Abim başlık devre kesmiş sanırım :)
Printable View
Kağıt düşünce adam çokluğu vardı burda. Çok insan küsmüş anlaşılan :)
şimdiye kadar kaç dolarlık ihale almıştı yazan oldu mu ?
Dolar bugün %6 kadar artmış durumda
Yani %6 nın altında yapan tüm hisseleri aslında bugün eksi yapmış olarak sayabiliriz.
Bence
Astor Enerji'nin Astor Bala GES projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme toplantısı 4 Temmuz'da yapılacak
07/06/2023 16:09:14
Astor Enerji'nin Astor Bala GES projesi ile ilgili İnceleme ve Değerlendirme toplantısı 4 Temmuz'da yapılacak.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ANKARA ili BALA ilçesi sınırları içerisinde ASTOR ENERJİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan ASTOR BALA GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (17,73252 MWm/ 13,950 MWe- 21,75 ha) projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliği'nin 11. maddesi kapsamında Bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 04/07/2023 tarihinde İDK toplantısı gerçekleştirilecektir. Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadır."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Talep klasik endeks 30 hisselerinde.. Koç sabancı işc 4-5 F/K larda gezerken 25 FK lı Astor biraz pahalı geliyor galiba..
Son 2 haftadır ASTOR umuz yatırımcısını biraz üzdü.
Ancak bu durum ilerleyen günlerde mutlu etmeyecek anlamına gelmemeli.
Ne kadar baskı varsa o kadar öfke doğar...
Şu Ukrayna haberi çok önemli idi.
Keşke işin ayrıntılarını öğrenebilseydik?
Tek seferlik bir alım mıydı acaba?
Yoksa savaş bittiğinde ülkenin tamamında elektrik dağıtım işleri tekrardan kurulacak, Ukrayna Enerji otoritesi o zaman da sipariş verebilir mi?
EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) yeni bir ihale açmış.
Umarım bu ihale de astor da kalır.
Anlaşılan o ki Ukrayna ülkesinde çok trafo işi olacak..
https://twitter.com/Andrei2250/statu...63233873260548
FTSE Global Hisse Endeks Serileri'ne (GEIS) Astor'da giriyor. 19 Haziran'da işlem görmeye başlayacak.
Konu hakkında detaylı bilgisi olan konuyu yeşillendirebilir mi?
ne 53 müş arkadaş ala ala bitiremediler
kime verdiyse kağıdı geride alamıyor takıldı kaldı burda sıktınız haraket de bereket vardır aşşağı yada yukarı yapın ne yapacaksınız baydınız
Bu gurur hepimizin! :)
1 Temmuz'dan itibaren Bist 100, Bist 50 ve Bist 30 endeksine dahil olacağız. Ytd
Öncelikle bist30 hayırlı olsun.
Birileri sata sata bitiremedi, kimdir bunlar?
Ya da birileri istediğini henüz toplayamadı.
Umarım ikinci senaryo gerçektir, bu saatten sonra artık baskılayamaz diye düşünüyorum, yani temennim bu arkadaşlar.
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın lütfen.
BİST 30 hayırlı olsun.
Gelsin yabancılar :)
Halka arza göre iyi bir getirisi olsa bile iyi bir potansiyeli var diye düşünüyorum. Bist 30 ve Viop a dahil olması yurtdışı endekslerde de işlem görmeye başlaması olumlu. Yurt dışı fonlar için Bist 30 önemli. Ayrıca katılım endeksine uygun olması körfez sermayesi için ayrı bir talep oluşturabilir. Takasları görenler daha iyi bilir ama City yabancı yavaş yavaş geliyor gibi sanki. 51,9 altında ( AOF) kapanış kapmadığı sürece istikamet yukarı görünüyor. Kontrol**** gibi bir trendi olacak gibi sanki. enerji alanında faaliyet gösteren diğer şirketler isterse güneşten isterse rüzgardan isterse hidro veya termikten enerji üretsinler bu (bunun gibi 2-3 şirket daha var ama bu en büyüğü görünüyor) şirketlerin ürünlerine enerjiyi sisteme dahil etmek için ihtiyaçları var. Doğru fiyattan alınır ve beklenirse 3 basamaklar 2023 yılında hayal değil. Sesli düşündüm kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://foreks.com/haber/detay/64957...masi-imzalandi
böyle bir haber var. Bildirim olmadığı için KAP dan gelmedi.
