Lem yinemi sen ? Ne demek istedin anlamadik
Printable View
4 yıldır bekliyorum..10 tl hedefim
Pasta paylasabilecek var midir tsk
Bir iki tane yvşak vardı neredeler
Pasta paylasabilecek varmidir
Herkes hakkettiğini alacak, ne bir eksik ne bir fazla. Hayırlı kazançlar.
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurban kesecem 3 4 tane tavan olursa danaya girecem dişlerimi yaptırdım çok şükür
Zayıf hacimle düştü har zamanki hareketini yapar zayıf hacimle düşür ardından bekle sonra tüm biriken leri topla balina
Bilanço geldi:910 milyon TL net kar..
Kar güzel bunu biraz süsleyin faaliyet raporunu daha okumadım orada vardır Bi Bi şeyler birde ağaoğlundan Bi haber gelse tam süper olacak bir iki de hisse alım haberi oldu mu bu iş tamam
Hayırlı olsun. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b789a2c2a.jpg
Gün var yılı besler, yıl var günü beslemez . Hayırlı işler
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilançö.:cool::plc::drunk:
takılmayın..
grafikten takılın.. ben nisanda merit royaldeyim..
ytd.ytd
Hacim çok zayıf bu şekil hisse fiyatı geri geliyorsa dönüşü muhteşem olur nthol de hacim 20 milyon lotu geçmedikçe endişelenmem kısaca bu hissede hacim artarsa korkarım başka bir şey korkutmuyor hacimsiz düşüşler hisse alım fırsatı bence
Ayu tuzağı mı yaptı şimdi bu kendince oyalanıyor işte
Besim yemiyoruz bu numaraları bir zamanlar alış satış kademelerinde milyon milyon lotlar vardı ne oldu şimdi Bi tarafta 160 diğer tarafta 360 bin lot var bide hisse düşerken böyle ne oldu acaba malın kıymetli olduğunu şimdi mi anladın
Kumarcıya blöf yapmak ruhuna işlemiş bu rehberin bu rehber takımının para parayken euro yokken almanlar mark kullanırken toplardım bunları Bi masaya alırdım paralarını 500 mark 500 mark Besim hey gidi günler hey
118den 20 k köşede dursaydı ne güzel olurdu
Oley diyeyim haydi bu günlerde gördük daha çok yolu var adam olurlarsa
Besim hisse alıyor olabilir mi veya kerem
Hisseyi yıkacak kc bulamıyorlar mecburen yukarı götürüyorlar umarım hiç ky cı gelmez o zaman daha yukarılara gider
Hedefleri büyük yatırımcı olsa gerek.. %75 zaten onlarda.. Sanki milastan bir haber gelecek gibi var bi hazırlık.. Birde bu 900 milyon ne olacak temettü ile bunu dağıtıp aslan payını almak istemezlermi acaba patron
Bencede hedef büyük.. daha enflasyon farkını bile vermedi.enflasyon 3 lü hane .bu çift hane olmuş çok değil ? Şu anki değere göre 40-50 tl olursa ancak hedefine gelmiş olur.daha yolun başında gibi..tabiki bu benim şahsi düşüncem.yatirim tavsiyesi değil.ntholu iyi takip edin.hikaye çok bunda. (Milas.projesi.turistik yatırımlar...covitin bitmesi vs )
Bi olleey daha çekelim şampiyon olmuş gibi seviniyorum
Pasta paylasabilecek varmidir tsk
Bir iki küçük yatırımcı heyecan yapıp elindeki lotları salladı başka bişey değil
Takas paylasabilecek varmidir
Bayramda geliyor şöyle bir kampanya olsada tatil yapsak makinenin kolunu çeksek denizde çimsek kumdan kale yapsak
Deniz kum güneş on numara hayat yiyinti içinti yatış. Kimse kalmadımı
Bir bokaca vardı. Algi yapıyordu.şimdi nerede bu algici :?
Üç Aylık bilanço https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...59ea89bd46.jpg
yürü be colemanus...:plc::yahoo:
ytd...
bide milas de ..:cool:
ytd
Bu cenabet herif ne zaman konussa hisse dusuyor.
Genel kuruldan birsey cikmadi. Hayirlisi artik. Yon belirsiz..
12,5 gelllll..2000000 lot oldu nerdeyse....alan omd..
ytd...ytd...:plc: