Gecen hafta ayrışmıştık bu sefer ters ayrıştık yine birbirini tamamladı
Printable View
Gecen hafta ayrışmıştık bu sefer ters ayrıştık yine birbirini tamamladı
Hisseden lağım kokusu gelmeye başladı...ytd
Hele bak dişi varmı?
Dolardan takoz çektiler, uçmuş bugün. Aldiklari O takozu borsaya koymazlar inş
Bizimki zaten kendi kendine takoz yapmayı biliyor. Diğerleri için endiseliyim:)
Bugün nihayet yılbaşındaki rakamı gördük. Umarım üzerinde kalıcı olur ve yeni zirvelere gideriz. Ağır başladı ama sanki aradaki farkı kapatacak diğerleriyle
Vayy be gene doların çılgın hareketlerini gördük. Ne basmışlar bee!!, ok gibi fırlayıp bi tarafımıza girdi
Arkadaş tersoya, şimdi endex çıkıyor diye çıkmaz. Aklınca kendini ucuz tutup borsaya girecek yabancıya satacak . Ulan yerleri aynı numarayı, sana kimse gelmez. Gelirlerse bist 30 girerler. Sen gene bizimle berabersin. Neee ceketinin bizden bee. Bi kurtulamadin gitti dimi:)
Şimşek mimsekte kurtaramayacak anlaşılan. Yüksek enflasyon ile devamki..
Sh sıralar şeytan çok fazla durter oldu. Sat butdan alirsin aşağıdan diyip duruyor kodugumin. Sıktır çektim şimdilik..
Bi kiramadi zincirlerini. Kop gel artik:)
Yapacak gene pustlugunu kacarimiz yok:(
Üzülerek izlemeye devam ediyoruz müptezeli..
3300 e demir attık amk.
Giderken ayak sürer ama düşerken herkesten önde gider kodugum
Bugün hem çevre Şehircilik bakanı hemde CB deprem konutları ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklama yaptı ama bize hiçbir olumlu etkisi olmadı. Not duselim
Alış satis arası makas açıldı.
Gün boyu tok saticiyi oynadı ağzı açlıktan kokarken.
Arada bir program değiştirin robot hareketlerinde. Hergun aynı filmi izlemekten bıktık amk. Önce şaşırır gibi yapıp sonra indirmeniz kabakmtadi verdi
Bugünde bi numara yok hipnator de. Klasik dolduruyorlar bisalt . Sazan avı.
Haftayı gene kendine yakışır daha doğrusu layık olduğu gibi bitirecek, anlaşıldı
**99,90 TL fiyat... yanına da 1,5 Lt’lik kola bantladın mı indirim reyondaki ürün gibi... Neyse, haftayı artı kapattı, önümüzdeki haftaya bakacağız artık. Herkese bol kazançlar, iyi tatiller.
Spek şunu 7500 10 bine vur artık ******me belanı işimiz gücümüz var
Bu hisse insanda sabır ister gerçekten zor bir hisse Bfren de yaptığım taktiği bunda da yapmam gerekiyordu niyetine girmiştim ama son anda vaz geçtim 5050 hareketinde neyse stres yok Allah bizlere sağlıklı uzun ömür versin tüm ortaklara sabır diliyorum
Full t*sak.Adam adam kuruş hesabı yaptırıyor helal olsun puşt.nasıl yapıyon lan
Kafana konya ülkesi kadar daş düşe inşallah:)
Takıl bakalım kafana göre, bakalaim ne kadar sürecek saltanatın
İki haftaki kaybımız nereden bakarsan bak çok büyük. 3 tavana kaptirmiyiz bilemiyirum
Ebesini aramaya başladı gene kodugumun
3400 takintimiz devam ediyor. Kendisinin bir hatırası var sanırım. Bi türlü geçemedi
Muptezelin tqm araigi ortam. Sanki endexle çıkmış gibi şimdi en önde tepe taklak iner
Yağları erimistir zevkten muptezelin. 15 gündür attığı sazan ağını zevkle çekmeye başladı.
FT damlar yakında:)