abi ben parayı denkleştirirsem ya fiat bis ya da doğan görünümlü şahin alıcam...maserati bana uymaz...o kemale göre :he:
Printable View
son 3-4 aydır 2023 seçimlerinin başkanlık rte, meclis cumhur ittifakı şeklinde devam olduğu zaten az çok belli oluyordu. (bugün istihbarat kesinleşti)
bugünkü nato anlaşmasının ülke için bir kazanımı olmayıp 2023 için mevcut iktidar ve rte bir dönem daha devam kazanımı (şahsım kazanımları) elde edildiği kesindir. ekmeğini buradan kazanan bizler için ise en büyük kazanım bu bilgidir.
Aselsan'da hareketlenmeler vardı,
Zor ihtimal ama CAATSA nın kalkması Aselsan'ı yürütür
Yarın da zopa yersek bu işin tadı kaçar.
2480 önemli bir destek.
Bu ne rezillik... Ulan bu kafalara muhallebi kafası derdim de meğer jelibon kafasiymis. Aysun Kayacı yi o koca yürekli kadını tekrar saygıyla anıyorum. Bu mallara senelerdir yonettirdiler bizi.
Hayırlısıyla şu Eylül e kadar endeks i 2 bin ler üstünde, civarında tutalim da başka birşey istemem. Fena tufan var ama sonrası insallah aydınlık..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayaldi gerçek yaptı... düdük olduk... parayı veren...itibarsizligin son hali...bir onurumuz kalmıştı şark pazarlığıyla onu da sattılar...
ABD'de çok bir hareket yok. Türkiye'deki hisseler ABD'de iskontolu.
https://i.hizliresim.com/ll3e3x3.jpg
KAYNAK:
https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-d...gUGP96idOSnQug
SON DAKİKA HABERİ: ABD Büyükelçisi: Biden-Erdoğan görüşmesi çok anlamlı olacak
SON DAKİKA HABERİ: ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliklerine ilişkin verdiği kararı memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, yarınki Biden-Erdoğan görüşmesinin de anlamlı bir ikili görüşme olacağını söyledi.
YTD
Dolara vurdular 10 pips
Dalırlar gemiyle yola çıkmış diyorlar..
Bayram sonu blanço öncesine yetişir..
Havalı kazanlara koyuyorlar..
Gemi batsa bile kazanlar yüzerek kıyıya ulaşıyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala kim ne derse seni seviyorum.
İyi akşamlar.
Herif iyice tadını kaçırdı piyasanın. Böyle devam ederse alıcı bulamaz kağıtlarına.. Gider 2 araba çeker garaja bekler 3-4 ay satarım niye uğraşayım borsa senet viop..
Borsalar yaratılış doğası gereği long’dur. Hisseler uzun vadede artmak zorunda ve hep artmıştır nominal olarak. 2 gündür can sıkıyor gerçekten bu enflasyonist ortamda..
İsveç Finlandiya olayında asıl düğüm yarın çözülür. F35, CAATSA, Yunan adalarının silahsızlandırılması.. ne kadarını koparabileceğiz bakalım. İlk planda şimdiye kadar verilenler olumlu.. Rusya Ukrayna savaşında gördük, NATO’da TR kadar savaşabilecek ülke yok, önemli aktörlerden biriyiz.
Arkadaşlar
Cepten buraya resim koyamıyorum.
O nedenle Twitteri kullanıyorum.
Bir sorum olacak
Bu bir elmas formasyonumudur
https://twitter.com/yemekci53/status...sp8wdIL9g&s=19
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün 10.20 den sonra..kapanışa kadar satmış,borsa...
9.000 puan az değil..
anlamsız görünen 252.500 ilerleyen günlerde önem kazanacak gibi..
En diplerden almak için akşam 18.15 sonrası hemen emirgirmek bazen faydalı oluyor..
