Bugün bütün haber bültenlerinde Kim Joung-un'un deri ceket giymeyi yasakladigi haberleri vardi. Daha once amcasini kopeklere yem etti haberi hala hafizalarda. Free Asia Cia'nin radyosu ve yukaridaki gibi uydurma haberleri yapiyor ve yayiyorlar.
Printable View
Üvvvvvvvvvvvv...Çok önemli haber. Alman derin devletine mesaj veriyor. Alman Birligini kuran yaşlı kurt Bismarck'tir. Demistir ki, Almanya insan kaynaklariyla, kulturuyle, sanayisiyle, egitimiyle,felsefesiyle dunya lideri olabilir. Bunun icin Ingiltere ile hesaplasmasi gerekir. Bu hesaplasmaya birebir girilmelidir. Kesinlikle Rusya ve Fransa ya Almanya'nin yaninda olmali ya da tarafsiz kalacaklari garanti edilmelidir. Bu garanti yoksa Ingiltere ile bir hesaplasmaya kesinlikle girilmemelidir.
Ahmak Alman liderleri 2 dunya savasinda da bu kurali hice saydilar.
Bugun Almanya ve Rusya tarihte olmadik kadar yanyanalar. Almanya ve Ingiltere ise tarihte hic bu kadar
yan yana olmadilar. Aralarinda hic sorun yok. Fakat Rusya ve Ingiltere neredeyse savasin esigindeler. Ruslar Ingilizlerin arka bahcelerinde at kosturuyorlar.
Merkel veda ederken demek istiyor ki, Almanya için Rusya, Ingiltere'den çok daha onemli bir ulkedir. Sayet bir secim yapilacaksa Rusya tercih edilmelidir.
Bu arada şunu da ekleyelim. Alman ve Rus sirketleri eski Dogu Bloku ulkelerinde ve daha baska alanlarda orta asya gibi hep ortak hareket ediyorlar. Butun ihaleler bunlarda kaliyor. Diger ulkeleri tasfiye ediyorlar yanlarina ise sadece Turk sirketlerini aliyorlar.
0101 Agam heralde nik neym a101 olacakti
Bae incirliki us olarakmi
Arsa olarakmi
Alicak?
Bae dedigin ingiltere be
Ona askeri us ver
Cuk u tuttugunun iresmidir
Hahahaha
İvet...Ingiltere, Türkiye'de tüm sinir uçlarına kadar hakimdir. Çünku egitim sistemini onlar duzenlediler.Alıntı:
Cuk u tuttugunun iresmidir
Hahahaha
Trump Reyis geri gelecek abi. Sonu oraya varacak işte.Alıntı:
Tuğçe Varol
@tvarol
Trumpın eski Ticaret danışmanı Peter Navarro, az önce Bannonun programında Amerikan ordusundaki üst düzey subayları komutanlarının emirlerine uymamaya çağırdı. Komutanlar hainmiş. Bilmiyorum işin sonu nereye varacak....
https://i.hizliresim.com/qe4x6w7.jpeg
Osmanlı Sarayındaki hanımlara benzemiyor mu? Osmanlı, Urus, Ukrayna, Yunan hatta Bulgar ve hatta Sırp benzer birbirlerine. Bati Roma'nin varisi tartismasi dunyayi savaslara goturdu. Fransa Napolyon'la hem Almanya hem Ingiltere hem de Rusya'ya butun dunyaya meydan okumustu.Alıntı:
Doğu Roma Tarihi
@doguromatarihi
Doğu Roma İmparatoru II. Romanos’un kızı, Kiev Büyük Knezi Vladimir’in eşi Anna Porphyrogenita.
Ingiltere, uzerinde gunes batmayan Imparatorlugu kurmus, neredeyse butun dunyayi somurmüştü.
Almanya iki dunya savasi cikarmisti. Hitler denilen hain olmasa basaracakti.
Butun bu hadiseler Roma Imparatorlugunun varisi benim, dunyayi ben yonetirimin davasidir.
Roma Imparatorlugundan kasit Bati Roma'dir.
Bir de Dogu Roma var.
Dogu Roma'nin varisi olabilecek 2 ulke var.
Rusya ve Turkiye.
Dogu Romali olmakla gurur duymak gerekir.