Patronun satış yasağı 2024 ocak ayında bitiyor, çalışanlara ait (genel müdür, müdür yardımcısı vb.) satış yasağı önümüzdeki temmuz ayında bitiyor. Velev ki çalışanlar satış yaparsa patron satışı olarak görmeyin. ytd...
"Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Geçgel ise “Siemens gibi sektörünün öncü markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle Türkiye’nin enerjisini en verimli şekilde kullanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Astor’un gücü ve Siemens’in ödüllü şarj ünitesi ile saatleri bulan dolum süreleri dakikalar içinde tamamlanacak. Enerjisini yenilenebilir kaynaklardan sağladığımız Astor Şarj istasyonları yeni teknolojisiyle tüm Türkiye’yi donatacak†dedi."
demiş. Sesli düşünüyorum. anlaşmadan anladığım yenilebilir -güneş enerjisi muhtemel ki daha önce panel almışlardı- enerjiden elde ettikleri enerjiyi kendi ürünleri ile aktarıp Siemens şarj cihazları ile son tüketiciye verecekler. Ki Astor Şarj diye bir şirketleri var. Bu şirkete ortak alırlar mı? veya bu şirketi de halka arz ederler mi ? Mümkün bekleyip göreceğiz. Benimkiler tamamen tahmin , yatırım tavsiyesi değildir
https://www.astorsarj.com.tr/
Tavanımız hayırlı olsun, eski zirvemize yaklaştık
https://www.milliyet.com.tr/gundem/b...idiyor-6970988
Astor Katılım Endeksinde olduğu için bu tarz körfezden gelebilecek yatırımlar için fırsat oluşturabilir. Ortaklık yeni iş kolu yatırımı veya kapasite arttırımı vs. Ayrıca bist 30 da olması zaten tercih sebebi olabilir. kısmi kar realizasyonları olsa da istikamet yukarı görünüyor.
Ben esas enerji depolama konusunda bir atak bekliyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bala Güneş enerji santralı ÇED ön inceleme başladı hadi hayırlısı.. 3-4 koldan birden yürüyoruz..Trafo üretimi..şarj istasyonları, güneş enerji santrelleri ve bomba enerji depolama..
sanırım daha iyi olacak. Yatırım tavsiyesi değildir
21 ve 23 hazirandaki yorumlar. Fiyat 52 civarı idi
Astor ister yüklü al sabırla bekle,istersen aylık düzenli alım yap 5 yılda insanı zengin eder kanaatindeyim.Tabkki en güzel yatırım kararı kendi aldığın karardır. Ben sadece sesli düşündüm.
Az önce bir arkadaş dedi ameliyathanede bile Astor alalım diye duymuş :)
Popüleritesi mükemmel.
Tavan da hayırlı olsun :yahoo:
Alış emri girdiğimde %3.5 artıdaydı. Ben alamadım ama 15 dak içinde tavan oldu. Göz göre göre kaçırdım....
Son 15 dkda %2den tavan olduk acayip bir alım geldi. Bilançoyu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel gelir
ASTOR 2 yeni iş ilişkisi bildirdi.
Irak' ta yerleşik özel bir firma ile 4.740.000$ tutarında, 12 Adet Güç Transformatörü satış sözleşmesi imzalandı.
Fas' ta yerleşik özel bir firma ile 1.008.000$ tutarında, 2 Adet Güç Transformatörü satış sözleşmesi imzalandı.
Yağıyor mübarek :)
Bu haberlerle mal toplayanlar kar realizesi yapmış oldular. Yeni bir hareket için bir hafta ya da 10 iş günü sallanıp durur belli mi olur. Aşağıdan aldığı mallardan güzel bir servet yaptı.
Allah kötü patronların ömründen alsın, Feridun ağa'nn ömrüne versin.
Herkese bol kazançlar.
,
Bu hafta sonuna kadar ülü rakamları göreceğimizi tahmin ediyorum..