sayın miami iyi cesaret var sizde biz iki yıldır bekliyoruz hala zarardayız kaçırdığımız fırsatlar ettiğimiz zarar paramızın enflasyon karşısında erimesi say say bitmez inşallah kazanırsınız bizim kadar beklemezsiniz.
Printable View
Aktif 1.08 ,9
1.07 ye verdi dayi
130 milyon dolara bankamı olur amk !! Bu ne kadar saçma bir fiyatlama !!
Ve ama ortak 10 milyon lot alımla ilk desteğini attı..
;)
Ben de toplam da 0.5 milyon olmuştum. Bu haber iyi geldi :)
Bir hisse 10 sene 1 lira olur mu !! Tamam dd göre biraz pahalı olabilir ama bu kadar saçmalık bence fazla
Seker gyo halka arzı için almıştım.
%15 kar ile yarısıni verdim.
250000 lot 5 yıllık kumar portföyumde kaldı ;)
Bu perşembe ben kesınlıkle şeker gyo nun onayını beklıyorum. bu onun fıatlaması.. asla yatırım tavsıyesı degıldır. kendıme nottur. yanılabılırım.
Sonuç olarak 1,30 Lara roketledi.kazananlari tebrik eder başarılar diliyorum
Yarın gelecek olan şeker gyo nun halka arz hareketı bunlar. Bence yarın gelecek. Asla tasvıye ıcermez kendıme nottur.
15.03.2022 de halk arz için SPK ya başvuru yapmışız. bugun ıtıbarı ıle yaklasık 70 gün bitti. bır problem olmayan, herhangı bır ıncelmeey takılmayan şırketler, ıtıraz olamayan yanı ortalama 50 gundu spk tarafından onaylanıyor. bence bu uzama bırazda bayram tatılı nedenı ıle oldu.. bakalım bu hafta beklıyorum. gelmez ıse, kesın ınceleme yada eksık evrak var dıye dusunecegım. cunku genelde onay alan fırmalar 50 gunde almış
Tebrikler :)
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=25
Arkadaş yatırımcına bir seferde güven ver. Ne bu şimdi. Neden düşüyorsun. Hikayen buraya kadarmı? Bu konuya vakıf olan arkadaşlar yorumlayabilirmi?
Segyo segyo diye diye milleti 2 yıldır beklenti içine soktu, sonuç; fısss. 10 yıldır dip çalışması yapıyor. İhtiyar ne yapmak istiyor. Bu fiyat ney yaw. Bugün bir hareket çekde görelim bari. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
Segyo arzda ballandıra ballandıra reklam yapıyosun kira gelirleri çok diye BANKANIZ YERLERDE SÜRÜNÜYOR iki yıldır yatırımcınızı perişan ettiniz halada ediyonun hangi yüzle yüzsüzlükle reklam yapıyosunuz millete aldırmak için.bir daha almak isteyen iyi hesap yapsın ona göre alsın.Y.T.D
Gyo da halka arz oldu tik yok bizimkinde. Hedef fiyatimda asagi yonlu revizeye gittim. Iki yilin dolar faiz zararina raziyiz artik. Bravo spek efendi. Takdir edilesi baskiladin. Elindeki on numara gyo haberinide pc ettin. Seni yetistiren iyi yetistirmis. Ky nin malini almadan goturecegin yok. Herneyse hedefi dusurduk zaten. Sende biraz yukari hareket et en azindan benim gruptan kurtulmus ol.
Ben Şekerbank iflasına kadar süre verdim. İflas açıklaması yapmadan benden kurtulamaz. Gereksiz inat ama. İnsanın başarısızlıkları da bu duygulardan oluyor. Hayırlısı olsun.
Hayret! 2 gündür iyi gidiyor ya bu şuursuz. Ne zaman tekrar 1 civarlarına basmayı düşünüyorsun her kimsen tahtacı. Hayal kırıklığı çok tekrarlayınca etkisi kayboluyor bilmiş ol. Ne yaparsan yap etkisi olmuyor. Zararına mal satmam. Bundan sonra mal yükleyebileceğin kimse bulabileceğini de sanmıyorum. Kendin çal,kendin oyna. Ben zararda bekliyorsam, sen de fırsatları kaçırıyorsun.
Keyfin bilir. Bu kadar zararı sineye çektikten sonra, hepsi gitse de umurumda olmaz. Hadi buyur. Oynamaya devam et.( Oynayanı da biliyorum da yüz kiri yüze vurulmaz. Adam değilsiniz.)
Her hissenin bir zamanı vardır, bu uyuzun zamanı 10 senedir gelmedi. Beklemekten sabır taşına döndük ama durmak yok yola devam Yüce Yaratan sağlık verdiği sürece sonuna kadar buradayım.
SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz asıl
ÇİNİN EN BÜYÜK BANKASI OLAN
LOTU TOPLU
ICB
İNCELEYİN
HAREKET YAKIN İNŞALLAH
3_5 günde uçtu gitti....
Kaderde tavan görmekte varmış.
Aaaa.Şekerli Banka'nın kazanında köpürtmeler başlamış..Yeni bir bedelli yemeği mi pişiriliyor acaba..??
Vay be ne süründürdü sonunda tavan. İnşallah devamı gelir
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kimse ne plduğunu bilmiyor.Bu iyiyemi işaret yoksa kötümü,bilemedim.
Darısı tavşan uykusunda ki ICBC ye:))
Maşallah akıyo 😎
Yolumuzu bulduk