merkez bankasındakiler bile ablanın yüzü sözü hürmetine sabah 7.51 gösterip volatiliteyi artırdılar
belki 7.50'leri görünce aç aç başlar verilen sözler yerine gelir zannetiler...!!
Printable View
https://i.hizliresim.com/2BxDiI.jpg
Yahu dün yine sert düşmüş, haber vermiyonuz hiç.:he:
Bugün yeniden sertleşmiş mi oluyor, dolar gayme?:oleyo:
ABD Başkanı Donald Trump'ın sözlerini değerlendiren Demokrat Partili Nancy Pelosi, düzenlediği basın toplantısında "Barışçıl bir geçiş süreci istiyoruz. Bu soruyu sormak zorunda kalmak bile çok üzücü" ifadesini kullandı. Pelosi, "Trump kaybederse barışçıl bir devir teslimini taahhüt etmeyi reddediyor. Sürpriz değil. Çünkü bilimi ve yönetimi küçümsüyor. Ancak Amerikan halkına güveniyorum ve Başkan Trump bundan kaçamayacak" dedi.
ABD'nin, Kuzey Kore ya da Suudi Arabistan olmadığını söyleyen Nancy Pelosi, "Kime hayranlık duyduğunu biliyoruz. Putin'e, Kim Jong'a, Erdoğan'a... Türkiye'de değilsiniz, Kuzey Kore'de değilsiniz. Rusya'da ve Suudi Arabistan'da da değilsiniz. Sayın Başkan Amerika Birleşik Devletleri'ndesiniz ve burası bir demokrasi ülkesidir. Neden ABD Anayasası'na göre ettiğiniz yemine bağlı kalmaya çalışmıyorsunuz?" şeklinde konuştu.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD Başkanı Donald Trump'ı eleştirmek için "Türkiye'de değilsiniz" ifadesini kullanan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye tepki gösterdi. Altun, "Pelosi'ye soruyorum: Askeri darbeler hariç, Türkiye'de en son ne zaman barışçıl olmayan bir iktidar değişimi yaşandı?" dedi
benim ekran bozuk sanırım.. düştü diye haber görüyorum, bu şey yükseliyor.
2 kuruş artı makas 8 kuruş vergi
10 kuruşla 7.75 aslında
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O adamın ismi anılınca miğdem bulanıyor,hala yargılanmadı,zaten yargılanırsa diğer ayaklarada gelir sıra,bunu bildiklerinden devamlı anayasa başkanlığını hedefte gösteriyorlar,bize şöyle okkalı daş...lı cesur İtalyan savcısı gibi zat lazım İtalya mafyasını çökerttiği gibi.
Şey'in bayramı 24 saat sürmedi...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usd try 7.6600
Bu dolar 7.40 olsun da biraz daha alalım dedik ama daha çok bekleriz.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seçimlerin hala yapılabiliyor olması bile bi lütuf bu kafalarla :kahkah:
yakında onlarda "büyük bir engel" olarak görülüp kurtulunur uçan kaçan Türkiye masalıyla...
Parlamenter sistem engeldi, yargı bağımsızlığı engeldi, demokratik protesto hakkını kullanan sivil halk engeldi, muhalefet yapabilen basın engeldi, sözünü esirgemeyen vatansever asker engeldi, engel oğlu engel. onlara göre onların işine gelmeyen herşey engel bu ülkede. hatta artık direkt fetöcü ve terörist :)
400 puan olsa ülkeye dolar mı yağacak yok wkonomimi düzelecek yok
Adamlara sorsan hergün 7 bekliyorlar. Az zorlasan 6.80 diyenide 6.40 diyenide var bunların ağababası dolar 4 ü mü 5 imi geçerse suratıma tükürün dedi. Tükürüğe değmez adam
Ama gerekçesini sorsan hiçbiri diyemez
7 ye düşsse dolar mı alacaktır hiç sanmıyorum
sadece topikte gereksiz gerilim yaratma şanslarını deniyorlar2 gündür sırayla biri sallıyor
Çoğunun dolar alacak paraları oldupu bile şüpheli
Hükümete teşekkür edin. Eskiden lüks kahve ve fast food bu kadar yoktu! Artık her yerde var!
Starbucks in en çok olduğu 2. ülkeyiz! Ekonomist Mahfi Eğilmez nedenini açıkladı: Kısmen gösteriş, kısmen züppe etkisi
Starbucks’ın dünyada en çok olduğu 2. ülkeyiz!
Türkiye’nin notu Tanzanya seviyesine indirilmişken Avrupa’da en çok Starbucks dükkanı olan ikinci ülke olmamızın ardında sosyo-ekonomik bir analiz yatıyor.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=240823
Seçim olursa a.k. partisine verelim diyen muhalifler var. Gerekçe ise yazık bu kadar yağma talandan sonra gelecek kişilere deyip verelim a.k. partisinin ellerinde patlasın diyorlar. Sanırım insanların psikoloji aşırı derecede bozuldu. Usd try 7.6642
eksi 50 mi.
bu filmin finalinde yaşanacaklar gerilim, dram kategorilerinde ilk sıraya çıkar.
tarih kitaplarında yerini alır.
üniversitelerde okutulur.
Nerde kalmıştık????:kahkah:
Çokomeller.!!!!:oleyo:
5 ekim saat 10 dan sonra.!!
Son araba da gitti,
şimdi yandı ..!!!:oleyo:
gülüm keten helva.!! :oleyo:
https://twitter.com/i/status/1309549853979160576
:oleyo::oleyo:
Misal bizim komşu bakkal 1 Lt cola 7 TL iken
150 metre ilerde markette 5.95 TL 2.5 litresi ..
Birinde aynı gofret 1 TL diğerinde 2.5 TL
Bir soda bile 2 TL markette 0.80 0,90 kuruş
Ben aynı malı marketten mi yoksa mahalle bakkalından mı alayım küçük esnafı korumak babında
Aynı markalarda enflasyon farkı bile %100 sen fazla
https://twitter.com/bilimselisci/sta...262188033?s=19
Yetmiş yıl bakkallık yapmıştık eski zamanlarda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakkalda veresiye defteri açtırırsın , sürekli alırsın borç birikir , yıllık ağırlıklı ödeme tutarını 36 aya yayacak şekilde finansal mühendislik ile hesaplarsın ... aylık ödeme zamanı geldi mi o ay 36 aylığın taksidine ne geliyorsa onu verirsin bakkala , bakkal bu ne derse abi idare et dersin , olmadı biraz daha verirsin , bu arada bakkalın psikolojik durumunu tahlil ediyorsun , zayıf yönleri nedir
, neler ilgisini çeker , nelere bozulur falan... o tahlile göre , bakkalı şerbetliyorsun dozunda her alışa gittiğinde. ( alışverişe gittiğinde yazmadım çünkü her gittiğinde alıyorsun sadece ayda 1 kez veriyorsun ) işte bu dediklerimi yaparsan , o zaman bakkaldan almak rasyonel bir karar olur...