Romalı demek; hukukun ustunlugune inanan, gelecege bu bilincle bakan insan demektir.
Agam kadinin soyismi gargara markasi gibi
https://youtu.be/8V7_gr6_wNc
Kendisi hakkinda islem baslayacak haberi yok.
Alıntı:
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
27 Kas
Trafik cezalarına %36,2 zam geldi. Hız limitini %50 aşmanın cezası 1823 TL oldu. Bir defa İstanbul’dan Samsun’a gittim, çok sakin kullanmama rağmen 4 ceza geldi, hem de bazıları 1 sene sonra. Artık bir Karadeniz turundan sonra arabayı hibe eder üstüne bir şey kalırsa helalleşiriz.
Estanbul'dan Samsun'a 4 ceza...:)))))))))))))))))Alıntı:
Gültekin Yerlikaya Türkiye Bayrağı
@Gultekinyk
·
27 Kas
Hız sınırı levhaları ceza işlemeye yönelik oluşturulmuş o yüzden. Teknik olarak uyulması mümkün değil. 150-200 metrede bir, bir anda 90 km'den 50 km'ye, sonra da 30 km'ye günümüz teknolojisi arabaları düşüremezsin; uymaya kalksan kaza kaçınılmaz olur...
Fahrettin Altun'un gözünden bir şey kaçmıyor.Alıntı:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malcolm X’in kızının cenazesine çelenk gönderdi.
Alıntı:
kafkaésk
@kafkalinti
"Merhaba… Ben Kapitalizm!
Küçük kızlarınızı Barbielerle büyüttüm,bugün sizden estetik operasyon için para istiyorlar diye neden şaşırıyorsunuz!
Çıkarlarım uğruna kocaman bir moda endüstrisi yarattım! İstediğimi elde ettim,17 yaşındaki kızların çoğu dış görünüşlerinden rahatsız++
Yanlis degil bunlar. Ama olumlu taraflarını yazarsam bunlardan fazlası var. Tabii burada yazilmamis korkuncluklar da var.Alıntı:
Ben Kapitalizmim! Bir kadının bir moda dergisini 15 dakika karıştırması kendi vücudunu beğenmemesine yetiyor!
Ben Kapitalizmim ve bakış açınızı öyle bir değiştirdim ki, hırsız bir CEO’nun hayat hikayesi sizin için “azim ve başarı hikayesi” olabiliyor.
Ben Kapitalizmim ve ortalama bir insanın günde 5.5 saat TV izlediği, kitap okumadığı, tiyatro ve sinemaya çok az gittiği bir toplumda alaşağı edilmek gibi bir kaygım yok!
Elbette bütün kapitalistler birer “aziz” gibi konuşacaklar, tıpkı Bill Gates gibi, 150 milyon dolarlık 66.000 m2 bir evde yaşayan bir aziz!
Ben Kapitalizmim ve benim yüzümden ortalık miras kavgaları yüzünden kanlı bıçaklı olmuş akrabalarla dolu.
Her yıl 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz bir koşu bandının üstünde fazla yağlarınızı eritmek için ter döküyorsunuz!
Ben Kapitalizmim ve benim yüzümden dünyada 600 milyon obez ve 1.4 milyar aç insan var!
Ben Kapitalizmim ve Starbucks için kahve üreten bir çiftçinin oradan bir bardak kahve satın alabilmesi için 3 gün çalışması gerek!
Ben Kapitalizmim ve Uzak Doğu’da 12 -18 yaş arası kızlar $200 gibi komik bir paralarla seks kölesi olarak satılıyorlar.
Ben Kapitalizmim ve “serbest piyasa ekonomisi” dünyanın en büyük yalanı.
Ben Kapitalizmim ve Amerikalıların % 24’ü eğer milyarder olmaları için bütün ailelerini reddetmeleri gerekecekse, bunu yapabileceklerini söylüyor.
Ben Kapitalizmim ve kadınlara sesleniyorum!
Lütfen birer obje haline geldiğinizi aklınıza getirmeden Victoria’s Secret’a koşun. Victoria’s Secret ülkelerine Türkiye de eklendi, avuç içi kadar çamaşıra $80 verince çok mutlu olacağınızı garanti ediyorum!
