Dow şu an çok temiz çıkıyor.. Shortlamayı düşünmüyorum.. Fibonacci sinyali oluşur ise short poz açıcam:yes:
Printable View
Dow şu an çok temiz çıkıyor.. Shortlamayı düşünmüyorum.. Fibonacci sinyali oluşur ise short poz açıcam:yes:
İnşallah Eurusd de işim erken biter:)
Bist30 5571 kapattı.. Çok iyi:yes:
İyi akşamlar:hi:
1995 gördü en yüksek..
Ortalamalar yukarı kesti küçük periyotlarda.. 15 dk lik benim en ciddiye aldığım periyot.. Henuz kesmedi.. Kestiği an film yukarı kopar. Bu sebeple Altında 15 dk lik zaman diliminde ortalamaların yukarı kesmesini beklicem, ve hareketini tamamladiktan sonrakilere giricem.. Muhtemelen 2009 u geçecek.. Belki yeni zirve gelebilir.
En iyi yerden maliyetlenmek istiyorum.. Bu sebeple bekliyorum:yes:
Bugün bir belgesel izledim.. Avlanmanin altın kuralının zamanlama olduğunu söyledi bir avcı..
Kesinlikle dogru:yes:
Oturup beklicen en iyi anı.. Sabirla:kalp:
https://www.instagram.com/reel/CnuY4...d=YmMyMTA2M2Y=
Evet Dow düşüyor.. Benim prensesim.. 32170 şu an..
Eurusd 1.0870..
Sn boymatli da gitti.. Kaldım tek başıma.. :(
Böyle giderse yakında ben de gidicem.. Daha fikir alışverişi olan bir yerlere..
Eurusd son tradim olsun bu forumda.. Hiç zevkli değil bir başına..
Eurusd maliyet 1.0820 ----> Kar Al 1.0670 :kalp:
Kapandığı zaman anlarsınız artık.. Yazmama gerek yok..
Sevgiler:hi:
Selammm:)
https://youtu.be/FDc2xFjVerI
Ben geldim.
Genelde sinyallerim er ya da geç oluyor.. Olmaması mümkün değil çünkü fiyatlar hep aynı yerlerde dönüp dolanıyor.:)
Mühim olan ne kadar terste kaldığım ve zarari nasıl yönettiğim.
Şu an eurusd de trade yapıyorum fakat Dow, Gold ve Usdjpy sıkı takibimde.
Dow mesela. 29 binleri bekliyorum ilaveten 32250 yi kesin bekliyorum.. Ne zaman olur bilemem. Belki Mayıs faiz kararından sonra. Ya da global ölcekte ciddi bir haber olur. Bir anda pat diye verirler.
Grafiklerin olacakların habercisi olduğunu düşünüyorum. Tek sorun zamanlama ve terse ne kadar gideceği.
Aslında terse giderken dahi grafikler haber veriyor o anki yönü.. Heyecan yapmadan hareketini tamamlanmasını beklemek lazım...
Bist 30 için 5810 demiştim galiba.. Bu da olacak ama ne zaman? Ne kadar tersten sonra.. Bunlar için pür dikkat grafik izlemek lazım.. Haber takibi lazım.. Ralli başlarken nereleri duzeltme yapmadan gecti yani ne kadar geri çekilebilir bunların hesabını iyi yapmak lazım..
Ama bence en onemlisi heyecan yapmadan işlem yapmak lazım..:one:
Grafik takibi çok önemli:yes:
Gumus grafigine hic bakmadım geçmişini bilemediğim için yorum yapamam..
Ama Altında 2030 ile 1966 arasında bir salınım bekliyorum Mayısa kadar.. Buralarda oyalanacak.. Sonrasında yeni zirve cunku gunluk grafkte ortalamalar yukari kesmis durumda.. Ve yeni zirve gordugunde iste ordan kisa pozisyon acicam.. Ve tabi son olarak 1670 lere geri çekilme..Orta uzun vadede..
Grafikten gördüklerim bunlar:)
Altın çok harika bir enstrüman.. Sert hareketler olsa dahi düzeltme yapıyor.. Aşağı yukarı sürekli kazandırıyor. Yeter ki fazla pozisyon almayin:yes:
Yani bekleyene kazandırıyor..
Dow 34000
Gold 2005
Eurusd 1.0973
Usdjpy 134
Bunlari yazayım ve gideyim..
İyi geceler:hi:
Başarılar......
Altın su an 1976..
1966 ya kadar düşüş bekliyorum. Sonra 2030..
Pozisyonum yok. Yeni zirve yaptiginda shortlucam inşallah..
Gold 1968 e alış girdim. Şu an 1970 fiyatı. Bekliyorum gollük pas için için:yes:
https://www.instagram.com/reel/Cor7V...MDJmNzVkMjY%3D
Eurusd ler de trade e devam:yes:
Gold alım emrimi iptal ettim. 2030 üzeri short sinyalleri için pusuya yattım. Bekleyen emrim yok.
İyi bayramlar herkese:hi:
Selam:hi:
İmzamı değiştirdim.. Neden acaba?
Çünkü trade konusunda artik bağımsız hareket etmek istiyorum.. Hatta o kadar ki grafiklere dahi bakmadan işlem açmak niyetindeyim..
Bugün denedim.. Dow da.. Ortalamalar ile gittim hep ve hepsi kar ile kapandi:):):)
Şimdi bende para bol. Ve ozellikle mikro lotlar ile islem acilinca okyanus gibi marginim.. Ve zaman da değerli. Tradin basinda harcanmayacak kadar.. Ha bire grafiklere bakmaktansa ortalama ile giderim dedim çok yüklenmeden..
Canım ne yöne isterse.. Gerçekten süper oldu.. :kalp:
Hedef beklemeden ortalamanın kara geçtigi seviyeye tüm pozisyonlari kapatma emri yazıyorum.
Tavsiye ederim..:one:
Zaten hedefe varmayinca ortalama ile ilk sağdan çıkardım hep.. Şimdi hedefi beklemeden kara gectigim anda çıkıyorum direk..
Bugün harikaydi:yes:
Bunu sadece Dow da yapicam tabi:):):)