umarım üstadım :)
#TKFEN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11301655388182
Printable View
umarım üstadım :)
#TKFEN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...11301655388182
Onun surunmesi haberi lazim bana !! Satmis olmasi bagini kopardi anlamina gelmez . Surum surum surunmeli Haci Murat . Sira sovmen Emrah in tamamen sirketle baginin kopmasinda . Sonra diger yalakalar Oklap falan dokulur zaten . Ceyar da demek bunun adami bosuna haberi cikmamis Aralikta cizilio Ceyar diye
Eger damadın suçu varsa yönetimde sorun varsa yakında yönetim kurulu üyeliğindende istifası gelebilir. İstifa gelmezse üst yönetimde damada dair sorun yoktur denebilir....Adamın tek lot ortaklığı yok iken yönetimde olması biraz garip kaçacaktır, torpilli damat derler....
https://share.matriksdata.com/share....11301706065381
Bi takas daha...HSBC deki 280bin lot direkt yabancının galiba, kurumsal alış gibi....
Bişeyler var ama NET değil, Damada kızılmış-kovulmuşda olabilir, toplu hisse satışıda....:drunk:
Berker kizlari ve Esin Mete ipini cekmistir . Sirketi ugrattigi zararlardan oturu .Keriz mi digerleri onlarin da parasi pul oldu , damadin hirsizliklari yuzunden . Biz 3-5 kurusumuz gitti feryat figaniz demek ki diger 2 aile birlesti hesap kesildi . Keske berkerler uzan aracligiyla alsa ANG denen yamyamin hisselerini de su uckagitcilardan kurtulsak . Sinan uzan sonra foslayanin hisseleri de alir kontrolu eline alir
yahu ne konustunuz haaa
adam topu topu 600 + 500 = 1.1m lot satti
silkinsem daha fazla satarim adamdan :drunk:
Bak hala hisselerini kime satildigi KAP gelmedi , 600 satinca alan adam 500 u de alir nerde Haci Muratin hissesini alanin KAP i. 18.80 de ne guzel artacaktik 25 kademe dusurttunuz satis haberi ile
HEKTS 8.kez tur bindirmeye geliyor
kurumların fiyat hedefi ortalama 20,60 bu arada
60,20 den veririm
Ortak
Damat Holding YK Başkan yardımcısı kaldığı sürece şirkette ilişkisi duruyor demektir.
Damatı YK Başlanlığından indirerek mesajlarını Mart ayında verdi bence diğer 2 ortak
Peki sonra ?
Zeko
Pandorra
Kovuk abla
geldi de ne oldu?
Şirket son 8 ayda ne yaptı?
ne yaptığını bilmez bir şekilde şirket başaşağı düşüyor …
Danışman şirketten medet umuyoruz
Pandora’nın sesini bile duymadık, neredeyse bir yıl olacak
Hektaş, Ege gübre, kapatılmış Bağfaş, ENKA … hepsi tur bindirdi
İnşaat son 2 yıldır adam gibi bir iş alamadı.
Denetim sonrası nasıl bir bilanço gelecek belli değil.
Socar, toren, gaz depolama sadece damatın suçu olamaz. Diğer üyelerin haberi olmadan para çıkmaz. Hepsinin haberi ve bilgisi var bence…
Zararımız büyük ..
Doğru yönetim için gerekli önlemleri almak Holding yönetim kurulunun görevidir
Sn Maximetu, Tekfendeki geçmiş tecrübelere binaen söylüyorum, 500 milyon USD lik işlerde bile bastılar yani 200 m lik iştede benzeri olabilir. Yani kafalarında ne var bilemiyoruz. Tabi, işler açılıyor ki sonunda iş alabildi, gerisi gelir tarzında bir yaklaşımla, şu yeniden değerleme meselesi de önemli (yapılırsa fark yaratır), birde bunun yanında güzel bilançoyla beraber, o attığım grafikte ki 2,6 usd seviyelere taşırlar mı ? olmayacak iş değil. Bu arada tabi süpriz olarak alacaklardan hiç bahsetmiyoruz.