Zaten iddia edeninde deli olduğunu hatta bunamaya başladığını düşünmeye başladım. Deli deli sorular o yüzdendir
Konya'da Suriyeli bir grup belediyenin temizlik işçilerini öldüresiye dövdü...
https://t.co/pqDoWGJ4Zn
https://twitter.com/YildirimBircan/s...1Www4F_sQ&s=19
Garanti BBVA enflasyon muhasebesine geçiyor - bloomberght.com
BBVA, Garanti'de enflasyon muhasebesi uygulanacağını açıkladı. BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına da 1 Temmuz'da başlanacağını belirtti.
BBVA, yaptığı açıklamada Türkiye'deki iştirakı Garanti'de 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olmak üzere UMS 29 muhasebe kuralları doğrultusunda enflasyon muhasebesi uygulanacağını açıkladı.
BBVA bu adımın etkilerinin sermaye ölçütlerine olumlu, karlılığa negatif olacağını bildirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre bu kararla bankanın CET1 rasyosuna yaklaşık 19 baz puan pozitif, grup karlılığına ise 324 milyon euro negatif etki bekleniyor.
BBVA, kendi hisselerine yönelik hisse geri alım programının azami 1 milyar euroluk son aşamasına 1 Temmuz'da başlıyor. Banka bu programla birlikte toplamda sermayenin yüzde 10'una tekabül eden azami 3,5 milyar euroluk hisse geri alımı yapmış olacak.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/garanti-...eciyor-2309779
Kendi hisseleri dediği garanti bankası diil ha atlamasin kimse :)
Bu eski habermi
yenimi
şimdi blomberg de gördüm
Teşekkür ederim sn miniyatirimci
bunu duymuş idim
garanti haberi ile beraber olunca
acaba yeni bir şeymi dedim
Ne demek hocam.
Bunun karıştırılması normal.
Enflasyon muhasebesi de bilinen bir husus başta bbva CEO'su onur genç sonra garanti,'den Recep Baştuğ 2-3 aydır dillendiriyor. Hoş, yabancılar zaten son 1 yıldır enflasyon muhasebesi uygulanmış bilançoyu dikkate alıyor söylentileri vardı. Bize devasa görünen o banka karlarının aslında pek de devasa olmadığıni enflasyon muhasebesiyle yerli ky yatırımcı da öğrenecek.
Merkez, 2 günde 1 Milyar Dolar satmış! BÜYÜK KUMAR
Pazartesi sabahı 8.00’de 15.99 TL’den satılan dolarların sırrı belli oldu. Bloomberg, kamu bankalarının 2 günde 1 milyar doların üzerinde satış yaptığını açıkladı.
JPMorgan,
#HALKB için hedefi fiyatını 5,20 TL'den 2,00 TL'ye, tavsiyesini "nötr"'den "ağırlığını azalt"a indirdi
#VAKBN için hedefi fiyatını 5,40 TL'den 2,40 TL'ye, tavsiyesini "nötr"'den "ağırlığını azalt"a indirdi
Yuhhhj
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garanti BBVA enflasyon muhasebesine geçiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
#HALKB için hedefi fiyatını 5,20 TL'den 2,00 TL'ye, tavsiyesini "nötr"'den "ağırlığını azalt"a indirdi
kısaca halkb iflas etmiş diyor...
Demek ki artık dibi burası ve omlar da almaya karar vermişler.
Bu ********ler 4 lirada tekfen için 2 lira hedef vermişti, hisse 24 liraya gitti.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çöp bist..
Akşam CB - Biden görüşmesi var.
Kimse Halkbank satmaz. Zaten artı açtı.
Morgın dedi diye mal mı satılır yahu, hadi Bigşort abi dese neyse
Denyonun biri Garanti haberini heralde yanlış anlamış ki açılışta viopta tavana kadar çizmiş...
sonra iptal ettirebildi mi bilmiyorum...
enflasyon muhasebesine geçişle takkeler düşecek keller görünecek...
endex dolar bazında düşmeye devam eder...