kardesim dogrulari soylemekten cekinme agzina saglik...ytd
Printable View
la havle...:)
Burasının havasını Galip bozmuş,biz en iyisi sesimizi çıkarmıyalım !!!...sadece bir köşede izleyelim .
Çiçek olalım😇😇😇
Dolandırıcı herifler madem 3:22'ye kadar çıkartacaktınız 2.85'e kadar niye düşürdünüz benden kazandıklarınız haram zıkkım olsun size
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://i64.tinypic.com/2hrjp1l.jpg
hedef 1 TL...kisa donem...ytd
Biraz önce 3:19 dan sattım öyleyse hemen 3:16'danatla
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Beyler sakin olun daha yeni baslıyor galibin huyuduru hisseyi alır toplar yıllarca yukarı ceker sonra yedire yedire servis eder sıra hangısında avgyo ve ya diger gudubet senetlerinde ytd degil asla
Muhterem Dın Kardeşlerım ben buradayım.... 28100 lotum vardı bılıyorsunuz... malıyetı yukarılarda ... fakat bu gun gene 1980 TL sını tokatladım Galıp'ın şımdı ...bakalım tekrar 2.92 den verırse dalacağım....Hıç bır korkum yok.... yınelıyorum bu kağıt 5 lı rakamları gorecek....YTD asla ha.... benım hıssım bu.....sevıyorum bu kağıdı ne yapıyım.... rahat olun arkadaşlar....bu kağıdın özellığı de bu....
Yok ya.... sanırım yon yukarı... ulan Galıp bu bır de kapanışa doğru tavan kıtlıyor mu....bakalım gorelım....
Al ışte yazana kadar 4 kademe yukarı bastı... hey yavrum be...
Galip yine oyun peşinde arkadaşlar dikkatli olun. Geri basabilir .
Kemalsoysuzdere sen yeteri kadar öpüldün heralde milete çatarak duygularını bastıramassın koççum ben daha burdayım senin eline verince öpücüğümü gönderirim sana
Yav sevıyorum bu Avturu.... sevıyorum..... da malı erken verdık heralde....kısmet....
Soysuz vertude hangi pozisyonda verdin bide o tecrübelerini anlat millete
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ramazan günü oruçlu anana bol bol Hayır duası aldın hayırlı evlat
Al bır yerıne monte et....
Emir No Hisse İşlem Fiyat /
Gerç. Fiyat Adet /
Gerç. Adet Tarih Süre Durum
149185874 AVTUR Satış 3,19 TL
3,20 TL
9.400
9.400
30/05/2017 Gün Gerçekleşti
149184924 AVTUR Satış 3,14 TL
3,14 TL
6.700
6.700
149180388 AVTUR Alış 2,97 TL
2,97 TL
126
126
149180320 AVTUR Alış 3,04 TL
2,99 TL
6.590
6.590
149180201 OZGYO Satış 1,63 TL
1,63 TL
12.300
12.300
149180045 AVTUR Alış 3,07 TL
3,00 TL
434
434
14
https://preview.ibb.co/eROFxa/avtur2.png
cok kisa donem..asagida panik hacime dikkat...hedef 5tl seviyeleri olabilir orta donem de 1 TL gecerlidir YTD...
Dadaş bende yazayım excele burada al monte et bende 100 bin koydum at yalanı yan getir
Burası çay ocağına dönmüş...dikkatimi çeken bir unsur, bu adamların maliyeti kaçtıki 3 altına çektiler bir anda...zamanında biz 1.50'ye almaya korkardık,nitekimde öyle olmuştu,hisse 1.13'ü görmüştü,kimsede bizim gibilerin haricinde hisseylen ilgilenmiyordu...ne zaman hisse 7 üstüne attı ilgi birden tavan yaptı...arkadaşlar 25 senelik borsa kurdu olarak bir hisseyi dipten alan hiçbir zaman kaybetmez,ben buna arada sırada takılıyorsam vurkaç taktiği içindr...geçende aynisini yapmıştı 4 üstüne atmıştı,borsada böyle kağıtlar kumar kağıdıdır,işin içinde çaycı,çobanda varsa her türlü oyunlara hazırlıklı olmalısınız...GSD holdingde yaptığı oyunlardan bunun ne mal olduğunu ta o zaman anladım,adam çatır,çatır 20 milyon parayı GSD'dedeki hissenin %51 payını almak için kıçını yırttı,el yedirirmi,o aldıkça şirkette aldı,bu savaşta kazanan bizler olduk,beleşe aldıklarımız ikiye katladı...bu gibi kağıtları hep dipten takip edeceksiniz,yoksa çok fena can yakarlar !!!
https://preview.ibb.co/jYB7Av/avtur3.png
c dalgalari motif dalga olarak acildigindan 5 dalga olarak acilir..acilimini gosterdim...5 dakikaliktir takip edelim ytd...
psikolojik guzel kagit...
Oğlenden sonra tozu dumana katacak.... Aslan Parçam...Inşallah dıyelım.....
Lan asıl zavallı ben diyorum ki insanlar zarar edince dalga geçer gibi yorumlar yaparak kendinize bolca hayır duası yaptırmayın.Sen diyorsun hisse şöyle oldu böyle oldu benim dediğim oldu.Yazın ne yazarsanız yazın ama sertan06 gibi kalitesiz olmayın insanların zararlarıyla alay etmeyin diyorum.Yoksa benim yazımda goodyear şuraya geldi buraya geldi diye birşeymi var.Avtur hakkında bir yorumum mu var.Anlama güçlüğü çekiyorsun.İnsanların zararlarıyla alay etmeyin diyen birine laf yetiştirmek midir zavallılık yoksa alay eden birini savunmak mıdır?
Preo_P2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EMEK DENEN EMEK hırsızı senin gibi spek yancılarına analizimiz çok kalitesizmiş sen önce benim yaptığım tenik analizlerin 10/1 'ni öğren sonra konuş adımı öyle ağzına olur olmaz anma yancı
Buradan tavan yapmazsan serefsizsin galip ..sirtini yasladin devlete yurtdisina fetoden kacmadin .unutmadik istanbul otogarindaki olayi