herkese iyi geceler hayırlı cumalar
Printable View
herkese iyi geceler hayırlı cumalar
İyi geceler
Günaydın, herkese bol kazançlı günler dilerim.
papil stop patlattı :(
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar . Herkese sağlıklı günler dilerim ...
Bsoke hareket etmeyen hisselerden . Hafiften bugün harekete başladı...
Hayırlı cumalar Mebes bey tebrikler
Hayırlı Cumalar.
RDIF’ten Sputnik’e yapılan açıklamaya göre, Rus Sputnik V aşısının Türkiye’de üretilmesine yönelik Türk bir ilaç şirketi ile anlaşma imzalandı. Üretim için gerekli teknolojinin transfer süreci başladı. Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF) , Sputnik V aşısının Türkiye’de üretilmesi için önde gelen bir Türk ilaç şirketi ile anlaşma imzaladı. Üretim için gerekli teknolojinin transferi başladı. Şirket ile işbirliği, RDIF’in Sputnik V aşısının dış pazarlara tanıtılması görevi çerçevesinde yürütülüyor. Üretimin gelecekte artırılması olasılığı görüşülüyor Yılda milyonlarca doz aşı üretim hacmi potansiyeli mevcut, ayrıca gelecekte üretimin daha da artırılması olasılığı da görüşülüyor. Aşının hem Türkiye iç pazarına hem de diğer ülkelere sevkiyatı yapılacak.
İlaç sektörüne yararayacak gibi YTD
Sağlıklı, hayırlı, bol kazançlı Cumalar herkese.
Sema Hanım, rica etsem TMSN için yorumunuzu alabilirmiyim. Stop için fiyat ne olmalı sizce. Şimdiden teşekkürler.
Hocam lokman da var sanırım Rus aşısı için aday olabilecek
KLMSN 19.26 ve 18.94 detekleri takip ederek güzel al-sat imkanıda veriyor.Orta vadede güzel pirim verecek hisselerden.YTD.
Keşke bu asi işi için ülkemiz tercih edilsin . Bir-çok sektör güzel etkilenir . Finans , sağlık, ambalaj- matbaa baskı, lojistik tüm sektörler için iyi olur...
ENDEKS takp ettiğim destek seviyeleri 1522 ve 1508
1548 üzerine atar ve durursa rahatlanır.
MAKTK mı almak için ilgilenen bazı şirketler olduğuna dair çıkan haberler hisseyi pozitif etkiledi ve etkilemeye devam edebilir.YTD.
Sakın durmak ve panik olmamak lazım.Haftaya endeks toparlanır diye düşünüyorum.1508 üzeri kaldıkça malda kalmaya devam ederim.YTD.
P
a
r
s
n
👍
y.t.d.
Çelik hocam tebrikler...
ATLAS-BANTS-CEMTS ve KLMSN güzel kapattılar.YTD.
HOCAM ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.
mtryo da iyiydi...
çelik hocam hafta sonu için önerebileceğiniz kripto para var mı ripple güzel gibi ama düsüncelerinizi merak ediyorun
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllıklardan ISYAT harekete başladı galiba YTD
Üstadlar Oyakc kayıtlı sermaye tavanı yükseltme kararı almış bu ne anlama geliyor YTD
iyi akşamlar iyi tatiller cümleten
İyi akşamlar Reis
Atlas ile ilgili hedef nedir Üstad
çelik hocam kriptolardan gözünüze takılan var mi acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.