Ortak benim duyumum 1. agizdan degil oradan buradan ite kaka ogreniyorum, kaynagim cok guvenilir degil burada yaniltma yapmak istemem. Ama dogruysa 300 Milyon Dolar bi hareket getirir . Oralarda bulununca edince islerin devami da gelir . Gerci bizimkiler variation order derler bildirim zorunlulugu yok derler de neyse en azindan ciroya etki eder . Sirkete guvenim o kadar az ki ek is alinsa bile onun mevcut ismis gibi gosterilip onun devami gibi yansitilacagini dusunur oldum . Bu da sirketin ve Yatirimci iliskilerine olan guven kaybimla alakali . Bu kadar guvenmedigim, igrendigim patronlarin obur tarafa gitmesine duaci oldugum bi Sirkete de ortak olmak ne kadar mantikli bilmiyorum . Ama daha ucuz sirket kalmadi . Sahol ve bu disinda Daha ucuzu yok artik
Umarım dediğiniz işi alırlar, dediğiniz gibi devamıda gelebilir. Ayrıca sahol tespitinizede katılıyorum bu yüzden sırf hepsi Tekfen olmasın diye usd bazlı diplerde olan THY ve Sahol de portföyümün %50 'si kadar daha giriş yaptım, kısada beklentim yok 2022 ortalarına kadar $ %50 bazlı kazanbilirsem ne ala. Tekfen de tabi beklentilerim daha farklı.
Nerde hirsiz ucuz kalan Sirket var ya devletin somurdugu el koydugu ya da patronu bizimki gibi haysiyetsiz olan parayi kacirmislar var .Kara listem 1 - Tekfen 2 - sabanci 3-Ulker 4 - anadolu grubu bunlar beyaz turk soyguncu suruleri yatirimcisinin parasini pul eden guya saygin sirketler
bu gece yine iciyoduk
kafamiz bi dunya
peceteci cafer de var, serefsiz spek te gelmis
yakup 'un mekanindaydik
spek soz verdi, yarin 20.00 ustu yapacakmis
yapmazsam raki carpsin dedi
Bu ülkeyi yönetenlerin yanlış ve kötü niyetli politikaları her türlü vatana millete zarar verdi zarar vermeye de devam ediyor.
Şu aşağıdaki işleri gödükçe üzülmemek mümkün değil.
Aramco awards USD 10 bln worth EPC contracts for major gas field project
Saudi Arabia - 2021 November 30
Global energy giant Aramco announced the start of development of the vast Jafurah unconventional gas field, the largest non-associated gas field in Saudi Arabia.
The company has awarded subsurface and Engineering, Procurement and Construction (EPC) contracts worth USD 10 bln, with capital expenditure at Jafurah expected to reach USD 68 bln over the first 10 years of development.
The deals were awarded to domestic and international service companies and involve several projects on the Jafurah programme, however, Aramco did not reveal the name of the firms that have secured the contracts.
With an estimated 200 trillion standard cu ft of gas in place, the Jafurah basin hosts the largest liquid-rich shale gas play in the Middle East. It will make Saudi Arabia one of the world's largest natural gas producers.
Ülke harbiden kilitlendi şahısa çevresindekiler söyleyemiyorlar herhalde haftalık faizler indirilirken diğer tüm faizler yükseliyorlar.
ANG çökecekti hani dün itibariyle 550bin lot azaldı hisseleri ibişlerin. Kimse çökmesin kagıda ** 2033 e kadar sabır edin ben çökecem. Allah bana, ben tekfene veriyom tüm pereleri nasılsa....:oleyo:
Speğin biri 20 lira demiş, bu 19 u geçemiyor daha, demek ki sarhoş speklere inanmamak lazım...:drunk:
Yine herkesin gerisinde kaliyoruz , usta bi sekilde 523 Milyonda tuttular bizi yine . 600 Milyon bile ettirmiyor haysiyetsiz surusu
Hirsiz patrona haci hoca napsin ortak
https://www.youtube.com/watch?v=7wcGQUKREH8
Öle deme sidikliğini bi baglatırsak, hisse 50 lira olmadan işeyemez damat, çatlar, patlar yahu...:yahoo::halay: