Sasa sı olan zarar etmiyecek
Sadecece daha cok kazanamadim diye
Üzülecek
Sevgi saygı selamlar ile
Printable View
Sasa sı olan zarar etmiyecek
Sadecece daha cok kazanamadim diye
Üzülecek
Sevgi saygı selamlar ile
Ve be param ile hisse senedi alamiyorum
Bir sure yazmayacağım
10 lu artislarin ve trade etmek isteyenlerin
Piyasası olacak
Svg
O zaman görüşelim
Yaşlı_kurt
Svg
hisse bölünmeleri de hesaba katar isek yaklaşık 1000 kat yükselmiş. şirket büyüdü ama peki şirket bu kadar büyüdü mü? hala yükseliyor ama fiyatı çok şişmiş. patlarsa fena mağdur edebilir.
S.a 1xx'lü rakamlar :hi:
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Dünya gözü ile üç haneli fiyatı da gördük. Tşkler sasa
Merhaba Sasa ,
Ewet şişti , ewet balon , ewet patladı patlayacak , patron kim , 100 kat artmış , vb gibi yorumları son 3-4 yıldır bıkıo usanmadan okuyup sineye çekiyoruz.
Memnun olan alır/tutar ; memnun olmayan satar gider.
2-3 satır yazıp mide bulandırmaya ne gerek var ki ?
Hemen hemen hiç bir bilgisi olmayan , tecrübesiz , yeni KY nin 3-5 lotuna neden göz dikersiniz ki ?
Ayıptır / günahtır / kul haakkıdır
Yoksa çölde gıtu(b)p ayısını bedewiler öpermiş.
Herkese bol kazançlar
ky olarak hikaye yazmışız falan filan.burda şirket hikaye yazıyor, hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor biz de tutuyoruz. bunu anlamak çok mu zor bilemiyorum.
adını dağlara yazdım erdemoğlu
Bilanço inşallah bu yükselişi destekler. Aksini düşünmek istemiyorum
% 100 bedelli %300 bedelsiz verirse
1000 lotu olan cebinden nakit ne cikar
Sevgiler
%100 bedelli demek beher lot icin 1 lira odemeniz gerekir demektir.
1.000 lotu olan bedelliye katilirsa 1.000 lira oder, karsiliginda 1.000 lot verirler, eder 2.000 lot.
3 bin lot da bedelsizden gelir ki ona bir sey odemeyeceksiniz, toplamda 5.000 lotunuz olur
Bir düzeltme olacak gibi...
100'ün üzerinde kalabilirse iyi olur diye düşünüyorum.
Daha evvel bir arkadaş burada bir soru sormuştu ve akabinde Sasa'nın artık çok yükseldiğini; zamana yayarak Sasa'yı satıp diğer hisselere geçiş yapmanın mantıklı olduğunu söylüyordu.
Bunun doğru bir strateji olmadığını görüyoruz ve umarım uzun vadede de görmeye devam edeceğiz.
Geçenlerde sosyal medyada ve burada bayağı bir yaygara koparıp millete sattırmaya çok uğraştılar.
Demem o ki şirkete ve faaliyetlerine güveniyorsan sadece grafiğe bakarak hisse satmanın çok yanlış bir davranış olduğunu zamanında çok gördüm.
Sasa ve Hektaş'ı bundan 2-3 sene önce de alıp hep biraz kar edip satmıştım. Şu an eğer satmasaydım diye bir hesap yapsam herhalde kafayı sıyırırm.
Bunu sizin yazmanıza çok üzüldüm sevgili karaoğlan. Siz ki bu işi iyi bilenlerden birisiniz..(ya da ben öyle hatırlıyorum)
Size alttaki videoyu hediye ediyorum. Makyajsız halinin ne olduğunu siz de biliyorsunuz... Şu anda herkes makyajlı haline bakıp dilini ısırıyor.
:evil::evil::evil:
https://youtube.com/shorts/XJ2k5weXHgA
https://youtube.com/shorts/XJ2k5weXHgA?feature=share
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın peki bu fiyat sizi ürkütüyor mu.acaba bir yerden düzeltme gelebilir mi falan diye.bende biraz tedirginlik olmaya basladida
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizce makyajsız fiyatı nedir? Meraktan soruyorum çünkü patron bugüne kadar yapacağım dediği yatırımları yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bazı şirketler gibi içi boş büyümüyor! Sahi bu hisse her daim pahalıydı, forumda ve sosyal medyada hep yazıldı ve çizildi, en önemlisi kinse hedef fiyatta vermiyordu diye hatırlıyorum. Not: hergün %10 giden ve şişen hisselere bakınca sasa bana normal geliyor. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi düşüncelerimdir. Lütfen yatorımlarınızı araştırarak yapınız.
Allah omur verirse
Pta, liman insaati, ortaklik anlasmasi, adini tam bilmedigim bazi fabrikalarin acilisini gorecegim ve yine burda olacahim. Siz akol verenler sizde burda olacakmisiniz, yoksa halen cok gitti cok uctu makyajli mi diyeceksiniz. Yani zarar etsek bize girecek eee size giren nedir?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Gerekli olan bir miktar düzeltme başladı sanırım...
Yavaş gitsin kalbim dayanmıyor :Sad:
Birazda 100 üstünde oyalanıp ortalama oluştursun ki ayakları yere basarak yoluna devam etsin
Bu hisse mayıs ayında 30-32 lira bandındaydı...
buradaki yorumlarda üç haneli fiyatlar telaffuz edilince tebessüm ediyordum...
itiraf edeyim pek inandırıcı gelmiyordu...
Zaman hızlı akıyor, nereden nereye gelmiş...
Üç günlük hareketli ortalama 99,79
Beş günlük hareketli ortalama 96,23