Twltterdaki cok istahli heyecanlilarin satmasi gibi duruyo😂😂😂
Printable View
Twltterdaki cok istahli heyecanlilarin satmasi gibi duruyo😂😂😂
Maşallah bugün kü devreyi kestik
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizdeki patron adam gibi adam olaydi ne bu hisse bu fiyatlarda olurdu ne de o arsa salas bi sekilde saddce kira gelir yeri santiye depo gibi kullanilirdi
Baska firmalar torna tezgahi alsa bu tezgahtan bu kadar para kazancaz bu kadar tasarruf etcez diye Kap haberi gonderir bunlar 64 yilda bir haber gonderdiler haberlerini gotlerine sokturttular
Artik ben guluyorum bunlarin yoneticilik anlayisina da yatirimci iliskilerine de sozde profosyonel...
Bunlar ancak patron sozcusu olurlar okuduklarini ve tecrubelerini yansitamazlar
Istediklerini yapamazlar ve mutlu olmazlar ancak salla basi al maasi zihniyetiyle oturuyorlar gibi bir goruntu veriyorlar
Oyuncak oldu hisse,, isteyen devre kestirebilir 3-5 lotla
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni kote olanlar zaten otomatik olarak 2-3 kat değerleniyor ne hikmetse...SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kessin biçsin burdayız adam işi bilmiyor eski düzen devam ettiriyor o işler bitti duyan yapışacak buda salak salak baskı balata. Kar zarar ortak ikisini de kabul ederek girdim hisseye artık nasibime ne çıkarsa... Bants da bekledik tahtacı güzel kar bıraktı burda ki inatçı bakalım ne kadar bekletecek
Evet son 3 halka arza katildim fade ve dnisi yla hepsi 2 ye katladi bu esen i vermedim henuz... tavsiye ederim halka arzlari az ama candan veriyolar😊
Kuş sitesindekiler yeni hazine bulmuş gibi coşuyorlar. Yılların şehir efsanesi olmuş atekse atlayan atlayana. bakalım onlar da bizim yaşadıklarımızı yaşayacak mı?
Bu kağıt ne hikmetse 15 günde bir yeşil (artıda) oluyor. Sonrada çok değerli olduğu için ha yine göreceğiz yarın göreceğiz diye bizleri eğlendirip duruyor. Tahtacıya laf atan (beceriksiz ve eski kafalı diye) arkadaş tahtacının eskilerden olduğunu söylüyor katılıyorum eskilerden bence de. O zaman eskilerin tabiri SABIR İŞİDİR BORSA mı demek lazım caba yoksa KORKMALIMIYIZ bilemedim orasını.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dün 20.90 a bugün de 20,52 e betonu döktü..
Bu hacimle anca ufak ufak düşürülür ,,
Arsa dışında birşey söyliyim; bir bedelsiz beklentisidir gidiyor piyasalarda,ne yani şirketler aynı dönemde mi sermaye arttırır?ilginç bir söylenti..Kaldiki ateks bu,söylentiydi,piyasaydı fln,, herşeye ters bu..
Hacım tam anlamıyla geberdi..Eski ateksim benim,özlemişim senin geberik hallerini..yeniler anlamaz seni
20.90 ,,20.52,,bugün de 20.44 betonları..üsten aşağı inşa süreci devam ediyor..kemik gibi 20.44,,tü tü tü
Tahtacı iyice kafası karışık devam sürünmeye devir değişti koçum artık süreceksin yukarı sende bizde kazanacağız.. Tek başına kazanmak yok
Ataksi beklerken Edip golü atmış,tavan olmuş
Dün yeşil kapattı ATEKS ruhumda yarattığı engin huzur ve refahı tahalyül bile edemezsiniz. Sanki 9 tavan yapmışda isterseniz ben giderim daha diyor ortaklarına.28 Ekim e az kaldı kredili işlemleri en düşük seviyesinden mi yoksa bıraktığı yerden mi karşılayacak
Ama ne olusa olsu akşam mutlu idim. Yemyeşil bir vadide "promenade" halindeydim Ben yine ondan ( yeşilden) bitirelim haftayı diyorum ATEKS lerin TAHTACISI abim benim.
Yazdıklarım "seviyeli" espridir, anlatımdır. Alınmayınız. Yatırım tavsiyesi olarak lütfen değerlendirmeyiniz.
Düşürürken kaptırdıklarının peşinde sanırım..ama çok zor..alan çeyiz sandığına atmıştır çoktan..ytd
Endekste fena kapamadı bu da kapanıştaki atraksiyonla haftalığını bozmadı ,spek adam olaydı şu brütü kullanıp tavan tavan götürürdü ama bize kısmet olmayacak heralde...
Günlük devre kesiyor maşallah... Gerçekten bu tahtacı eski kafalı bitti o işler artık...
Devre kestirmek çok kolay,birileri sıkılıp serbestten satıp çıkıyor mu acaba?SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gündüz canım sıkılırsa ben bile tahtasını oynatıyorum
İstesem devre bile kestirebilirim o derece yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks konuşuluyor bu ara,,düşebilir fln diye.. Korumalı kumaş üretiyoruz rahat olun,o korur bizi..
))
Sizi gidi dalgacılar geçin dalganızı bakalım
Endeks sadece % -1.5 düşüşte,,bizimki -7 e dayanmış,devre kesmiş..güzel iş
Adamlar borsa işiyle fabrika işini birbirine karıştırmıyorlar,çok prensipliler..
Dünya piyasalarında sıkıntı var bunu kullanacak gibiler malı yıktılar mı bize yoksa yüklendiler mi orasını bilemiyoruz. Ya sabır ya nasib
Bu ne ya,tabanda bu
Korumalı kumaş ta mı korumuyor,,tabanlarda geziyor bizim eşek
Yahu adam geçiyor zaten dalgasını,,bizimki de dalga mi.. tanımıyormuyuz adamları..endeksi görünce zoraki tabana götürdü..
Düşme konusunda adamlar ihtisas yapmışlar çıkarken çoğu hisse zirveleri katladı bu zorla gitti düşerken çok istekli
Hissenin temeliyle alakalı güzelleme yapacak biri lazım,,ama daha değil,önce dibi bir bulsun..
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne tepki alımları ile başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,24, ortalama tahmin ise +2,65 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +13,13 puan olurken, en düşük beklenti ise -6,99 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin 29'u pozitif, 7'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 46,18 puan düşüşle 1144,45 puandan
tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,24
Ortalama : +2,65
Maksimum : +13,13
Minimum : -6,99
Katılımcı: 36[(+)29(-)7]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(27/10/2020 - 09:18:23)
Ne alan var ne satan,,hacim evlere şenlik,,bildik manzaralar
Kuşlu da yeni açmış bir hesab veriyor gazı yine bir dümen dönüyor.