Ben Kapitalizmim ve 15 yaşındaki bir çocuğun iPad alabilmek için böbreğini sattığını duyunca zevkten dört köşe oldum!
Ben Kapitalizmim ve Madonna’nın sadece Londra’da 8 evi var, ortalama 600 evsize barınak olabilecek büyüklükte.
Ben Kapitalizmim ve Tayland’da Disney fabrikası için çalışan bir çocuğun Disneyland’e girecek parayı çıkarması için 55 gün çalışması gerek.
Afrika kıtası dünyanın altın rezervlerinin % 90’ını elinde bulundurmasına rağmen, dünyada sadece 4 tane Afrikalı milyarder var.
Ben Kapitalizmim ve Afrika kıtasından her sene $8.5 milyar değerinde pırlanta çıkıyor, kıtanın açlık sorununu çözmeye yetecek miktar…
Ben Kapitalizmim ve siz pırlantalara bayılırsınız, Hindistan’da 1 milyon kişi günde 1.2 dolar kazanarak o pırlantaları üretiyorlar.
Dünyayı sarışın kadınların güzel olduğuna inandırdım, bu yüzden Asya kıtasında 300 milyon kadın düzenli olarak beyazlatıcı sabun kullanıyor.
Ben Kapitalizmim ve sizin hayatlarına özendiğiniz Hollywood yıldızlarının % 64’ü kokain bağımlısı.
Ben Kapitalizmim ve yılda 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz aynı tişörtü haftada iki kez giymeye utanıyorsunuz.
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, artık farkına varın, taptığınız tek tanrı benim!
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, Müslümanlar 5 yıldızlı Kabe manzaralı otellerinde, “ibadet” ederlerken?
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, bütün dünya Hıristiyan bayramı Noel’i sırf alışveriş yapıp eğlenmek için “kutlarken”?
ABD’de 7 milyon evsiz insanın olduğundan kimsenin haberi yok çünkü TV’de gördüğünüz Amerikalıların hepsi havuzlu villalarda yaşıyorlar.
Ben Kapitalizmim ve yine başardım! Bütün kadınları dolapları tıka basa dolu olduğu halde giyecek hiçbir şeyleri olmadığına inandırdım.
Dünya nüfusunun % 50’si dünya kaynaklarının ve zenginliklerinin % 1’ine sahip.
Dünya nüfusunun % 1’i dünya kaynaklarının ve zenginliklerinin % 50’sine sahip.
Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Amerikalıların % 85’i eğer ekonomik durumlarını iyileştirebilecekse faşist bir hükümeti seçebileceklerini söylüyor. İşte bu kapitalin gücü!
Sizi özgür bırakmayan, fikirlerinize sansür vuran, en sonunda polis kurşunuyla öldüren bir devleti kendi elinizle kurmanız ne tuhaf?
Sizin ağzınızı burnunuzu kırıp hapse tıkmaları için bir devlet kuracak parayı, kendi vergilerinizle sağlamanız ne kadar tuhaf?
Amy Winehouse gibi bağımlılara acırken, hepinizin birer bağımlı olduğunu unutmanız ne kadar komik!
Zavallı tüketim bağımlıları…"
Alıntı, Columbia Üniversitesinin Nobel ödüllü öğretim üyesi Prof. Stiglitz.
Kapitalizmin ekolleri, okullari vardir. Avusturya Okulu, Misesyen bakiş bence halklar icin en uygun ekoldür. Ben daha iyisini bilmiyorum.
