesen 7.38 den aşağı kotasyon bulamazsın.. hemen satmak istesen 7.32 den filan ancak alıcı bulursun.. ama viopta alış satış mesela spot gösterge 7.35 iken 7.4040-7.4050 gibi çok yakın olabiliyor.. zaten yüzbinlerce açık dolar kontratı var.. işini bilen kullanıyor..
gece gidemeyen endeks..sabah LONGu üzer gibi...
DAX vadeli +2.59...
Biten bir iktidarın fiyatlaması...Sanki...?
NAsıl son bulacak, sonrası ne olacak, uzun adam nasıl gidecek? gitse kim bu devleti yönetmek ister?
Her yere dolmuş badem bıyıklı, şalvarlıları,cübbelileri nasıl temizleyecen??
Şahit abi sana diyo, bak iyi düşün yarın bostancı otobüsünü kaçırma :kahkah:
Vays be -- robot denerken
robot 135 lot satış yaptı 100 puan indirdi tahtayı
şimdi işin yoksa geri al.
Akşam seansında dow Jones rallisine hiç mi tepki vermedi