Çakal finansal tetikçi o be ya
Onları biliyoz
Falezlere sıkışan balina kurtarmaya onmilyon dolar harcarlar ölen çocuklar için vahvah ama tabi az kaldı bence kapitalizmi kökten sunnetliycekler :))))
Yahudi sunun farkinda degil Bence tabi uyduruyom (bogunku finansal sistemi kuran isleten zenginliyen hep onlar) ondan bu ornegi veriyom
Simdi sinyal geldi gokten Allahtan hareket e gectin kacip kurtulacan Firavunda takip ederken bitti gitti zaten boguldu Buraya kadar kolaaayyyy
E sonra bi uc bes jenerasyon gecti tabi sikintiyla karisik saskinlikla cunki firavundan Tamam kactin ama Eziyetten kurtuldun
Onlayken firavun Tmm pis herifti filandi ama 3 ogun yemek icmek onune geliyodu yaaaa is Tmm agirdi magirdi ama
Sonra iste bikac jenerasyon kukuman kusu gibi dusune durdu apisa kaldi ya naapsaz da para kazansaz diye ? Sonra bi sekil yirttilar
Tabi onu o gunki adamlara gel sen bi sor Evlaaadiiimm
Ama tabi gene yeni yine yeniden:)) Yani bu resetlemeden sonra ayni sekil
Epey bocaleyecez Onlar gibi , Greyt riset amk :))
Geliyooo
Geliyooo
Greyt riset geliyoooo
Oleyyy
Azitmis insanoglu mum gibi olcek mum
https://i.hizliresim.com/mh4qs4p.jpeg
Alıntı:
Sıradışı Bilim ve Sıradışı Görseller beğendi
ÜLGEN
@ulgenplatform
·
6s
Bu resmi yapan sanatçı Hindistan'ın Trissur şehrinden 9. Sınıf öğrencisi Ajunath Sindhu Vinayala. Babasının herkese sürekli "O çalışmıyor , sadece ev kadını" dediği annesini anlatmış..
https://i.hizliresim.com/l68vlav.jpeg
Huluti Agam CB yardimcisi olacak. Çok yakinda, bütün rakiplerini tasfiye etti.Alıntı:
Halk TV: Soylu’nun SBK Holding uçağına binerken fotoğrafı ortaya çıktı.
Su uyur Hulusi akar...
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...iz-489782h.htm
Alıntı:
İngiltere: "Manş Denizi'nde daha kötüsünü görebiliriz'.
Fransızlar botlara doldurup Ingiltere'ye gonderiyorlar.Alıntı:
İngiltere, Avrupa'yla düzensiz göç meselesinde iş birliğinin geliştirilememesi durumunda, Fransa'dan İngiltere'ye geçmeye çalışan göçmenlerin hayatını kaybettiği Manş Denizi için uyarıda bulundu.
Alnını garışlarım deyor.Alıntı:
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Ben bedel ödemekten korkmuyorum. Kayyum atayacaklarmış, kim atayacakmış kardeşim, alnını karışlarım. Kayyum atanması için terör örgütüyle ilişkili olmanız lazım" ifadelerini kullandı.
Alooooooo duymuyon nu? Sn.Kılıçdaroğlu...
Duymuyor, görmüyor, bilmiyor...
https://youtu.be/TPw8Tkxk9GE
Daha fazla kömür atınca tren hızlandı, raydan çıktı diyor.
Akilli bir gızdı bu. Akıl nereye gitti?
Mehmet Kemal Firik
@mekefe2
·
25d
#Nijer
-Fransa savaş uçakları Fransız Konvoyu'nu protesto eden göstericilerin üzerinden alçak uçuş yaparak gaz bombası attı.
-#Fransa'nın saldırganlığına Afrika genelinden tepkiler yükseliyor.
Habertürk
@Haberturk
·
4d
Fransa'dan İngiltere'ye çağrı: Sorumlulukları üstlen.
https://m.haberturk.com/son-dakika-f...ustlen-3266881
Alıntı:
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, göç sorununda İngiltere'ye "sorumluluklarını üstlenme" çağrısında bulunarak, "İngiltere Avrupa Birliğinden (AB) ayrıldı ama dünyadan ayrılmadı. İngiltere'nin iltica talebinde bulunan göçmenlere girişi sağlaması gerekiyor." dedi
Yaşamı kaçırmamak" için hızlanmak, az zamana çok şey sığdırmak yanlıştır. Yaşam, seyreltilerek deneyimlenmesi gereken bir şeydir. Çok yer gezmek, çok kitap okumak marifet değildir; marifet seçebilmektir. Yaşam, doldurulması gereken bir alışveriş sepeti değil.
Hamza Celâleddin
Sohbet
Cengiz Çandar
@CengizCandar
Birayê min Tahir (Elçi), şeş sal derbas bûn. Min te jî bir nekir. Qet...
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...smasi-6795934/
Alıntı:
İran, Azerbaycan ve Türkmenistan arasında doğalgaz anlaşması
İran, Azerbaycan ve Türkmenistan arasında yılda 2 milyar metreküplük doğalgaz takas anlaşması imzalandı.
https://odatv4.com/guncel/15-bin-dol...iyorlar-222569
Alıntı:
Ağrılıların 10 -15 bin dolara arasında para vererek, kaçak yollardan Meksika üzerinden Kanada’ya gittiği öğrenildi. Gidenlerin arasında mühendis, sağlıkçı gibi nitelikli mesleklere sahip gençler de var
Alıntı:
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, yurttaşların hayat pahalılığı ve işsizliğe karşı çözümü yurt dışına gitmekte bulduğunu belirterek, “Bir köyde onlarca kişinin tefecilerden borç alarak, yurt dışına giderek, özellikle Kanada’da hayata tutunmaya çalıştıklarına şahitlik ettik. Ülkemizi bu hale getirenler bunların sorumlusu. Gördüğümüz manzara, okumuş sağlıkçı, avukat, hemşirelerin yurt dışında ayakta durmaya çalıştığı” dedi.
Hanefi Avcı: Sedat Peker'in her açıklamasından sonra Emniyette olsun, Jandarmada olsun, MİT'te olsun, 'Bu olayın aslı budur' diye yukarıya rapor veriliyordur. Bugün değil ama bir gün bunlar soruşturulacak.
Çerkes Forumu
@cerkesforumu
·
1 sa
Tüm Kamuoyunun Dikkatine !
Çerkes Forumu ve Türkiye'deki Çerkesler olarak Alman DW kanalının Türkiye aleyhine iddialarını asla kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin milli birlik ve beraberliği aleyhine tüm oluşumların karşısındayız.
Biz Çerkesiz
Bizden Hain Çıkmaz
Aktif Haber
@aktif_haber
·
5d
Babacan: Bahçeli adeta bir kayyum gibi iktidarın başında.
Zafer Partisi
@zaferpartisi
·
11s
9 milyon Suriyeli'yi 10 yıldır beslemek için 90.8 milyar dolar para harcayan, hergün Suriye’nin kuzeyinde bedava ekmek dağıtılması için tırlar dolusu un yollayan Türk halkı, halk ekmek kuyruğunda bekliyor. AKP ve Suriyeliler gitmeden ekonomik kriz bitmez.
Levent Özeren
@lvntozrn
·
5s
"Afganistan ekonomisini toparlamamız gerekiyor" dedi.
Yemin ederim böyle dedi...
Turkiya'da kıvrak olmayanın işi zor be ya.Alıntı:
T24
@t24comtr
·
4d
Tanju Özcan'dan Nagehan Alçı'ya: Ben düz bir adamım; ama Allah size yetenek vermiş, devre göre pozisyon ve fikir değiştirebilen birisiniz.
Ahval
@ahval_tr
·
7d
KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır: HDP yüzde 15'i geçebilir.
Tayyip Agam ne yaptığını bilse, nasıl 20 sene dayanabilecekti? Herkeş biliyor, bilmedigimiz birsey süle?Alıntı:
GercekHaberci Gazete
@gercekhaberci
·
10d
Erdoğan’la 13 sene çalıştığını hatırlatan Babacan: Ne yaptığını bilmiyor, bilmediğini de bilmiyor.
13 sene bu şartlarda niye çalıştın sorusunu ise hiç sormuyorum.
Fatih Altayli Kırmızı daireTürkiye Bayrağı
@fatihaltayli
·
16d
Yarın akşam Teke Tek konuğum Ali Babacan. Tabii ki ekonomi konuşacağız. Sorularınızı burada da alabilirim. Akşam 20:30’da Habertürk’te. Bekleriz.
Sağlık bakanı Fahrettin Koca:
●Mevcut Covid19 ölümlerinde PCR pozitif olanları bildiriyoruz
●Tespit edilemeyen bir bu kadar daha ölüm vardır
●Dünyada da 3.9 milyon bildirilsede 10 milyon kadar ölüm var
●Hastalığı geçirenlerde oluşacak bilinmeyen yan etkiler ve hasarlar
ABD'nin Sesi, DW, BBC ve France24 biraraya gelip "+90" isimli bir YouTube kanalı kurdular. Daha önce böyle bir işbirliği görülmedi. Bu, tarihte bir ilk.
Amaçları; “Türkiye’de ifade ve medya özgürlüğünü güçlendirmek!”miş!